Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 7
ddanagh spune:
Helou,
nu am intrat astazi pe motiv de copil plictisit in casa, marait. Nu am iesit afara ca a fost asa cetos si nu am vrut sa risc sa i se agravaze.
Se pare ca aerosolii au dat roade. DA' m-am chinuit frate, nu mai sta cu masca aia neam. E mai bine ca ieri, inca ragusita dar nici pe departe atat de rau cum a mai fost.
Am impins la bicicleta astazi prin toata casa de mi-au sarit capacele. Noroc cu un fotoliu din acela de bebe pe care i l-am luat sambata. E tare incantata de el. Mai face ce mai face se mai toloneste pe el, apoi incepe sa sara in el ca pe o trambulina. II place ca-i din burete si o salta un pic.
MIchy, eu am cercetat piatza o gramada cand i-am schimbat scaunelul. Pana la urma i-am luat unul de la miniblu 250 ron, eram in criza fin atunci si imi trebuia neaparat cand am plecat la mare. Seamana exact cu ala de la inglisina care e 500 ron. Oricum mie nu mi se par deloc confortabile scaunele astea. O prietena i-a luat maxi cosi cu 1100 ron. E drept ca e mult mai sigur insa e fff inalt si incomod pt mama plus ca mi se pare ca bebe sta tot intr-o pozitie incomoda pt mijloc cand doarme.
NIco - multi ani feritici alaturi de familia ta.
Am si eu o intrebare: voi unde va spalati covoarele??? le duceti la spalatorie? costa mult? in cada nu are loc. Noi pana acum nu am avut covoare. Ne-am luat in primavara si parca pe ala din bucatie l-as spala. Da, unde il usuc?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 5 saptamani.
cafera spune:
Buna dimineata!
Dana, sa va faceti bine repede. Despre covoare, eu in toata casa am doar 3 fffffff mici. La vechea locuinta insa, aveam un covor pe care-l duceam la curatatorie. Nu eram tot timpul multumita. Mai foloseam si aspiratorul cu spalare cand si cand, dar era faorte greu de manevrat, plus ca ramanea umed covorul o zi.
musso17 spune:
neatza..in sfarsit am recuperat si eu orele nedormite si acum savurez o cafea.noi suntem bine desi sotul meu il cam lasa pe mihnea fara caciula "ca sa-l calim"..nu zic ca n-are dreptate dar au fost si 16 grade cu vant si parca nu-mi da mana,deocamdata e bine...in schimb este cam marait si plangacios,sper sa se obisnuiasca mai repede cu ta-su..
am facut si eu tortul de crema de zahar ars,tareeee bun,a avut mare succes...
o zi buna va dorim.
greierash spune:
Buna dimineata!
La multi ani, nma!
Multa sanatate cafera, pentru printesa, si sa treaca sa nu iti mai amintesti de perioada asta urata...
De covoare ... hm imi vine sa rad...adica sa fac haz de necaz...eu nu am covoare si ma felicit pentru asta...imi amintesc ce greu ii era mamei sa scoata niste uriase de covoare, sa le "bata", sa le perie sau sa le spele(dar ea sta la curte). Si pentru acest motiv mi-am propus ca eu nu ma voi lupta cu asemenea "inamici"!
Dar...dar... Dana, te invit la mine la bloc unde zici ca e spalatorie de covoare. Omul de serviciu spala covoarele tuturor, la noi in spatele blocului, cu apa de la blocul nostru... si ale oamenilor din bloc si ale altora. Prin urmare, periodic se mai isca cate un scandal pe tema consumului de apa... ca apa ni se adauga noua la plata... si in afara de asta e apa tot timpul in spatele blocului, si noroi... si ce frumos e sa traiesti intr-o capitala europeana!
Pare ca as avea o zi proasta si ma descarc pe diverse alte...chestii!
A nuuuu....
eh..va doresc o zi buna.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
xerxe2005 spune:
Razvan se trezeste acum doar de 4 ori pe noapte si eu sunt super odihnita si fericita, dupa un an si trei luni de 8-9 treziri pe noapte.
Asa ca sunt plina de energie. As spala si covoare, la o adica, daca nu ar trebui sa ma duc la serviciu.
Ma pregatesc cu emotie de petrecerea lui Razvan de sambata. Vin cei doi frati ai mei cu sotia, respectiv prietena, sora mea cu prietenul, socrii mei, cumnatul meu cu prietena si un cuplu de prieteni care au un bebe de varsta lui Razvan. Nasii nu pot veni, ca trebui sa isi sarbatoreasca membrii familiei lor, deci suntem 14 oameni. Ii voi servi cu apertive, dulciuri si tort. Am facut deja minipizza si foietaje cu gem pe care le tin la congelator. Vreau sa mai fac niste amandine si tort "cupola ninsa de ciocolata".
Mie imi plac tare mult intalnirile de genul asta si de aia vreau sa ma pregatesc bine si sa creez o atmosfera placuta pentru invitati. Si cum Razvan are si el un invitat de seama lui, sper ca se va simti si el bine.
Asa ca, eu zic ca am o saptamana buna, chiar euforica si tare as vrea sa va molipsesc si pe voi, sa fiti si voi vesele si zambarete.
Razvan Gabriel
musso17 spune:
minipiza,amandine......xerxe,te rog cand ai timp pune retetele ca deja salvez,saru'mana.
eu am incercat o piza cu ton dar din pacate coca s-a lipit de tava si am mancat-o prin razuire cu ce gaseam,cutit,furclita
xerxe2005 spune:
Musso,
Amandinele le fac dupa reteta asta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/13216/Amandine-Adnasya-adaptate/
Mini pizza le-am facut dupa reteta asta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7728/MINI-PIZZA-RAPIDE/
Stilul meu e sa modific macar putin fiecare reteta, dar in mare, cam astea sunt.
Razvan Gabriel
musso17 spune:
Xerxe,saru'mana inca o data...cred ca ma bag la minipiza,pentru amandina nu am cantitatile de ingrediente.
nma spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pt felicitari.
O cu lapte si ceiut cu lamaie pt toata lumea.
Dana in Vl poti sa duci coverele la curatatorie. in mall costa 5ron/kg. Eu le spal la nasii eu care stau la casa caci am doua covoare din lana si sunt tare grele.
Greierash nu imi vine sa cred ce spui tu acolo. la noi a incercat un tip sa isi spele covoarele in spatele blocului si a iesit scandal mare, cu politie, declaratii. pana la urma cei de la protectia mediului au dat o amenda.
Elena mi-ai facut o pofta cu amandinele ... sper sa imi fac timp sa incerc si eu reteta. Si mie imi place sa pregatesc multe pt invitati dar din lipsa de timp mai nou mergem la cate un local.
La ora 4 dimineata domnisoara mea a venit la noi in dormitor, m-a pupat si s-a bagat in pat langa mine. Dupa 5 min m-a luat de mana sa mergem in camera la ea. A fost tare dulce. De obicei dimineata la ora 4-5 cand se trezeste ma mut la ei in camera.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze