Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 14
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Am vazut-o pe Ebonee e super dulce si ce mult a crescut,bravo mami ![]() teo |

imi pare rau de accident si sperietura care ati tras-o,
bine ca sunteti voi ok ca restu` nu conteaza,se repara ea si masina,
nu am reusit sa vad nici o poza cu puiutii vostrii,nu ma lasa terorista mea in pace si gata,
unde`s eu,trebe sa fie si ea calare pe mine numaidecat,noaptea doarme cu,capul la mine pe piept sa nu cumva sa o mut la ea in patut,am obisnuit-o cu noi si asta e,nu mai scapam de ea

pozici
Ebonee (02.10.2007)
bikmaria spune:
Fetelor eu ma retrag ,maine dimineata la munca 
Sa aveti o saptamana minunata !
Somn usor tuturor!!
danielle02 spune:
cecilia,eeeeeeee asta e putin din cate face,intr-o sec. mi-a zburat toate castroanele si oalele din dulapul din bucatarie,mai are numai o suzi din 10,toate le-a aruncat la gunoi si eu nu am bagat de seama,polonicul si oala sunt jucariile ei preferate,imi face capu` tandari toata ziua,
si cand imi amintesc cand avea numai vreo luna 2,numa ochii sii misca si ziceam:Doamne ce copil cuminte mi-ai dat ![]()
no`,api` acum sa vezi,de mai fac una la fel de atomica,pana la nebuni nu ma opresc,macar sa ma odihnesc si eu cum trebe vreo sapt,2 ![]()
de la 6 luni se trezeste o data sau de 2 ori pe noapte sa bea lapte,daca nu i-am bagat biberonu` in gura cand o deschis ochii,atunci sa vezi tipete,urele si cum imi poleaca parul din cap,e jale cu ea ![]()
da` o iubesc de imi vine sa o mananc 
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui bikmaria Fetelor eu ma retrag ,maine dimineata la munca ![]() Sa aveti o saptamana minunata ! Somn usor tuturor!! BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
noapte buna si spor ma munca,

pozici
Ebonee (02.10.2007)
devylla spune:
Fetelor iar scriu repede si matinal.
TRebuie sa plec la primarie sa depun niste acte pentru certificatul Erikai de nastere.
ce spuneti de-o intalnire saptamana asta ...pe marti-miercuri sau joi?e bine si vineri,numai sa stabilim o zi din timp...cine are timp sau este dormic?
Fug revin pe dupa-amiaza sa mai citesc.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
'Neata!
Devylla, ce-as mai veni si eu la o intalneala cu voi...si daca ar fi si biscottino de ala, si mai bine!
M-as multumi si cu niste indiene cu frisca si amandine!
Danielle, fain vartej are Ebonee in frunte! Sau era clama de par? O scumpa, oricum!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Maine dimineata am o prezentare de la 8 dimineata!
Si trebuie sa mearga berbantul cu Tudor la control la asistenta stomatolog! Deja am emotii...si nu sunt din cauza prezentarii.![]()
In plus, cica joi dimineata de la ora 9 au la gradinita exercitiu de incendiu, sa vada cat de repede pot evacua...sper eu doar sa nu-i scoata dezbracati afara...abia si-a revenit Tudor, nu mai are muci si tuseste doar rareori!
Iar vineri cica au mic dejun cu tatii, ca duminica e ziua tatalui. Si i-am comunicat sotului, i-am zis sa-si noteze, dar cica nu trebuie, ca tin eu minte!
Si marea lui grija era ca e fript daca il pune sa-l hraneasca pe Tudor (nu prea ii reuseste, mananca Tudor doar cam jumatate din cantitatea normala, asta in cel mai fericit caz). In plus isi mai face griji ca daca trebuie sa manance si el cereale de alea...![]()
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Yaia Iar vineri cica au mic dejun cu tatii, ca duminica e ziua tatalui. Si i-am comunicat sotului, i-am zis sa-si noteze, dar cica nu trebuie, ca tin eu minte! Si marea lui grija era ca e fript daca il pune sa-l hraneasca pe Tudor (nu prea ii reuseste, mananca Tudor doar cam jumatate din cantitatea normala, asta in cel mai fericit caz). In plus isi mai face griji ca daca trebuie sa manance si el cereale de alea...Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |

il si vad pe tati de Tudor papand cereale de bebe
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Yaia spune:
Roxana, unde esti? Avem un nou capitol de dat gata!![]()
Poze