Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
carmendu spune:
mav- brrrrrrr...... ce experienta. recunosc, eu n-as avea curajul tau. tocmai d-aia sunt decisa pe cezariana.
bebecris- din fotografii, puiul tau nici nu se vede ca a suferit. iti doresc multa sanatate tie si bebeului tau. am speranta ca peste 4 luni o sa fie in regula.
babyzapi - bine ai venit acasa impreuna cu bebe nicolas. o sa se faca flacau mare, o sa vezi.
alra- eu iti voi face galerie mai incolo, mult mai incolo. apreciez ca ai inceput sa capeti curaj si sa iti scrii numarul de saptamani la semnatura.
37+ Victor
pozele noastre
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmendu alra- eu iti voi face galerie mai incolo, mult mai incolo. apreciez ca ai inceput sa capeti curaj si sa iti scrii numarul de saptamani la semnatura. |
o atitudine pe gustul meu
planul meu e sa ajung la 37 de sapt, atunci vine si maica-mea si de atunci voi face orice posibil sa nasc, chiar si bungee jumping daca e necesar caci nu mai pot. simt ca pocnesc!
ufff, culcaram copil, imbaiat, spalat pe cap, uscat, etc. cand ne dam jos sa respiram si noi auzim urlete. ascultam atent "taaataaaa, taaataaa, cum face zeb_aaaa????" ii zisese cum fac vreo 20 de animale si plecase la zebra ...
sunt terminata. ziceti de bine.
PS: azi am copt castane. supeerrrrr
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
PS2: oare daca iau antibiotice cu laxativ, are ceva?
laxativu ala oricum nu are efect, deci probabil ca nu conteaza daca le combin.
ALRA 35+
Otiliav spune:
Hai Diamisha, tinem pumnii!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre
Ank83 spune:
...eeeeee ca am schimbat si eu semnatura ..A mai trecut o saptamana .
De azi m-am apucat usor de bagaj.Am spalat si hainutele fetei in seara asta sa fie pregatite .... ieri mi-am luat si tifon si vata... ca eu eram in pom cu tot
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia
Ank83 spune:
Diamisha
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Diana bine ai revenit
bebecris .... am fost pe punctul de a plange la povestea voastra... dar apoi am zis ca Dumnezeu e mare si pana la urma le rezolva pe toate ...Ai sa vezi ca toate vor fi bune si frumoase... asta pentru ca puiul tau ti-a demonstra ca e un luptator
Alra si daca are efect laxativul??? Asta ar insemna ca poti sa iti provoci nasterea ... stiu sigur de la experienta mea cu uleiul de ricin
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
alra spune:
diamisha naste maine??
multa bafta, diamisha!!!
ank83, eu iau laxative zilnic cam de o luna. doze destul de mari. crede-ma nu mai imi provoaca nimica, daramite nasterea!
(aia de la farmacie si dr zic ca nu provoaca nici dependenta. sper sa aiba dreptate)
ALRA 35+
Ank83 spune:
Alra... nu am stiut ... pe mine sigur m-ar trimite laxativele direct pe masa de nasteri
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
alra spune:
hai ca am chef de vorba. va spamui.
voi de ce va faceti tampoane cu vata si tifon, nu va dau la spital? astia aici au unele care nu au plastic pe spate, le-am folosit cat am stat in spital si mi-au placut mult.
apoi always de alea groasele.
apropo de spalat rufele lu bb cu detergent. mie mi-au tot dat dupa ce am nascut detergent promotional "le chat" pt copii mici. si acuma mi-au dat o cutie (cutie nene, nu cutiuta) cand m-am inscris la spital. eu am spalat rufele cu detergent normal insa dar le-am pus la inca un program separat de limpezit. dar o idee ar fi, daca nu gasiti detergent sa folositi gel de dus gen dove. asa am spalat eu azi textila de pe scaunul scoica in cada. e fin si se limpezeste usor.
ALRA 35+