Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
urasc banii astia nenorociti care numai belele aduc.

cred ca mai degraba urasti sacrificiile pe care le faceti pt ei

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

asa e mychydutza...cand eram doar noi doi imi permiteam sa fiu mai egoista dar acum e altceva..trebuie sa ne gandim la mihnea,dar cum o sa fie cand mihnea nu-l va recunoaste pe ta-su ,cand ii va plange in brate,cand nu va stii ce e aia autoritatea tatalui..hai ca aberez,o sa fie bine,sunt convinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata, la amiaza

voi va plangeti de vreme urata si la noi e un soaaaaare frumos, am trimis copiii afara si eu am ramas la program administrativ: aspirat, calcat, ca de spalat spala "Maritza" .... maine e sarbatoare asa ca ne relaxam , poate gasim pe cineva de sarbatorit

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

musso nu mai cauta probleme unde nu sunt.Sunt convinsa ca iti este foarte foarte greu.Dar timpul le rezolva pe toate

luna super tare combinezonul...Cam scumpicel ce'i drept dar cred ca merita am sa ma uit si eu dupa asa ceva pe aici.Imi e teroare de ploile interminabile ce vor veni

nma dn pacate nu mai am baterii pentru aparat..cum cumpar iti arat aparatul.Oricm nu shtiu cat este de folositor..sincer

ioanaiub ce sarbatorim??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamii

ioanaiub ce sarbatorim??

Mami de Escroc Sentimental13/07/07

pe Mihail si Gavril

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

...sau pe Mihaela si Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

habar nu aveam bine ca mi-ati zis sa shtiu sa caut sarbatoriti

Mergi la inceput

daca ma gandesc bine o tin numai intr-o sarbatoare la sf de an: pe 31oct ziua mea de nastere, pe 8 nov onomastica mea si a sotului,pe 18 nov ziua de nastere a sotului, pe 30 nov Sf.Andrei, si ma mai serbez si de Sf. Vasile(k ma intitulez si vasilik)....asa ca

Mergi la inceput

Mychy sa-ti fie de bine petrecerile

si noi il sarbatorim pe sotul pe 12 noiembrie, mai ales ca face o varsta rotunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna. Mychy multumesc de strigare. Sunt pe aici. Am reusit si eu sa recuperez si sa citesc pe aici. Nu sunt intr-o perioada buna a vietii. (Da, viata aia de se zice ca e ca un yoyo, adica cand sus, cand jos. Acum sper sa nu se fi rupt la a mea ata aia de te mai salta uneori, ca as cam avea nevoie si de un "hopa-sus")

Mi-e dor de voi toate, de subiecte fierbinti dezbatute, de sfaturi, de cafelele cu voi...

Urez sanatate puiutilor. Aveti mare grija de ei.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput