Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 13
Nerantula spune:
Nikolici: www.moaralubucur.ro, 60 euro/tacam ? Daca vrei detalii, da-mi pm.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
nikolici spune:
multzu mult Nerantula pt.sfat....vom studia piatza deocamdata.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
cristineescu spune:
Irina, este perfect normal ce ti se intampla cu alaptatul. Majoritatea fetelor zic ca bebeii lor mananca si din ora in ora ziua si e normal. Putini sunt bebeii care mananca si ziua din 3 in 3 ore.
Tu ai laptic, mai ales ca spui ca scoti cu pompa 125 ml. Pompa este muuult sub suptul copilului, adik bebe scoate laptic mult mai bine decat o pompa. De asta ai si intepaturile din san care sun f normale, asa simti cum coboara lapticul.
Nici mie nu imi curg sanii si stau cu tampoanele in sertar dar asta nu inseamna ca nu ai laptik.
Uite un site pe care l-au pus fetele si care pe mine m-a ajutat f mult.
http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp
si asta:
http://www.drjacknewman.com/help/Breastfeeding%20Myths.asp
Poti sa faci si proba suptului dar e stresant pt tine sau poti sa verifici pampersii. Uite aici inca un link de folos:
http://www.breastfeeding.asn.au/bfinfo/lowsupply.html
Sau poti sa vb cu d-na Musat, consilier in alaptare, care o sa-ti spuna ca ai laptik (mie asa mi-a zis) desi ajunsesem sa-i dau completare seara. Dar, tot ea mi-a zis ca dureaza si 6 sapt sa se regleze productia de lapte la cat cere bebe si asa a fost, acum ii dau numai san.
Poti sa bei ceai de anason, chimen, sau Galactogil sau Nutrinatal. Vezi si tu care ti se potriveste sau chiar din toate. Intreaba ginecologul daca poti sa iei niste vitamine ceva pa perioada alaptarii, de ex Elevit.
In rest, mancarica buna, cam ce iti place tie, sa-ti faci poftele si odihna. Incearca ziua alaptatul in pat la orizontala. E f comod si daca bebe atipeste 20 de min ai si tu parte de alea 20 de confort sau chiar somnic.
Sa ne spui cum te descurci.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anca81 spune:
Salutari mamici si bebici
Noi azi suntem singurele, tata a plecat in delegatie asa ca pana maine ne facem de cap
Simodina, iti multumesc pentru sfaturi, nu ma mai stresez pentru strabism. Ieri a papat ceva mai bine insa seara a fost dezastru, atat de tare a plans saracuta din cauza burticii. Stiti voi "ga-ul" ala de durere I-am dat iarasi Bonnisan, sa vedem daca functioneaza acum.
Claudinna, sunt superbe pozele voastre, peisajele sunt minunate. Frumos foc flacaul vostru!
Andy, e tare dragalasa Alexia. Iar de Andy ce sa mai zic
Sabinel, asa doarme si Carla
Felicic, pupam mamica eroina
Ieri piti a stat afara de la 10.30 pana la 17.30, am adus-o in casa doar pentru schimbat si papa. Azi se anunta iar o zi superba asa ca o luam din nou la picior.
si va doresc o saptamana minunata
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Boo spune:
simodina o sa caut cursul, sper ca se gaseste pe net si sa-l citesc. mersi mult !! si eu zic ca lapte am suficient pentru ca mai mereu simt sanii plini. El saracul cand incepe sa suga si ii vine un jet din ala se si ineaca si se trage si jetul il stropeste pe fata .. e de rasu' plansu' cand suntem la masa, zau !
Oricum am facut cum mi-ai zis, l-am ridicat de spe mii de ori sa ragaie si parca ar fi mai bine, dar stai sa mai treaca o zi - doua si iti spun rezultatul.
Ieri si noi am fost in parc in Herastrau si era o puzderie de lume, Dar in toata nebunia aia am depistat-o pe Joy si pe bebelina ei frumoasa si cuminte. Alex dormea ca valiza dar i-am povestit pe urma ca a ratat o super fetita
anca81 spune:
Boo, m-am uitat la pozele lui Alex, sunt mortale. E atat de scump grasunelul tau Ai cateva acolo pe care sunt clar demne de aparut in reviste. Seamana foarte bine cu tine cand erai piti.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
simodina spune:
Boo cursul il gasesti pe adresa comuna de mail
tzitziri spune:
Monica, multumesc ca mi-ai zis....Atunci asta e...
Asta noapte am mai facut febra pana pe la 37.6,coborata cu paracetamol la 6 ore.Azi e mai bine, dimineata a trecut doar o data de 37,asa ca sper ca sunt pe drumul cel bun!
Claudinna, nu ai de ce sa iti ceri scuze ca nu e nici o tragedie
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
andy.p spune:
Buna dimineata.
Noi suntem bine,stranutam ,dar sper ca e doar asa..
tzitzi ma bucur ca esti mai bine.
anca multumescSi noi din ce in ce mai mult afara.E asa frumos!!
moni
tuturor si o saptamana minunata.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Boo cursul il gasesti pe adresa comuna de mail Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Da-mi si mie te rog parola pe PM ca nu o mai stiu.
Anca multumim !!