Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si de la noi.
am avut un weekend plin,am umblat creanga peste tot . N-am iesit din Bucuresti dar afost ok.
vad ca au fost si accidente si incidente. Pupam copiii speriati sau accidentati.
Rox, felicitari pentru nunta,deci ati fost nasi ?

Cecilia, mi-a placut montajul si protagonistul principal. Si eu plec aproape mereu fara aparat foto.

Danuta, felicitari pentru frumoasa bipeda .Te asteapta vremuri grele....

Luy, pupici si Mariei, mititica, n-o mai chinui cu aerosolii, poate-i mai bine asa decat sa se agite rau.

eu ii dau siropuri numai pacalindu-l, n-am folosit niciodata forta. Daca nu vrea din seringa dozatoare ii pun in lingurita rosie, daca nici de-acolo nu vrea schimb cu alta culoare si tot asa, ma fac ca iau si eu si soricelul si ursuletul...mai dam si pe bluza, asta e !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Urmy, am vazut si frumosul tau, ce misto ii sta parul
stai linistita, nu cred ca sta vreunul linistit la masa,eu nu-i las nimic la indemana catot asa face, e jale.....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

crishtina, multumesc pentru raspuns, am inceput de vreo 3 ori zilele astea mesajul catre tine, dar tot timpul intervenea cate ceva si nu mai reuseam sa-l termin. Chiar azi, cand ma plimbam cu Maria pe-afara, ma gandeam ca uite ce ghinion, de fiecare data am renuntat sa-l mai trimit.
Nu prea stiu care-s desenele astea Baby Einstein, sunt speciale pt bebelusi, sau cum ? Eu nu am Baby TV si oricum nu vreau s-o invat cu desene animate de-acum. Si-asa trage cu ochiul la reclame...
Nu as putea s-o pacalesc cu nimic cred, numai cand aude zgomotul de la aparat incepe sa planga
Iar de facut in somn... N-am cum, ca mascuta aceea e atasata la recipientul in care se pune medicamentul si nu trebuie inclinat la mai mult de 45 de grade.
Nu am mai incercat sa-i fac aerosoli, e mai bine, nu mai tuseste, in schimb respira harait din cand in cand... O sa vorbesc luni cu dr. Oricum joi avem programare si o s-o si vada.

papanash

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Buna ziua,

Andreea - cand plange, jap cu seringa cu medicament. Deci la fel ca voi.

Tudor- 17.09.2007

deci, nu sunt singura.....
Sincer, am impresi ca-l terorizez. a mai venit si ieri mama si mi-a zis ca din cauza mea face asa, ca eu tot timpul l-am verficat, ba dc e rosu in gat, ba dc sunt dintii ok, ba nu mai stiu ce si aveam impresia ca sunt o MAMA TERORIST

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Cunosc remarcile astea si mama la fel imi spunea in vara cand era Cristi bonavior si refuza oricefel de sirop, era chin cand se apropia ora de dat baiatului sirop....asa ca nu a fost mereu asa bine la noi, nu pot spune ca am facut ceva in mod special, accepta usor si atat.
Poti fi sigura ca nu esti o mama terorist,uite aici multi sa nu te mai necajesti, trebuie sa-i dai sirop si asta este, important este sa se faca bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Urmy, sanatate multa

pana la urma se confirma teoria mea, peste 38,5 este cam suspecta febra, nu prea poate fi doar de la dinti.......Andreea tu nu citi mesajul asta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

urmy, cred ca asta e secretul frizurii speciale a lui Tudor, de-aia ii sta parul asa "curentat": o masca de spanac sau cu clatite face minuni pt firul de par

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Papamash, pun continuarea mai tarziu....la montajul de ieri.

poze

Mergi la inceput

Dictionar de Messenger Rural:

- Īn prispa (online)
- Sunt la prashit (busy)
- Plecat la oras (stepped out)
- Īmi bat nevasta (be right back)
- Iesit la poarta (not at my desk)
- Mi-am luat mobil (on the phone)
- Sunt cu vicleshug (invisible to everyone)
- Doborat de bautura (offline)

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Iar a facut Cris febra i am bagat un novocalmin avea 38,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia nu mai cred ca e de la dinti. Probabil o viroza asa mi-au zis aseara la V. Gomoiu. Dar ce viroza numai cu febra??? Acu a scazut imediat cu Novocalmin.

Mergi la inceput