Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
carmendu spune:
alra- noi traim in romania. tara in care ni se cere sa aducem medicamente de acasa in spital. tu vrei sa ne dea tampoane!??!?
de-aia isi fac fetele tampoane din vata cu pansamanet!!!!
37+ Victor
pozele noastre
Ank83 spune:
Alra ... noi suntem in Ro ... si astia de abea au cu ce sa schimbe patul ...
Detergent pt bebei este si aici... chiar de mai multe feluri... dar de primit moca... no way ... doar daca venim in belgia la nascare avem sanse ...altfel "primim" de pe raft de la super market .... contra cost..
tampoanele eu le-am considerat f f utile... am avut o gramada facute si de cate ori mergeam la toaleta le schimbam... Asa ma simteam fresh ..
Chiar tin minte ca o colega de salon din spital a cerut la asistente tampoane facute ca venise fara si a umblat aia ceva pana a venit inapoi cu tampoanele... bine mofturi ...ca sa isi caste buzunarul mai tare
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia
alra spune:
nu dati cu paru, ca zisei din prostie nu din altceva
mie chiar mi s-au parut misto tampoanele de la spital. aici la maternitate sunt in baie ca si hartia igienica. cand se termina iti pun punga noua.
dau la spital si cosmetice de bebe, da alea le regasesti pe factura apoi. si nu sunt ieftine
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Ank83 spune:
Eu cred ca ies... ca am muncit in seara asta ca un sclav pe plantatie sa fac curat ...asta sa aiba fiu-meu maine ce murdari la loc ... plus ca am o pereche picioare umflate... pardon butuci ... merg la somn ca am senzatia ca Ceci vrea sa iasa prin piele si ne auzim maine
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Alra am primit si eu ... mostre la iesire din spital ... se pune ??!!
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
alra spune:
se pune
noapte buna daca te culci.
eu chiar ma gandeam, ia uite astia de la galenco ce draguti ca au contract cu spitalul pentru promotii. cand colo vaz 30€ pe factura si nici macar nu am avut de ales daca le folosesc sau nu. si ale naibii mi-au si placut si tot de la ei am cumparat dupa aia.
detergent insa nu am mai cumparat. asta le chat e scump rau si am zis ca nu se merita. si cel primit mi-a ajuns vreo 2 luni, deci cumva era trecuta de "probleme"
eu oricum de pe la 1 an o spal cu gel de dus de om mare si pe ea, nu prea ne sclifosim cu "speciale" pentru madam.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Z_IULIA spune:
va doresc o noapte linistita. Eu merg la nani ca sunt ff obosita!
HAI DIAMICHA! MULTA BAFTA!
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
nature spune:
Ank83, despre ce fel de tampoane vorbesti? Cum le faci? Io parca am folosit vata simpla dupa cezariana, nu sunt sigura daca nu imi puneam si un tampon gros lipit de chilot, ca sa nu patez chilotii si camasa de noapte...Nu mai stiu sigur.....
mar_ysa_28 spune:
Fetelor noi ne ducem la nanita ca am terminat cu musafirii...si am papat...uff... a gatit iubirea mea dumnezeieste
Apropo am pus poze noi, ne-a facut tati cu burticuta!
37+Leyre Alexandra
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1