Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 14
mamiCamelia spune:
Am iutat sa spun ca vorbeste la telefon, cand se plictiseste de el se duce pe gresie, priveste in jur sa vada daca e urmarit, apoi...daca e loc il tranteste. Daca-l cert bate gresia ... ca doar a lovit nemernica telefonul, nu? Azi dimineata incerca sa intre in adidasii lui tati, fara prea mare succes.
Saptamana trecuta, a ramas cu tati vreo 3 ore. La un moment dat a gasit in vasul de fructe o cutie cu bomboane. Tati l-a lasat s-o plimbe prin casa gandindu-se ca n-o poate deschide. Gresit. 10 minute a stat bebe super cuminte in camera lui pana cand taticul intr-o secunda de spirit s-a dus sa-l verifice. Camera era plina de ciocolata, mocheta, peretii, copilul nu se mai vedea de sub statul ciocolatiu. Rufele pregatite pt calcat pe un scaun erau indulcite si ele. Mi-am pus mainile in cap cand am ajuns acasa. Iubitului meu nu-i pasa de ce-i in jur, el cauta si numara bomboane sa vada daca bebe a mancat vreuna. Nu mancase. Erau doar umezite dupa care scria cu ele pe pereti.... a dormit in noaptea aia ca un mielusel...deci n-a mancat. ...ufff
Luna1 spune:
www.youtube.com/watch?v=Q58djS3_hiw" target="_blank">aici e Adelise cand pleaca la culcare, se juca in sufragerie si merge apoi la nani. www.youtube.com/watch?v=u_Geheajj3g" target="_blank">Aici vedeti continuarea.
Va pup
P.S. Mami Camelia Adelise bea din cana sau pahar fara probleme, singura insa ea are antrenament, nu a acceptat nicio canita cu cioc si ca sa bea de ajuns a baut numai din pahar. Acum singura bea, fara probleme, ii dau paharul si nu-l toarna pe ea. Tare frumos povestesti tu de Luca si ciocolata de pe pereti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
nma spune:
Buna dimineata!
pt toate mamicile.
Camelia tare imi place cum povestesti tu de puiutul tau. Andra stie sa bea din pahar, nici ei nu ii plac canitele cu cioc, dar stie si sa manance dulciuri. L-a vazut uneori pe Alex asa ca la magazin umple cosul cu dulciuri. Cum prinde ceva dulce fuge la baie sau se ascunde dupa perdea. Stie ca nu are voie asa ca incearca sa ma fenteze. sa nu va ganditi ca manaca tot timpul. Alex are voie dulce dupa masa de pranz si doar anumite produse.
In magazin Andra e dezastru. Ieri m-am hotarat sa nu mai merg cu ea caci ma trec si pe mine toate apele. Fuge printre rafturi si aduna cat mai multe produse. Aseara de ex am platit la casa cu 15 lei mai mult, produse puse de domnisoara. Nu am vazut produsele in cos, nici cand le-a pus vanzatoarea in punga caci eram cu privirea la domnisoara care se dadea in spectacol.
Luna abia astept sa vad pozele cu rucsacul caci s-ar putea sa apelez si eu la o solutie de acest gen.
ce dulce e Lis cum urca ea treptele .
Lorinaoo ma bucur ca ai revenit. imi era dor de voi.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
xerxe2005 spune:
Tare scumpica e Adelise cum e duce ea la culcare. De fapt, i-ati si creat un mediu placut pentru ea si se vede ca se simte in siguranta si fericita, adica nu face asta din constrangere. Bravo ei si bravo voua. Patutul e super.
Razvan al meu doarme cu mine de la 2 luni din cauza de 8-9 treziri pe noapte si supt anevoios. Adoarme doar leganat pe picioare dupa ce l-am intarcat.
Dar de o saptamana, seara ma intind in pat cand il vad ca il viziteaza Mos Ene pe la gene si ori il pun langa mine, ori vine singur si se aseaza pe perna lui si apoi se foieste cam 15 minute in toate felurile posibile, timp in care ueu ma uit la televizor si ma fac ca sutn obosita si dorm si in cele din urma se linisteste lipit de mine si apoi ii aud respiratia regulata de somn. Dureaza tot procesul intre 15 si 30 de minute. Nu vrea sa vada biberonul cu lapte. Cam la 30 de somn se trezeste si spune cu ochii inchisi "papa-papa" si ii servesc biberonul de lapte si bea cam 210-220 ml, apoi adoarme somnul adanc. Se mai trezeste de 2 ori si cere papa si apoi de la 4 dimineata pana la 6 se tot trezeste la 30 min ca sa lipeasca mai bine de mine, ca sa isi schimbe pozitia ca poate amortise, etc.
Dar ziua nu pot repeta procedeul, pentru ca oricat de obosit ar fi, vrea doar sa se joace, nu sa piarda timpul dormind si atunci trebuie leganat pe picioare si doarme intre 45 minute si 2 ore, in functie de diversi factori.
Sunt constienta ca ar fi fost altfel treburile daca ar fi avut patutul lui, dar deocamdata ne bucuram amandoi unul de altul si ne pupacim si ne dragalim si ii spun in continuu "te iubesc" si este o placere pentru mine sa dorm cu el.
Cam peste o jumatate de an il voi muta in alt pat (ca avem doua in camera) si poate peste inca o jumatate de an va fi mai independent si va dormi singur in camera. Nu ne grabim, ne simtim bine deocamdata.
Razvan Gabriel
Ashera spune:
Buna dimineatza
lorinaoo1, bine ai revenit .M-am delectat cu pozele Lorinei, intotdeauna am avut o slabiciune ptr ea . Este foarte frumoasa .
xerxe, mi-e dor de mor sa dorm cu Chris... Asa dormim si noi noaptea, si imi place la nebunie cand il simt ca se lipeste de mine sau ma ia in btate.. Acum e de cateva saptamani la bunici si eu ma tot trezesc noaptea si il caut prin pat... Of, abia astept duminica sa merg sa-l vad...Cred ca eu nu sunt pregatita sa-l invat sa doarma singur. Cum tot eu m-am chinuit cel mai mult cu intarcatul. Nu-mi venea sa cred ca nu ii mai dau sa suga...
Am admirat-o si pe Lis cea independenta . Si l-am admirat si pe Cosmin cata grija are de ea. Sunt foarte frumosi amandoi.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
musso17 spune:
'neatza.
lorinaoo,bine ai revenit,nu trebuie sa te simti straina
luna,copii tai sunt minunati...voiam sa te intreb,e simpla curiozitate,Adelisei ii vorbiti si in romana?
ddanagh spune:
MamiCamelia Daria nu bea din canitza. Adica bea dar se face fleasca. Face asa ca un catelus. Isi baga limba in canitza, nu bea efectiv.
Luna e f tare Lissy a ta. Ma gandeam sa trec si eu la pat mare sa scap de ridicatul ei in patutz.
Te rog mai zi-mi cum se numea jucaria aia asemamatoare unui laptop prin care apasai si iti zicea vaca, bou, capra....rosu.. Oare or exista si in romana asa ceva? ASa ceva mi-ar placea ca si cadou de mos Craciun pt Daria.
Corina cu intarziere iti zic si eu La multi ani!!! voiosi si sanatosi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.
mamii spune:
neatzaaaaaaaa
lunaaaa deci super super super.E ADELICIOASA LISSY (merge sa spun asa??) si ce dragut si Cosmin cum o pupiceshte de noapte buna banuiesc.Pentru voi La multi multi ani fericiti!Va sexatzi??
mamicamelia si plodu meu bea singur din pahar fara sa se ude ..dar cateodata dupa ce bea si-l toarna mai apoi pe el ca sa fie sigur ca paharul este gol
Alex a dormit de aseara de la 10 pana acum la 10...cu 2 treziri de lapte Sa dau de baut??
mamii spune:
Asa vroiam sa mai zic ca..eu pentru alex am primit un lantzishor de copii care are o pisicuta la gat si eu am ...inca o bucata de pisica si daca se indeparteaza chestia incepe sa sune.Inca nu am folosit-o dar poate pe viitor.In magazine nici vorba sa il pot lasa pe Alex sa faca ce vrea.In Romania am salvat raftu cu biberoane in ultima secunda... plus ca am obs ca are atractie numa la fleacurile scumpe....
Luna pune si u poza cu combinezonu de fash plssssssss
mychydutza spune:
luna, LA MULTI ANI! fericiti impreuna.
nici andrei nu bea din canitza. eu ii dau sa bea din sticla cu tzutzuroi!mi se pare mai usor asa......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!