Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Celia nu ma pot plange e tare cuminte cand e vorba de luat medicamente(nu a fost mereu asa), in rest este un copil super activ si cu fffff multa personalitate, dar stai linistita au inceput si la noi crize cu tipete si aruncat pe jos, daca nu este ca el....trecem noi si peste asta.In ce priveste tratamentele de iubire este un iubaret si un pupacios, stie ca m-a suparat si vine sa ma iubeasca, de multe ori stau foarte incordata, din prea multa iubire ma loveste, ciupeste sau musca...si numai pe mine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Dar cum l-ai pacalit de ia medicamentele cu asa placere. Te roooooooog zi-mi si mie pontul tau! Crede-ma ca de cate ori povestesti cat de frumos ia Cristi al tau medicamentele, cum intelege el ca un om mare sa stea la desfundat nasul si sa nu mai zic de aerosoli.....imi vine sa il bat pe Cris si eu sa ma arunc de la etaj.
N-oi avea eu rabdare, sunt lipsita de tact???? Zau, ca nu mai pot. Desi, dc m-ati vedea cum ma prostesc, cum fac ca toate alea pe acolo....
In rest suntem mai bine, aseara am ajuns la V. Gomoiu la 2 noaptea, nu scadea febra, iar de la 6 nu mai avem nimik. Desi, nu i-am dat nimik special. La Gomoiu alti nervi, dar va voi povesti mai tz ca sunt rupta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna ziua,

Moldoveana - am vazut bostanelul, foarte frumos, imi aminteste cumva de fabula " Greierele si furnica".

Andreea - cand plange, jap cu seringa cu medicament. Deci la fel ca voi.

Ma bucur ca Roxana s-a distrat la nunta. Am simtit-o fericita si vioiaie si mi-a inseninat ziua.

A venit o dr. de la Medicover si l-a vazut pe Tudor. febra in fundulet 39, 3, administrat un novocalmin. Ne-a dat tantum verde, augmentin, panadol cu nurofen, enterol si inca ceva , dar nu mai tin minte. Picaturi pt urechi. Are faringo-amigdalita. Tb sa recoltam si urina si sa o ducem la gr alexandrescu. Deci nu a fost de la dinti, din pacate. A zis ca maii poate fi si roseola, dar avea rosu'n gat si o ureche rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Buna ziua,

Andreea - cand plange, jap cu seringa cu medicament. Deci la fel ca voi.

Tudor- 17.09.2007

deci, nu sunt singura.....
Sincer, am impresi ca-l terorizez. a mai venit si ieri mama si mi-a zis ca din cauza mea face asa, ca eu tot timpul l-am verficat, ba dc e rosu in gat, ba dc sunt dintii ok, ba nu mai stiu ce si aveam impresia ca sunt o MAMA TERORIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Celia, asa e, bun programul de somn invatat la gradi.

Moldoveanca, bine ca sunteti ok, dar neaparat trebuie sa te duci la medic. Hihihi, am vazut bostanelul, tare simpatic e!

Luy, Stefan e sugativa de siropuri, cum vede sticla de Nurofen sau Panadol e in verva mare ca vrea sa bea

Rox, ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta, astept pozele.

Stefan de cateva zile se tot uita printre picioare , i-am explicat sa mai astepte nitel pana la bb2, dar el rade smechereste si apoi se rostogoleste peste cap .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am facut si eu rost de 2 poze de la nunta la care am fost pe 27 septembrie. Imi pare rau ca nu am luat cu noi aparatul sa facem mai multe, ca nunta a fost foarte faina.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim - imi poti da si mie mesaj cu ftp=ul? poate azi am noroc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Urmy, sanatate multa lui Tudor. Dar care o fi ideea de-si tot pune meniurile in cap?
I-o fi placand freza dupa spalat ? Ca mie tare imi place cum ii sta.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

nu stiu sa iti spun, el stie. Poate ca faca misto de mine. Cat despre freza, toata lumea il admira. Si cand ma gandesc ca inainte ne plangeam ca e cam chel....Cand a fost cu motul, pana si dr. ne-a zis sa nu il tundem ca prea e haios asa. Multumim pt vorbele frumoase si pt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mai inainte am venit si noi din plimbari...am stat vreo 2 ore jumate pe afara...cu Miru mai mult pe jos,decat in carut.Cred ca in ritmul asta reusesc sa dau mai repede burta jos,nu ma mai apuc de abdomene

Cecilia,Luy,Yaia

Urmy e tare simpatic Tudor..chiar si cu mancarea in cap

Moldoveanco tare chipes bostanelul! Si ce gropite face

Mad voi ce mai faceti?

Ana nu mai vii deloc sa ne spui despre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ma gandeam azi la o fosta colega de faculta,de-o seama cu mine...a nascut 3 fete intre anii 95-99,deci cea mai mica are deja 9 ani

Mergi la inceput

Danutza- multumim.

Mergi la inceput