Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Luna, la multi ani, impreuna!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Luna "LA MULTI ANI!". Sunteti o familie foarte frumoasa. Fericire maxima si multa sanatate va doresc. Am fost convinsa ca v-am felicitat de dimineata dar se pare ca una gandesc si alta scriu .
Dana eu am luat cu 15 ron o jucarie cu vrei tu si e foarte buna de la un magazin cu tot felul de jucarii. In functei de ce setari faci sune numele anumalului pe care apesi in engleza sau imita anumalul respectiv. Andrei ii place foarte mult asa ca eu trebuie sa schimb des bateriile.
La fel ca si Daria facea si Alex. Pe noi ne distra tare.
mamii daca poti te rog sa imi spui unde gasesc si eu un lantisor.
Am uitat sa spun ca Andra daca are apa multa in pahar o varsa pe parchet si apoi se joaca cu manutele in ea (spala parchetul).

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello!

Luna foarte dulce Lis cum se duce ea in patutul ei sa doarma. Cred ca o sa las si eu patutul fara marginea aia poate o inspir pe Deni sa mai urce in el.

Dana eu am o jucarie care doare imita sunetele animalelor si canta un cantecel pentru fiecare. Un fel de mini pian. Si la noi e foarte utilizat. Apasa sa inceapa muzica si apoi incepe dansul.

Apa din cana nu servim, si noi tot din sticla cu tzutzuroi cum zicea si mychy. E mai comod si bea singura cat si cand vrea. Mai nou dupa ce bea, o intoarce cu fundu' in sus si observa atenta cum curge frumos apa pe parchet. Apoi si ea se apuca de spalat.

Ieri a intors cutie de bere a lui taica-su sa vada ce se intampla...toata berea si-a turnat-o pe ea. Mirosea a bodega la noi in dormitor. Dar ea era foarte fericita.

Lorinaoo1 noi nu te-am uitat! Mai treci pe la noi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nma este marca puntoshop...tot caut pe net dar nu gasesc ..cred k costa oricum multicel si nushu cat de practic este eu l-am primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mamii m-am uita si eu pe net si nu am gasit. multumesc oricum
Brazuca a mea printesa si-a varsat pe ea un pahar de gin ieri (tot al lui tati). era tare mandra de isparva. eu eram disperata ca nu stiam daca a si baut,

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

luna,la si mai multi ani de acu'incolo.
eu bag de seama,urmarind filmulete cu copii ca nu vorbesc de ajuns cu mihnea caci nu stie de nani,pat sau perna...de azi am decretat planul vorbit mult si,sper,ca nu prost.
mihnea bea din pahar dar evident ca da si pe el,asta e,lasa ca invata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna fetelor. Eu continui sa ma laud ca n-am mai scris de f multa vreme si am facut atatea lucruri frumoase intre timp. In august am fost in Germania sa-i luam lui bebe din par si sa ne cumparam masina. Drumul cu avionul pana in Stutgard a fost de pomina ca bebe a stat doar in bratele mele si n-a dormit deloc ...doar a impins spatarul scaunului din fata...cu mainile cu picioarele...3 ore. Obossisem de atatea scuze cerute domnului din fata noastra. L-a innebunit mai ales ca avea parul suficient de lung sa-l impleteasca bebe. La mot a ales Sticluta de coniac pusa de nanu, banii si un prezervativ... intr-un final a studiat si o surubelnita. Nu incerc sa interpretez ca ma apuc de par. Nanutii nu-l mai vazusera de la botez ei inca nu au copii asa ca regula de baza a fost ca bebe sa fie lasat sa faca absolut tot ce vrea. Din Germania, mandri nevoie mare ca avem masina noua ne-am imbarcat pt Italia sa-mi cunosc nepotelul de un an. Am vazut Venetia, Marea adriatica. Superb. Pun poze poate azi sa vedeti pe Luca printre ape. Ne-am intors rupti de oboseala iar bebe vreo 2 saptamani nu a mai suportat nici sa vada scaunul auto.
As mai avea atatea de povestit dar mai bine o vor face fotografiile asa ca ma apuc sa le culeg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mamicamelia,haios foc prichindelul...iar treaba cu ardei umpluti,hmmm...eu ii puneam la fiert cand mi s-a rupt apa...cand am venit acasa de la spital erau in aceeasi stare,adica in oala si mucegaiti...ca na,sotulache nu a avut timp de nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nma am sa pun eu o poza mai tarziu cu aparatul

mamicamelia ce vantanta frumoasa!Ati umblat nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hello!
bine ai revenit, mamicamelia! chiar ma gandisem odata sa te strig la catalog, dar cred ca am uitat. imi plac foarte mult sfaturile tale si imi sunt folositoare. mai asteptam si-ti multumim. acusica merg sa-l vad pe bbluca.
luna, adelise e bestiala cum merge la nani si se urca in pat. iti vine sa o mananci. si cosmin, ce sa mai zic...te temeai tu inainte sa nasti ca se va simti mai putin iubit sau stiu eu cum, dar la asa o relatie frumoasa cred ca doar sperai! felicitari pentru aniversarea casatoriei (noi tot 3 ani am implinit) si viata lunga si frunoasa de acum inainte!
la multi ani, cu intarziere si pentru mikidutza pt "trishtri iears old"...mi-a placut tare asta!
mi-am pus in plan sa-l intarc pe denis. cat mai curand ca de acum nu mai e o placere de fiecare data cand il alaptez. de exemlpu cand nu vrea sa dea drumul la san desi a adormit, si eu am oala pe foc sau cand ii e somn ziua si nu adoarme fara san si mai rau se oboseste si se pune pe plans daca nu-i dau...sau noaptea...aoleu e jale! dar in curand...taiem macaroana.
ce sa va mai zic? azi e ziua tatalui meu si dupa servici merg la un gratarel. desi am avut foarte mult de lucru in perioada asata, dependenta...bat-o vina m-a facut sa-mi bag nasul pe forum de cate ori am putut si acum sunt la zi.
hai va pup! o zi buna sa aveti!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput