Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 8
Celia spune:
Cecilia , frumos papanas ai tu acolo si ce bine raspunde el la tratamene medicale , de iubire...frumos.Frumoase amintiri montajele astea.
Moldoveanca , refacere fara urmari dupa accident...bine ca papanasul e bine .
Andreea , sanatate multa, sa fie doar eruptia caninilor si sa va fereasca dumnezeu de boli.
Emma, tare dragut Andrei...
Maria , ce dreptate ai cu linistea din zona...nu vor avea de recuperat la citit mamicile ...
Urmy, sanatate multa lui Tudor. Dar care o fi ideea de-si tot pune meniurile in cap?
I-o fi placand freza dupa spalat ? Ca mie tare imi place cum ii sta. 
Sim, ce program de odihna va face Stefan. Uite un obicei bun de la gradi , programul de somn...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
bikmaria spune:
Buna dimineata ,cafeluta pt toata lumea ,ciocolata calda ,lapte ..
Sa aveti o zi minunata 
Roxali spune:
Neata si de la noi...multumim de cafeluta
Am fost la o cina de Halooween si de atunci sant mai mult pe la baie...ori e un virusel??...bine ca copilasi san bine
Moldoveanca dute la un control...va
Andreea la febra folosesc numai supozitoare...daca trebuie sai dai pe gurita siropele punei in seringa si direct pe gat
...sa ai langa tine putin,lapte sau ceai sa il pacalesti un pic..
mamica speriata
se anunta o zi splendida ,dar eu cu tutureri de burta
,iar nu fac mare lucru prin casa
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
danuta36 spune:
Neata!
Maria multam de cafea..am admirat-o pe Teutza ta,mica gimnasta.
Si Miru face exercitiul ala cu capul jos,fundul sus,dar nu cred sa mai vina bb2,am inchis fabrica![]()
Raportam de ieri primii pasi singurica,exact la un an si o luna
..Si a inceput de cateva zile sa pape ciorbe acre,ca supa nu vroia deloc..
Pupici si o zi faina sa aveti!
moldoveanca spune:
Buna dimineata, ce faceti somnoroaselor trageti chiulul?Multumim pt incurajari cred ca nu e nimic grav cu mine desi mi-am facut programare sa ma vada un neurolog.Incerc sa pun repede cateva poze si plecam la film sa vedem noul Bond
teo
moldoveanca spune:
Bostanelu'(ca la Moldova)
http://good-times.webshots.com/photo/2258732700102537454IlOlnF
teo
Roxana_G spune:
Buna dimineata si o duminica placuta!
Abia acum apuc sa dau si eu o raita pe forum. Vineri nu a mers internetul, in plus am muncit de am innebunit sa soretez rochia si sa o cos de mana ca era prea lunga. Lunga ar fi si povestea cu rochia, dar pe scurt nu am mai probat-o pana atunci si tanti imi zisese ca se ia din lungime prin apret, ceea ce nu s-a intamplat.
Ieri a fost si nunta, sa nu imi cereti poze ca nu am, astept de la fini. Poate sa primim azi ceva, intrucat acusica plecam la masa la ciorba de potroace. Oricum nunta a fost exceptionala, ne-am simtit foarte bine si am chefuit asta noapte pana la 4 jumatate. Dar a fost un chef pe cinste! In rest, ceremoniile s-au derulat conform planului si totul a iesit bine. Mai putin cocul meu, dar ma rog, desi cu oarece aventuri a fost totusi o coafura ok.
Cam asta de la noi. Inca ma gandesc acum daca sa luam si pe Bubu la masa sau nu. Masa e la curte afara, o sa cam alerg dupa el. Hai sa vad ce ati facut voi intre timp.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Pinacolada, noi suntem bine cu mucii si sper sa ramanem asa. Sa vedem totusi ca Alex a cam stat in curent transpirata fiind dupa nunta si sper sa nu raceasca iar.
Papanasho, chestia cu Loredana era o gluma. Era un banc in care sotul ii zice sotiei ca i-a luat masina de spalat vase, o cheama loredana si are 18 ani. ![]()
Yaia, acum m-am lamurit cu sedintele foto, sa fie cu succes. Iar cu Mosul, e cam greu sa scapi usor cu Alex.
Ema, eu un scump Andrei.
Cecilia, ce mare nazdravan e Cristi!
Moldoveanca, doamne fereste ce intamplare nefericita. Sper ca esti bine si tu acum! 
Rox ,
Poze
luy spune:
Andreea, eu Mariei in loc de panadol i-am pus supozitoare de 125 mg Paracetamol, mi-a zis dr ca e acelasi lucru, sa folosesc varianta care e acceptata cel mai bine de copil. Siropurile eu i le dau cu seringa de la Nurofen, caut la tv un canal cu reclame, o intind pe spate si o las sa se uite la ele ( ca este f atrasa de asa ceva ) si-i pun usor-usor in gurita ( sa nu se inece sau sa-i curga din gura ). Numai asa o pacalesc. Sper ca ati trecut cu bine de noaptea asta si sunteti mai bine. Sanatate !
Cecilia, emotionant montajul... ma uitam la Cristi cum se plimba cu tati in parc si ma intrebam ( pt a cata oara ? ) cand a trecut oare timpul, parca mai ieri erau niste gagalice abia iesite din maternitate. Si acum zburda pe aleile parcului... 
moldoveanca, imi pare bine sa aud vesti bune. Sunt minunate pozele, cred ca v-ati distrati pe cinste. Am vazut ca Vladutz a "agatat" si o "dovlecitza"
Profiti ca e mama ta acolo si-l lasi pe papanash cu ea, sa puteti merge la film ? Vizionare placuta !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Gabitz, cum mai esti cu spatele? Ai grija si stai intinsa, poate dai si cu niste creme sa te mai lase durerea. Dupa 10 noimbrie magazinele sunt safe, ca plec la Munchen sa imi fac shoppingul de weekend.
Andreea11, multa multa sanatate, sper ca nu mai aveti febra. Nu cred ca asa febra poate fi de la dinti, ma tem ca e doar inceputul unei viroze. Eu nu reusesc sa ii dau siropurile deloc, numai cu forta.
Luy, voiam doar sa vad ce faceti si cum se simte Maria.
Cecilia, abia acum am citit ca si voi aveti probleme. Multa sanatate!
Moldoveanca, ce frumosi bostanei!
Rox ,
Poze