Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
atb spune:
Si mai avem o sarbatorita!
LA MULTI ANI, Maryb !!!
sa ai o viata plina de bucurii, fericire si iubire, sanatate si impliniri! Si sa vii mai des pe la noi sa ne mai spui ce mai faceti tu si comoara ta! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Tecky spune:
Va multumesc pt urari fetelor! Abia acum am venit de la petrecere,a fost super,am primit multe cadouri si sotul mi-a facut surpriza un buchet cu 25 de trandafiri cu un mesa pe care scria:TE IUBESC.Toata lumea mi-a admirat florile.
Anaxena arati super,eleganta ca de obicei.Mai da sotului tau nu ii este teama ca se uita baietii la tine.La cat de bine arati nu te crede nimeni ca ai o printesa acasa.Imi place la nebunie culoarea parului tau.Mie nu imi prinde uniform nici o nuanta de blond la orice coafor m-as duce.
Va pup,noapte buna!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anaxena spune:
nu este deact 5:30 si cine se mulge,eu!!!ce copchil va papa lapte praf,al meu!!!mama denaturata ce sunt!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
uite cum arunc eu 300ml de lapte pt o seara de distractie 

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Biribu spune:
Narciiiii ce bine-mi pare ca esti bine!!! pup apasat fata, de fapt fetele cucuietele
. Las ma ca se face el print cind l-o pupa Anais
Cit despre gainusa raspunsul corect e ca ea nu va avea iubiti, ca moare tasu de inima rea
... Cremvurst zici
mor aici 
Ankule rabdare si tutun. Hai ma eu ce tot iti ziceam, fie ignorar fie pedepsir cu cartonel rosu...
Ile tu ne dai noua asa pastile de gindire nene, cu parintii acuma m-ai lasat trista si pensativa... Stii ce zic eu? din observatii personale, tre sa li se brodeasca cumva si personalitatile, sa fie respect reciproc (si real nu asa cuvinte goale), adica eu fac asta in viata, iti convine au ba, ma sprijini oricum, nu ma critici, nu-mi faci tu planul de viata, nu ma sufoci. si crek ca ar fi chiar ok dupa. pai la noi majoritatea au inca conceptia ca faci copilul sa aibe cine sa te ingrijeasca la batrinete, asa ca la ce te astepti????
Xena esti bestioasa fato!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
MARYB LA MULTI ANI FERICITI! SA-TI TRAIASCA COMOARA!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Haideti al o cafeluta!
Maryb La Multi Ani!
Tecky suuuper ca v-ati simtit bine.Moama si eu vreau buchet cu 25 de trandafiri!
Am mai vazut poze cu Raducu de Serenity,ce frumos este,si ce mare deja!
Narcisa
mustatile ![]()
Gabriela din pacate inca nu am pozele de la botez.Mor de ofticala...dar vad ca fotograful asta e cam incet!
Anaxeno pai asa e cu bebe,daca vrei sa faci ceva pentru tine,trebuie sa faci si sacrificii din pacate.Macar a meritat?Sper ca da!
Adac cred ca da,din moment ce ai ajuns acasa pe la 5 dimineata ![]()
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
SunSmile spune:
La multi ani Mary! Sa-ti fie puiul sanatos si tu sa infloresti alaturi de el!
Misha bravo pt distractie si bravo pt buchetul superb!
Ana esti frumoasa-frumoasa ma! Ce bine ca te atrag distractiile astea "clubiste"...io-s mai baba:). De acum sa nu te mai aud cu " vi se pare ca arat bine", ok???
Ileana eu fac parte din procentajul ala mic (?!) care isi adora parintii si sunt mandra ca-s bestiali, tineri, nesufocanti, nestiutori de toate cele. Uite, acum tocmai ma pregatesc sa-l sun pe tata (ma rog, mai pe seara) sa-l cert ca a sarit calu' si i-a crescut glicemia (are diabet si cola si prajiturile nu fac bine, zau:)), sa ma supar si sa-i trantesc teatral telefonul in nas. Si timp de o saptamana el nu va fi om, o sa planga dimineata si seara, o sa fie trist ca odrasla preaiubita nu-i vorbeste si o sa se intoarca spasit, la viata cumpatata:)). Si peste o sapt o sa fie in al 9-lea cer cand o sa-l sun cu o voce neutra si o sa-i zic "hai fie, am auzit ca ai fost cuminte, te iert".:) Si asta in conditiile in care el e un dur, toata lumea tremura in fatza lui. Dar deh, familia...Dar ii iubesc teribil si mi se par minunati si sunt mandra ca au reusit sa ma invete ce inseamna dragostea, cu adevarat!
Narcisuuuu ce bine ca ai revenit! Pup io fata si pup pisicuta mustacioasa si intorcareata!
Mi-e asa dor de Mada a mea....
Si apropos de Mada...Irlandezia:), sa aveti un botez minunat, o Juliuta neplangacioasa si o petrecere frumoasa! Si pozeee, stii tu.
Duminica frumoasa, sa aveti!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
tiberica spune:
LA MULTI ANI FERICITI MARYB!

Narcisa 

Anaxena esti o femeie f frumoasa!
Biribu am vazut si eu pozele sa ti traiasca copii sunt f frumosi, imi vine sa pap gainusa iar Anthony este un scump.
Turturica ce draguta e printesa in poza cu rochita visinie cum sta cu pumnisorii gata sa loveasca, nu mai suparati fata cu pozele domne !
Va pup si o duminica placuta ca noi avem program de plimbare si ceva invitatii.