Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, pt. listuta:

nastere naturala la 37 s (fix), cu epidurala, bebe 2.700g, 48 cm, apgar 9.

Sa stii ca bebe are AII pozitiv, iar eu nu am avut anticorpi la nastere . Nu prea inteleg cum de face bb icter daca eu nu am anticorpi, ma duc sa fac niste sapaturi pe net.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, bine ai revenit!

Te inteleg si sunt perfect de acord in ceea ce priveste viata intima.

Asteptam POOZZZEEE!!!!

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Neata fetele
Eu mai repede de 10 nu ma scol din pat de cand am ramas acasa , deci la mine e dimineata .

Babyzapi ma bucur ca plecati azi acasa cu Nicolas , sa-i faci si pozici sa ni-l arati si noua , ai vazut ca si fetele intreba de poze si bebelina mea tot vrea sa-l vada

Eu sunt oarecum necajita ca voi merge maine la botezul fetitei nasilor nostri si nu am cu ce ma imbraca .Adevarul ca nici eu nu mi-as mai cumpara acum ceva care peste 1 luna nu-mi va mai fi bun asa ca mi-am luat un pulover- rochita lung negru (mulat evident peste burtaaa) colanti negri si cizme lungi nu e ce-mi doresc dar ce sa fac ...doar e evident ca sunt gravida .Mai nasol e ca e un local mai fainut si sunt si oameni mai cu pretentii (cred eu) nasul fiind Mihai leu -boxerul ...dar sigur nu voi rezista mult si pt. 2 ore cred ca o sa fie ok .
De asemenea azi la noi e si un fel de sarbatoare a celor care nu mai sunt printre noi - Luminatia ...stiu ca nu se obijnuieste peste tot in tara asa ca tot orasul e in fierbere : flori , lumanari , imbulzeala nu mai gasesti locuri de parcare ...dar seara e chiar frumos (daca pot spune asa) cimitirele chiar nu mai par sinistre ci mai degraba ...vesele cu atatea luminite , flori si oameni prin ele .
Sper ca nu v-am facut o descriere sumbra dar aici se da o importanta destul de mare acestui eveniment

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Diana21 bine ai revenit , sanatate multa (si odihna ) tie si bebeului tau sa creasca maaare si frumos .Asteptam pozici

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Bine ai revenit Diana21. Sa-ti traiasca puiutii si sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei ce te iubesc!(Viata ta privata este doar a ta, nu cred ca-si permite cineva sa se bage).
Iti doresc sa ai puterea sa treci peste perioadele de nesomn si asteptam povestea nasterii si pozici!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor
vad ca discutati de stimulare a sinilor.eu am baut cu o luna inainte de nastere ceai de fenicul,anason si chimen si nu ma pot plinge.in spital m-am muls foarte mult caci BB nu sugea suficient de la mine.acum ca suntem acasa nu ii dau decit la sin.din spital mi-au spus sa ii dau completare la bibe,dar nu vreau sa fac asa caci mi-e frica sa nu refuze sinul.eu ma mai mulg si acum ca ma dor sinii si scot laptele in exces.nu va mai ingrijorati ca BB maninca cit are el nevoie.chris ma trezeste de 2 ori pe noapte sa il alaptez in rest doarme neintors.
toate fetele

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Multumim de stafeta!!!!!!!

furnicusa, bine ai venit! Suntem deja 5 fete la dr Tutunaru du DPN in aceeasi perioada.

babyzapi, ma bucur pentru tine.

diana21, bine ai revenit!

De 2 zile am senzatia ca-mi cade burta atunci cand merg. Desi o tin legata bine in centura, tot am senzatia ca se duce in jos . Aseara am visat ca am nascut si ca de fiecare data am visat ca am uitata de recoltarea celulelor stem, ca s-a ratacit kit-ul pe undeva si ca nu s-a facut . Si am visat ca a nascut si Wndyctygirl. De 2 zile nu visez decat discutii pe forum legate de nasteri .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa- felicitari. bebe "urias" de dandusa bine ai venit. sa fii sanatos si sa nu ai colici!
babyzapi- bine ai revenit. iti doresc ca bebe nicolas sa ia repede in greutate, sa fie sanatos si voios. o sa vezi tu ce flacau mare o sa se faca!
diana- bine ai revenit. ai avut ceva emotii cu nasterea! frumos din partea diamishei ca te-a ajutat cu dr. asteptam povestea si poze.

multumim fetelor de la odideea sept-oct pentru stafeta. au facut un gest foarte frumos iar textul este emotionant.

marysa- am vazut pozele. poate ne vedem in spital la medlife.

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna dimineata fetele... va servesc cu o ?

Otiliav ai mare dreptate cu ce ai scris despre sagetatori...am unul acasa si il regasesc in toate caracteristicile pe care le-ai scris si cel mai important e ca se folosesc de farmecele proprii pt a-si atinge scopul...

Eliov3 multumesc pt aprecieri...

Fetelor eu ma duc la ceva cumparaturi ca am musafiri diseara si tre sa pregatesc alimentele ca iubitul meu gateste..ahhh sagetatorii gatesc intr-un fel...face al meu un cozonac..deabia astept sa vina Craciunul

37+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eu incep sa scot agitatele pentru diamisha

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput