Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 13
bikmaria spune:
Am admirat si bostanelul Moldovencei,ce simpatic este 
,oare pe la noi se gasesc costumase asemanatoare ?
Roxana sa-ti traiasca fini,ma bucur ca v-ati distrat si totul a a iesit asa cum v-ati dorit.
cecilia L spune:
Cum sa nu ne amintim de frumoasa printesa Ebonne si mamica ei, cam scumpe la vedere dar asta e viata
....ce frumos doarme micuta Ebonne, chiar ne era dor de voi....poate ne mai spui cate ceva despre voi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Eu descoperit de putin timp gama pt curatenie SANO. Sunt f bune produsele si deloc scumpe./. Merita incercate. Eu vreau sa renunt la toate produsele si sa iau numai de la ei. Sunt f incantata. Praful de curatat oale e o adevarata minune.
Tudor- 17.09.2007
[/quote]
Am folosit si eu produse SANO, parca detergent pt bebe cand a avut iritatia de la detergent, parca in primavara, sunt ok...mie mi-a fost recomandat de o prietena care le foloste de mult timp.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bikmaria
Am vazut si partea intai ,am vazut si continuarea FRUMOS ,l-am admirat pe Tarzanel si calare si pe jos ,am vazut si doi parinti fericiti ,ce mai o familie frumoasa si fericita ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
danielle02 spune:
citat din mesajul lui bikmaria
Ce fetita frumoasa ,multumim mamico pentru poze sigur ca ne amintim de voi ,ce mai faceti ?cum sunteti?BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
bine bine,multumim de intrebare,
deocamdata ma lupt cu terorista ebonee sa ma mai lase 2 minute in pace sa mai scriu ori sa citesc si eu cate ceva,dar nu am pace si gata
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Dani, bine ai revenit! Tare scumpica e domnisoara Ebonee. V-ati mutat cumva? Sau ati facut schimbari prin casa? Ca parca e ceva diferit. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
am facut schimbari,inca nu ne-am mutat,astept sa ne mutam odata de aici

pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Cum sa nu ne amintim de frumoasa printesa Ebonne si mamica ei, cam scumpe la vedere dar asta e viata ....ce frumos doarme micuta Ebonne, chiar ne era dor de voi....poate ne mai spui cate ceva despre voi.![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |

nu prea am noutati despre noi draguta,doar ca eu incep scoala marti,iar apoi de la anu` ma asteapta 3 ani de faculta pe care abia ii astept
ebonee e tare energetica si numai de prostii si sotii se tine de ma oboseste numai cat ma uit la ea,nu sta o clipa locului,
imi umple cada sau wc-ul cu haine,imi scoate gunoiul din cos,o bate pe jodie toata ziua,vrea numai afara si aici e o vreme de iti vine sa stai numai in casa si tot asa...
nimic nou
ma apuc sa trag un ochi prin urma,sa mai vad si eu nicte poze noi ca nu am apucat sa citesc nici un randulet,
pozici
Ebonee (02.10.2007)
moldoveanca spune:
Multumim fetili sa stiti ca sunt tare mandra de bostanelu' meu cra cra cra
.Am fost la film ,mi-a placut mult a stat Vladut cu mama si a fost tare cumintel.Imi pare rau sa aud ca mai sunt copilasi bolnaviori.Le dorim multa sanatate si mamicilor multa rabdare

teo
cecilia L spune:
citat din mesajul lui danielle02
![]() ![]() nu prea am noutati despre noi draguta,doar ca eu incep scoala marti,iar apoi de la anu` ma asteapta 3 ani de faculta pe care abia ii astept ebonee e tare energetica si numai de prostii si sotii se tine de ma oboseste numai cat ma uit la ea,nu sta o clipa locului, imi umple cada sau wc-ul cu haine,imi scoate gunoiul din cos,o bate pe jodie toata ziua,vrea numai afara si aici e o vreme de iti vine sa stai numai in casa si tot asa... nimic nou ma apuc sa trag un ochi prin urma,sa mai vad si eu nicte poze noi ca nu am apucat sa citesc nici un randulet, pozici Ebonee (02.10.2007) |
din ce povestesti tu acolo despre Ebonne, deduc ca, Cristi seamana cu printesa

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze