Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:
fetele.
Va multumesc ca mi-ati admirat pruncii tare m-am umflat in pene. Sa o iau pe rand insa cu sfarsitul, Cristina la multi ani tatalui tau si succes la intarcat.
Nico uite www.alongcamebaby.co.uk/acatalog/LittleLife_Toddler_Daysacks.html" target="_blank">aici link cu rucsacul, a venit azi, o sa-i fac si poze in functiune, pare mare in poze pe site insa e mititel, tocmai bun pentru fetele noastre, se poate folosi deja fara probleme. Iar la spate are o curea, l-am folosit azi, initial Lis nu a fost incantata insa l-a vazut pe Cos cu rucsacul de scoala si acum deja il cere cand il vede. Sunt uimita ca e mai bun decat ma asteptam adica e foarte rezistent si poti chiar sustine copilul in caz ca pica, la fel precum cu un ham. Am vazut ca astia livreaza peste tot insa cred ca iese scump. Daca insa vrei pot sa aflu cat ma costa sa ti-l trimit eu si facem asa.
Mamii uite si combinezonul www.alongcamebaby.co.uk/acatalog/Bushbaby_Splash_Suit.html" target="_blank">aici, eu cred ca-l iau luna viitoare ca ii cam scumput.
Dana www.elc.co.uk/toy/leappad-littletouch-system-pink/" target="_blank">uite cariticica electronica, tie chiar ti-ar fi buna pentru ca vine si bb2 acusica. Daca se gasesc Leapfrog in Romania trebuie sa se gaseasca si asta. Incearca mothercare.
Fetele va multumesc de urari. Azi a fost sotul liber, am mers cu masina in afara orasului, nu departe de noi, pe niste stradute superbe, am gasit un pub ascuns in peisajul asta frumos, am mancat de pranz apoi am venit acasa. Acum ne indopam cu ciocolata pe care ne-am cumparat-o sa aniversam.
Fug ca imi mananca sotul toata ciocolata.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Neata fetelor ,
la toata lumea. Inca 7 ore si e weekend.
Luna La multi ani fericiti!!!
O zi buna
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mychydutza spune:
neatza! of, ce vreme urita!! azi nu cred ca putem iesi afara si o sa-mi manance urechile in casa. sotul e plecat a "team building", adik la relaxare, mancat si baut pe banii firmei si eu am ramas IAR de serviciu. de abia astept sa incep serviciul ca nu mai pot!
pe andrei il mananca nasul! se tot freaca si nu stiu de ce?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
cafera spune:
Buna!
La multi ani multiiiiiiii si fericitiiiiiiiii Lunito! Sa aud ca va iubiti asa de mult si peste 30 de ani.
Mihaela, i-a trecut diareea strumfului? Incearca si cu mar copt.
greierash spune:
buna dimineata! Brrr..ce vreme, o zi adevarata de toamna..
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
neatza.eu nu prea am dormit,sotu'trebuie sa plece iara...inca 4 luni,offf...sa-i ia na... de bani caci m-am saturat...mihnea s-a obisnuit greu cu el,da pai sa mai treaca inca 4 luni,offf si iara offf... resetam contuarul si o luam de la 0,abia cand vine,in martie,poate sta 3luni,poate incep si eu munca si se mai usureaza situatia...nu mai vorbesc la starea mea concura si vremea asta urata.
o zi buna...azi sunt plangacioasa,asa ca intru doar sa va citesc.
xerxe2005 spune:
Musso17, la ce iubire aprinsa ziceai ca este intre voi, ce conteaza putina distanta fizica? Daca e pentru un scop pe care il intelegeti si il acceptati amandoi, efortul nu trebuie sa fie impovarator si sa te streseze inutil.
Nu stiu cat e de greu, ca nu am trecut prin asta si pot doar sa va admir si sa va urez sa fiti puternici!
Si apoi, cu un barbatel asa vrednic care ramane cu tine, sigur esti coplesita de iubire!
Razvan Gabriel
musso17 spune:
am zis ca nu mai intru azi dar simt nevoia sa vorbesc.
xerxe,saru'mana...ai dreptate,stiu...uite,eu am o dermatita seboreica care si-a facut aparitia in forta dupa ce am nascut si ma lupt cu ea ca e tare inestetica dar de cand a venit sotu am o fata luminoasa si nici urma de roseata si altele...sunt asa relaxata cand e acasa parca as muta muntii din loc...si asta e un exemplu...o sa treaca si asta...urasc banii astia nenorociti care numai belele aduc.
ma duc sa-mi termin treaba ca sa petrecem cat mai mult timp impreuna..daca nu mi s-ar umezi ochii ar fi o treaba..hmm
mychydutza spune:
musso, capu sus si .....fii barbata!.adevarul e ca nu intotdeauna banii justifica sacrificiile pe care le facem, dar cum dragostea trece prin stomac.......
cafera, i-a trecut, multumesc de intrebare. a facut doar de doo ori, numai morcov. am inceput sa-i dau din nou iaurt si sper sa n-o luam de la capat. continui cu ceaiu e menta. voi cum sunteti? am gasit ieri un articol in Formula as despre vaccinuri si zicea clar ca in caz de alergii sa nu se faca.... eu la subiectul asta sunt inca in dubii. am tot citit de sechelele pe care le pot lasa bolile copilariei, dar ma gandesc ca si eu le-am facut, in pana mea, si n-am avut nimik. si nici n-am avut parinti doctori ca sa zic ca au avut nush'ce grija de mine............
mai fetelor, oare ce o fi facand ghinetz??????????am si eu obsesia mea
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!