Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
S-a trezit si Bubu, ma duc sa il schimb si sa ne pregatim pe vizite. Va pupic si ne auzim mai pe seara!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Rox, ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta. Petrecere frumoasa si azi ! Sper sa nu aiba nimic Alex 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Bostanelu'(ca la Moldova) http://good-times.webshots.com/photo/2258732700102537454IlOlnF teo |
frumosssssssss

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Luy
, asa este, nu este prima oara cand se plimba de manuta cu tati prin parc, dar acum am reusit sa facem poze...mereu plec fara aparat.
Roxana, multumim, cred eu acum suntem mai bine, tuseste tot mai rar, au ramas mucisori.
Sa-ti traiasca finii si sa-ti faca cat mai multi finuti mici,ma bucur ca a fost superb la nunta, sa va distrati si azi, meritati, mai aveti parte si de timp frumos, asa ca profitati.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Neata! Raportam de ieri primii pasi singurica,exact la un an si o luna ..Si a inceput de cateva zile sa pape ciorbe acre,ca supa nu vroia deloc..Pupici si o zi faina sa aveti! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |

micuta bipedaCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Celia
nu ma pot plange e tare cuminte cand e vorba de luat medicamente(nu a fost mereu asa
), in rest este un copil super activ si cu fffff multa personalitate, dar stai linistita au inceput si la noi crize cu tipete si aruncat pe jos, daca nu este ca el....trecem noi si peste asta.In ce priveste tratamentele de iubire este un iubaret si un pupacios, stie ca m-a suparat si vine sa ma iubeasca, de multe ori stau foarte incordata, din prea multa iubire ma loveste, ciupeste sau musca...si numai pe mine.
Cecilia si
poze
luy spune:
Felicitari pt primii pasi, Mirunica ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Am reusit sa ma intalnesc cu Sim si cu frumosul Stefan
, am intrat in posesia filmuletului de la petrecere, l-am vazut, m-a emotionat....ca sa nu mai spun ca m-am uitat special dupa''nasul lui papanash
''...
eu am avut impresia ca numai Cristi a tipat si a protestat cu jucariile, dar m-am linistit acum , nu a fost singur..uffffff.
merg si eu la nani, ca si asa am vorbit si vb aproape singura aici.....
Cecilia si
poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Bostanelu'(ca la Moldova) http://good-times.webshots.com/photo/2258732700102537454IlOlnF |
Dulce foc Bostanelu'!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Roxana, ma bucur ca te-ai distrat la nunta! Si nici nu poti stii cat am ras cand te-a intrebat Papanasha de Loredana.![]()
Acum sper ca bagi deja ciorba si bunatai la burta!
Danuta, bun venit in clubul mamicilor alergatoare!![]()
Andreea11, rabdare! Nu te panica, uneori trebuie sa-i bagi seringa mai fortat ca sa ia medicamentul, ca nu e o placere nici pt. adulti sa ia pilule sau siropuri. Dar gandeste-te ca e pentru binele lui. Si nu te stresa ca nu poti baga tot siropul dintr-o tura, bagai putin, mai lasa-l sa misune, cand il mai prinzi neatent, hop, inca 1 ml de sirop...
Multa sanatate piticului!
Va las, sper sa prind sa pun mancarea la foc inainte sa se trezeasca Tudor!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze