Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
julia16 spune:
Brie, eu sunt mai noua pe aici.Nu te ingrijora. Si eu am fost la fel cu Maria. Am cantarit-o cateva zile la rand sa vad daca e OK. Mi se parea ca suge prea putin. Dar nu a fost asa. Pana la 5 luni i-am dat numai san si a fost f bine. Ceaiul de fenicul stiu ca stimuleaza lactatia. Mi se pare ca se gaseste si instant de la Humana sau Milumil. 
AMR 7 saptamani+ Maria (26.12.2002)
julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
andreyutza spune:
distractie placuta si sa te intorci cu bine.
[pu]
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicus andreyutza multumesc frumos pentru urare. Am avut grija de noi si am ajuns cu bine la Severin Te ![]() http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu graviduta 32+ ![]() AMR 8 saptamani http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+ 

brie spune:
bertha, arla, julya va multumesc mult pt incurajari.
Asa am sa fac, o sa am rabdare si sa incerc sa nu ma panichez atat de repede pt a nu claca. O sa o pun la san ori de cate ori va fi nevoie si va cere.
arla, scuze.....am zis eu ca citesc mai rar ca nu prea am timp
si am incurcat.
otilica, atunci iti multumesc tie pt sfaturile cu privire la sughit, apa calduta si lamaie.
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
andreyutza spune:
cat de dulcica esti!!!
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Fetelor am reusit si eu in sfarsit sa pun niste poze pe net dar nu sunt atat de actuale...dar tot graviduta eram...promit ca maine o sa pun unele cu burticuta de acum ![]() ![]() ![]() 37+ Leyre Alexandrahttp://www.flickr.com/photos/32020823@N08/sets/ |
32+ 

andreyutza spune:
ce bine!!! 

noi suntem bine, multumim de intrebare. 

| citat din mesajul lui babyzapi Neatza ![]() Azi plecam acasa ! Pe la 12 vine mama si iubi si ne luam prichindelu' acasa...ce fericireeeeeeeee!Isabela lui Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
32+ 

elilov3 spune:
neata fetele
multumesc de sfaturi am luat aseara un agocalmin si azi vad ca nu ma mai doare capul...evident cu discutile de rigoare cu sotul care nu a fost de acord sa iai pastile...deh pana la urma mi-am luat inima in dinti si am luat pastila...acuma regeret ca nu am luato mai devreme
maysa am vazut si eu pozicile...e bestiala cea cu fata pe burtika 
babizapy felicitari ma bucur nespus ca ajungeti acasa cu bb 

merg sa fac o pregatire si revin 
eliza mamica de inger Ionut Pavel 
38+
Dimitrie Gabriel
manumanu spune:
MAI, MAI, iar am ramas in urmaaa...
Dandusa , felicitari, sa-ti traiasca cozonacelul grasunel!!!
Babyzapi, felicitari pentru intoarcerea acasa!!

multumesc si eu mamicilor norocoase de sept-oct pt stafeta!
Nu-mi vine sa cred ca a inceput sweet november, luna in care imi voi primi si eu puii in brate!! M-am emotionat cand am dat pagina calendarului... Si avem si noi deja atatia bebei la odisee!
ieri am finalizat (adica soata+mama) cumparaturile pt bagajul de spital si pt imediat dupa... inca n-am luat sutien de alaptat. Fetelor care alaptati, ne puteti face vreo recomandare?
manu
33+
+ 
AMR 3-4 SAPTAMANI!!!
Z_IULIA spune:
Buna dimineata
Multumim fetelor norocoase de la odiseea septembrie octombrie pentru predarea stafetei! Emotionant mesaj!
Brie stiu despre ce vorbesti. Si eu am patit la fel si eram tot timpul stresata ca nu aveam suficient lapte(sau asa credeam eu ca la 2 luni fix avea 6 Kg si a fost alaptat exclusiv la san pana atunci). Cu bibe ii dadeam ceai de colici si apoi am bagat si formula. Eram stresata si suparata tot timpul. Nu ceda, urmeaza sfaturile felelor!
De data asta sper sa fac fata cu brio impulsurilor de a baga formula! Vreu sa alaptez cat de mult se poate!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
brie spune:
manumanu, eu mi-am cumparat un sutien de alaptat de la Jolidon. Am dat 25 ron pe el, este foarte bun si practic. L-am cumparat cu 2 marimi mai mare deoarece sanii dupa nastere mi s-au dublat....poate chiar triplat.
Mai aveam acasa inca unul ramas de la prima fetita si acum am de schimb.
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
diana21 spune:

Hello, Burtici!!! In sfarsit apuc si eu sa va scriu doua vorbe! In primul rand, va multumesc din inima pt. incurajari, mesaje, agiate, tot, tot! Ii multumesc inca o data Dianei (diamisha) pt. tot ajutorul ei, nu stiu ca ma faceam daca nu era ea
! Despre nastere nu prea mai am ce sa va zic, am vazut ca v-a tinut la curent Dia si o sa scriu in curand si povestea
! Bebe e bine, e un fomist (nu prea sunt eu obisnuita cu asa ceva, papa din doua in doua ore, in ciuda faptului ca a facut si el icter puternic si e somnolent). Eu sunt ok, mi-am revenit fizic neasteptat de bine, in afara de episiotomie nu ma mai doare nimic. A, sunt rupta de somn, de luni am dormit tot cate doua, trei ore pe noapte...sper sa rezist in ritmul asta!
Nasterile Amaliei si Dandusei le-am ratat pe forum, insa am vorbit cu ele la telefon! Dandusa inca se simtea rau de dimineata, dar gata, a scapat, ce-a fost greu a trecut!
...................................
Am vazut ca s-au pus niste linkuri aici referitoare la familia mea...nu ma deranjeaza foarte tare pt. ca, asa cum a spus si Otilia, nu am ascuns niciodata cine este sotul meu, dar nici nu-mi place sa vorbesc despre asta. Aici sunt de patru ani, am intrat doar pt. ca e un forum unde se discuta despre copii si pt. ca mi-am gasit multe prietene cu preocupari comune cu ale mele. Aici sunt Diana21, nu Diana Simion, si asa vreau sa ramana. Daca as vrea sa discut despre sotul meu, as intra pe forumul antenei
! Va pup pe toate si as vrea sa va rog ca pe viitor sa discutam lucrurile intime, legate de identitatea noastra, de viata reala, pe pm.
Va imbratisez cu drag pe toate!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
37+
Asa creste bebe

Rafael Nicolas