Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
La multi ani fericiti impreuna va doresc Nico.
Luna Lisy arata super in cizmulitele noi. Ea e mai tot timpul eleganta asa ca e o achizitie buna pt garderoba ei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
salutare.
nma, la multi ani inainte, macar la fel de impliniti ca cei de pana acu...........
vreau sa iau scaun de masina din ala mai mare, pana la 36 kg. ce model ma consiliati sa iau?????????astept sugestii(din proprie experienta). multumesc
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Timi07 spune:
Monicabo nastere usoara, de-acum cred ca ma voi uita zilnic la list din odiseea de noiembrie-decembrie.
dana eu o port pe Sophie foarte mult in brate si doar ieri m-a durut un pic burta.De cum se trezeste Sophie vrea in brate si pana ii incalzesc laptele n-am voie sa o pun jos, plus ca acum ne chinuie dintii si vrea mai mult decat deobicei sa fie purtata in brate.
Luna1 spune:
Nico multi ani ferticiti impreuna!
Caferuta ma bucur sa aud ca e mai bine Ilinca.
Cristina incerc sa te sun zilele astea. Pupici lui Ingrid.
Noi azi mergem la ROR. Cu ocazia asta, ca sa ma imbarbatesc am mai cheltuit niste banuti, mi-am luat geaca, i-am luat geaca groasa lui Lis, inca o pereche de cizmulite, si cizme lui Cosmin.
Wish me luck.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
Luna, pupici de imbarbatare va trimit. Am vazut pozele cu copiii tai si m-am delectat. Super frumosi!
nma spune:
Multumesc mult de urari .
Timi dupa ce ti-am citit postarea ma gandeam ca si la mine daca ar veni bb3 ar trebui sa stau cu Andra mult in brate. E tare lipicioasa.
Luna ma rog la DD sa scapati repede de vaccin si fara urmari. Imi place terapia la care apelezi tu. Din pacate la noi in oras gasesti greu lucruri frumoase.
Miki din pacate nu te pot ajuta cu un sfat caci eu la Alex nu am avut scaun.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
brazuca25 spune:
Hello fetele!
Luna pupici si sa scapati de ROR cu bine. Noi suntem inca in perioada de "proba" de 7 zile dupa...deocamdata e bine.
nico LA MULTI ANI fericiti si de acum inainte!
Timi cum e burtica, incepe sa se vada?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
musso17 spune:
buna ziua.am lipsit si noi,dar motivat,din cauza de sot
am fost in Bucuresti,tare dragut este in week-end...finutul meu a implinit 2 ani si i-au facut ziua la un club,zig zag se numeste..parca...dragut,nu-i bai,dar o scumpeteeeeee...oau.ma duc sa fac o baie ca iar o luam din loc...deee,trebuie sa-l vada rubedeniile.
nma,la multi ani impreuna.
Timi07 spune:
brazuca25 burtica se foarte vede, e mai mare decat la sarcina precedenta la 16 saptamani dar am luat si foarte multe kile, nu-i vina mea dulciurile-s de vina
ioanaiub spune:
Mychy noi la David am avut scaun de masina www.hellobebe.ro/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/477?osCsid=2e1b1cd25fb2898df6c0363e9e04b1e" target="_blank"> chicco vector si l-am folosit pana anul trecut, inainte sa se nasca Mara, cand i-am cumparat unul www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/scaune_de_masina/compara_preturi--Nania~~Fotoliu_auto_New_Way_NA6940.html" target="_blank"> Nania
asta din urma nu mi se pare foarte confortabil, David mai adoarme in masina si doarme cam chinuit , dar cand va mai creste va putea fi folosit doar ca si inaltator
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)