Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
Intru si nu stau mult ca am treaba, am citit pe diagonala....
NARCIIIIIIIIIIIIIIII!!! IU'R BEC!!!!Ce ma bucur ca esti mai bine!!! Ti puuuup
Raportam ca ANDREI are ore de conversatie in bebelusheza cu tati!!! e crima!!!Deja i-am inregistrat.
Asa, si acum sa va dezvalui adevaratul motiv pentru care am intrat aici...
Io stiam ca la odiseea asta, sau ma rog...la scutecele de pepenashi, nu e multa lume normala (mii de scuze pentru duamnele venerabile si normale la cap, mame sanatoase, care-si vad de odraslele lor si de casa). Dar dupa cum ziceam , unele, sunt duuuuuse, nene! Printre aceste duamne, se numara SOR'MIA pe care o iumbesc din principiu si acum e trista si o pup, IRLANDEZA, care e si ea pe lista de asteptare la sectia speciala de la spitalu'9, depresata si ea deci o pup,...si mai nou (sau mai vechi)ANAXENA. Iata si de ce:
ANAXENA e bengoasa,
la mirese e aleasa,
dar acum de la o vreme
ma tot pune sa fac teme.
Cica n-are poezica,
ca vrea una, chiar si mica.
ANO, ai innebunit?
Poezii ti-au trebuit????
Iaca-acuma io creez,
sa nu zici "ca comentez".
Deci, "de uelcom" nu mai am,
nici de aia de multi ani.
Asa c-o sa spun deja
ca prin cluburi esti belea.
Ce te plangi ca esti prea grasa?
Toate spun ca esti frumoasa.
Hai pe net sa ne-ntalnim
si sa ne mai porcaim.
Iar daca nu ti-o placea,
draga, poezica mea,
ma-nfiintez io la tine
si ti-oi face....Bine-bine!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Bah Ile...eu te iubesc pe tine tare, tu stii asta.TARE.. |
Eh, na shi tu shtii ca eu te urasc pt ca stai in Brazilia shi ai barbat rabdator shi acuma mai spui shi k ai parintzi misto

Mia mi-i dor de Mada

SunSmile spune:
Bey io nu-s religioasa. Sunt credincioasa. Sa fim clari, da?
Nu sar io ma Ile nici in sus nici la beregata cuiva, ca-s fraiera din fire (unii zic cumpatata, ca sa sune mai altfel:) ) Si oricum ai dreptate, asa ca de ce-as sari?
Flooo ntzzzz, "inveselesti" cupilu:)
De ce e trista Carmen?:( Si Mada depresiva??? Ceva e in aer, clar!
Didi zici ca e la cura Aiduta? Oare va da tarcoale vreun dintisor si asa se manifesta ea?
Giniii, baga poze de la intalneala...poate asa sa-l mai vaz si io pe fii-su lu' madam Ileana...ca pe baza ei...
Gata, de data asta chiar va scutesc. Ma'c sa ne uitam la Criminal Minds!
Pupinshtain!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
monalac spune:
NARCISA,bine ai revenit!esti asa de calma,de pacifista,cred ca nu te ai certat in viata ta cu cineva.cel putin mie asta imi inspiri.
BIRI,i am vazut pe cei 2 frumosi ai tai.
GABRIELA,te admir pt ce ai scris legat de nr de copii pe care vrei sa i ai.uneori ma apuca o mare tristete cand ma gandesc ca nu mai pot fi gravida,ca nu mai pot avea copii...atat de tare mi as fi dorit sa mai am macar un copil!
FLO,ce fac baietii?
codrin nu a vrut sa pape nimic azi,a mancat printre lacrimi cateva lingurite,asta pt ca am incercat sa l pacalesc putin,ca nu mancase aproape nimic.m am uitat in gurita lui si are pe partea interioara a obrajilor numai pete albe.o fi candida sau stomatita?o sa merg maine cu el la dr.
merg sa mai invat cate ceva,poate i se face mila decanului si ma baga in examene.am 8 examene programate marti si 4 miercuri.dintre care 4 sunt la franceza.nu stiu daca voi reusi sa invat atat,dar macar incerc.
bunica mea e inca in spital,se simte putin mai bine.diagnosticul a fost de edem pulmonar.
BUJO,ce ai facut cu chistul din gatul lui filip?sper sa fi fost alarma falsa.
ileanna spune:
Sun nu ma starni cu pozili k shi asha iar is furioasa pi barbat. K a trecut 1 luna de cand am avut botezu' shi io tot n-am poze. Pen' k s-au intalnit 2 proshti d'aia!!
Shi in seara asta iar m-a scos din sarite. K cik auzi n-are shi el o zi in care sa se relaxeze!!!
"************"
Imaginatzi-va ce voiam sa scriu in loc de stelutze k nu vreu sa ma deie astia afara de pe forum.
Azi am o zi proasta!!!
ariadnabr spune:
Sunt moarta de oboseala, dar l-am facut si pe asta!!
A iesit frumos, a plecat lumea zambind...semn bun ha? ![]()
Am multe poze, da' nu va arat!
sa va arat totusi? ![]()

beneeeeeeeeeee....le-am pus pe picasa pentru cine vrea sa ne vada.
Poze mai multe gasiti Aici
Si special pentru fetili meli...Aici ![]()
V-am pupacit
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Gini75 spune:
Ileanna, ne intalniram noi azi????
Ca parca eu am fost la tara si am venit acum o ora...![]()
anaxena spune:
nu am citit din urma
in concluzie are cineva timp de noi maine???ca sa shtim cum ne facem programul,la ora 11 o catapultez pe mama si tre sa o iau in jur de ora 14,asha ca intre 11 si 14 sunt libera,dc n-are nimeni timp nu-i cu suparare ,ma duc la IKEA ca tre sa mai cumpar nishte kestii
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
Diarux multzam muuult pt poezie!!!!!!!pupppppp
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
narcisa.s spune:
Ruxuleeee...conversatii...si noi avem...cu ggg, uaaaa, pssss...din astea zici?Ce tari sunt, eu deja m-am indragostit de ele...
Da mey Ile...traisesc in Brazilia, mi-a dat Dumnezeu super barbat si niste parinti deosebiti...unde mai pui ca am si niste prietene de mare exceptie ca si voi.Sunt bogata, ce mai...
Monalacule, imi pare tare rau de Codrin.Cred ca de asta e agitat, puiutzul mic...Lasa ca maine dupa ce ajungeti la dr o sa ai o solutie.Necroza cum e, te mai doare?Cat despre pacifista, ioi...Zice Vil, lasa-ma numai doua minute sa intru pe forum sa explic ce si cum...Mi se mai zice Isteria, heheheeee.Dar adevarul e ca de cand Anais a aparut in viata noastra si in special in viata mea, sunt umpicut schimbata
Si mie mi-e dor de Mada.Uite, chiar o las sa spuna ciuperci daca intra.Sper sa fie bine draga de ea.Si mi-e dor sa le vad pe fete
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu