Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Maria, pusese Ana niste retete f interesante de fursecuri. Apropo, Anaaaaaaaaa, unde esti?
Bebeka, trimite-mi pe pm o adresa sa iti trimit cumva dvd-ul.
Am si io rufe de intins...
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Sim, ne vedem maine, poti????????
daca da, zi cu aproximatie o ora, ca sa stiu cand sa te sun.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Andreea - noi il fortam un pic pe tudor, nici el nu vrea siropuri. La masa de seara, Tudor si-a pus clatite in cap. Clatita si asa arata spalat Tudor- 17.09.2007 |
ce simpatic este, nu zice nimeni ca a avut febra...l-ai verificat in gurita pe arici pogonici

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Maria, daca gasesti retete de fursecuri, da si mie de stire,as incerca sa vad daca papa tarzanel, decat biscuiti.........
Cecilia si
poze
ANDREEA11 spune:
De la noi vesti proaste
. Dupa Panadol si baie calaie a adormit cu 39.3. La ( i-am dat Panadolul cu tipete si urlete. Urmy ce inseamna fortat nitel??
La noi fortat inseamna intins tinut mainile si cand deschide gura sa tipe bagat siropul
. Problema e ca pana azi imi lua cu placere.
SIM Sa inteleg ca in log de panadol pot sa i bag un supozitor cu paracetamol de 125?? Si respect 4h paracetamol, 4 h nurofen????
I-am facut si un masaj cu otet de la Tis. Cred ca e racit totusi ca il durea, sau de la febra. Sunt zombie si in seara asta cred ca iar stau de paza.
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns
sim_stoian spune:
Andreea, eu asa stiu, ca poti inlocui o doza de Panadol cu Paracetamol supozitor de 125 si respecti alternarea la 4 ore. Sanatate lui Cris, sa il pazesti pt ca am observat la Stefan ca in timpul somnului e cel mai nasol cu febra - creste repede. Cu Nurofenul nu stiu ce sa zic, poate il ia prin somn?
Cecilia, ne vedem maine. Suntem matinali, intre 8 si 12 e treaz Stefan, apoi nani de la 12.30 la 16.00 (si noi pe langa el). Dupa 4 iar sunt disponibila.
Ma bag la nani, noapte buna.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
daca vreti sa vedeti ce am facut noi azi, priviti aici
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2c4e30a73b06c2ff1225d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Subscriu la ce ti-a spus Sim, urmareste-l peste noapte.
Sim, vorbim maine dimineata la telefon.
Cecilia si
poze

, este o ora foarte potrivita