Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 3
loredana_76 spune:
Cafera imi pare tare rau ca te-am suparat.Ma rog nu mai conteaza dar eu gandeam ca din 2 rele ati scapat de una(dilema cu ROR-ul).Normal ca era de preferat nu asa sa aflati ca nu faceti rorul.Imi pare rau ca e bolnavioara si nu doresc nimanui sa aibe copilasul bolnav.
Scuze.
Ashera spune:
Multumesc mult ptr aprecieri .
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 Cafera imi pare tare rau ca te-am suparat.Ma rog nu mai conteaza dar eu gandeam ca din 2 rele ati scapat de una(dilema cu ROR-ul).Normal ca era de preferat nu asa sa aflati ca nu faceti rorul.Imi pare rau ca e bolnavioara si nu doresc nimanui sa aibe copilasul bolnav. Scuze. poze |
Si eu te rog sa ma scuzi, dar in ultima vreme izbucnesc din orice. Nu esti singura pe care mi-am varsat oful.
musso17 spune:
cafera,regasirea a fost minunata,eu sunt indragostita de omul asta...de fiecare data cand vine simt o atractie greu de descris.
va pup!
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 cafera,regasirea a fost minunata,eu sunt indragostita de omul asta...de fiecare data cand vine simt o atractie greu de descris. va pup! |
Nici nu ma gandeam altfel.
mychydutza spune:
multumesc in primul rand pemtru urari!
cafera, multa sanatate ilincai.
fetelor, v-ati vazut astazi? cum a fost la intalnire? poate as fi venit si eu dar e departe rau de mine parcul Herastrau! sunt moarta de obosita si revoltata impotriva conditiei mele de femeie, daca ma intelegeti!!!!!de azi dimineata sunt ca robotzelu si inca mai am cate ceva de facut. bine ca e fii'miu barbat si n-o sa fie la fel de ....."oropsit"maine am un botez, mai am de calcat.....asa as vrea o vacanta de macar doo zile, eu si cu mine
va pup
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
nma spune:
Pt fetele care au o situatie materiala mai buna poate puteti ajutati salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
monicabo spune:
Mychy, da, ne-am vazut astazi... Din pacate nu prea au putut veni lumea la intalnire, am fost eu cu Andreea, Antoanela cu copiii, si Karli cu Adeluta.
Eu am ajuns pe la 11 juma cred, si am stat pana pe la 2 fara ceva. De fapt, cam asa am stat toate. Copiii s-au jucat, Andreea era super obosita cand am ajuns acasa
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 37+ Ana Maria
CarlaV spune:
Hello! Si noi suntem pe aici... Azi am fost la un botez, bine ca a fost vreme buna. Eu sunt bucuroasa ca a nascut o prietena, din pacate ea isi dorea mult sa fie natural si s-a impus cezariana... Asta este, mergem saptamana viitoare sa vedem puiul mic.
Voi ati auzit sa se recomande la copil de 3 zile ceai de chimen si anason???
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamiCamelia spune:
Buna seara, fetelor.
Mi-e si jena sa ma mai bag in seama aici ca a trecut o vesnicie de cand nu am mai intrat. Pur si simplu am avut calc. stricat o buna perioada si apoi m-am tot luat cu altele, concediu, zugraveli, si tot asa. Revin dupa o pauza de luni de zile. Sper sa ma iertati si sa ma primiti iar in gasca.
Am incercat sa aflu cate ceva despre voi. Vad ca deja au aparut bebeii nr 2, altii sunt bolnaviori, altii danseaza de le sar cizmele din picioare. Citeam si imi venea sa plang de drag. Abia acum realizez ce mult mi-a lipsit comunicarea cu voi.
Multa sanatate printesei Caferei, si proaspetei mamici Oana...s-a grabit nu gluma broscutza ei.
Maine poate reusesc sa va povestesc si despre BebeLuca.
S-au intamplat atatea... poate voi avea puterea sa fac un rezumat.
Inca odata imi exprim speranta ca o sa va amintiti de mine si n-o sa ma certati prea tare ... chiar ma simt ca o aterizata din copac.
Noapte buna ingerasi.