FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eva, e greu sa nu te demoralizezi!! Pana la urma astea sunt stari firesti prin care trecem cam toate! Plangi un pic, descarcat-te si apoi trebuie sa o luati de la capat cu curaj! Daca te ajuta, gandeste-te ca sunt diagnostice mult mai grave si oamenii reusesc sa supravietiuasca pana la urma! Sunt convinsa ca si noi vom reusi!

Iaura, din cetitele mele stiu ca este bine ca la IA, gigeii sa fie pe trompita, in asteptarea ovulei. De asta as face IA dubla, mai ales ca nazdravanii mei de foliculi sunt caposi cu coaja groasa Oricum voi vb cu doctorul. As vrea sa merg la Ispasoiu, am citit lucruri bune despre el... Sper sa fie deschis la ceea ce o sa-i spun!

Pregnyl mai am ceva cumparat de dinainte de marea criza, sper ca pana la anul, cand am de gand sa fac IA sa inceapa sa importe din nou!

Cip, ceva senzatii de gravi?

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Fetelor va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...

Stiu ca nu am mai scris aici, dar va rog sa ma ajutati, am incercat sa mai vorbesc si la inseminare, dar nu sunt asa de active fetele acolo.

Sa va explic problema : sotul obligospermie initial(8 mil, ceialalti parametrii ok), ultima spermograma 18 mil, A=18%,B=20%, mobilitate=30%. Tratament:Gonal,biosenelium zi zinc,acid folic, undestor,livercyn, carnil.
Eu ovulatie ok, la HSG trompe permeabile, dar filiforme.

Ar urma CM urmator sa fac inseminare cu Dr. Cocei si nu stiu daca sa insist sa imi dea stimulare sau nu. Am incercat sa o sun initial, dar nu a raspuns. Din ce stiu eu dinsa nu prea da stimulare pt inseminare...

Nu stiu ce sa fac ... sa incerc, sa insist sa nu insist, nu stiu cat poate sa mai ia si sotul meu atatea medicamente si ma si gandesc ca nu ii fac nemaipomenit de bine.

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

ruxandrab in locul tau nu as mai sta pe ganduri,chiar daca ovulezi natural totusi poti face stimulare cu clomifen sau inj gonal f,menopur,pt ca o inseminare cu stimulare are sanse mai mari de reusita,crede-ma ca am citit foarte mult si stiu ce spun.acum depinde si de dr ta daca va vrea sa-ti de-a.succes!!!

fetelor eu i-au o binemeritata pauza pt ca voi fi plecata din cluj si nu mai pot face luna asta IA ,m-am gandit ca poate imi va face bine si o pauza la ovare,psihic oricum ,vin si sarbatorile asa ca vom incepe toate in ianuarie cu forte noi si poate vom reusi!!!
pana atunci voi lua duphaston si mult in perioada ovulatiei.
poooop toate fetele dragi

Mergi la inceput

Multumesc mult, anamy

O sa incerc mai tarziu sa vorbesc cu d-na dr. O sa fortez un pic nota, dar asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

ruxandra eu tot cu dr cocei am facut 3IA, eu ovulam si fata stimulare aveam cate 1 foliculas de 18, 19 cm, nu a vrut sa auda niciodata de stimulare si mereu mi-a spus sa nu iau nimic pt ca e mai bine fara stimulare si se prinde bebe mai repede si mai bine. 2IA NEREUSITE, fara stimulare , la cea de-a 3-a am luat de la mine putere fara sa ii spun ovamit 1/zi din z5 pana in z10, si am avut 3 flociculi, dintre care 2 frumosi de 22 si respectiv 23cm, cand m-a intrebat i-am spus ca nu am luat nimic de stimulare , pt ca te intreaba cand iti face eco, asa ma intreba mereu, nu vroiam sa o supar, si am reusit la IA nr.3 Iti doresc mult mult succes si sa de-z d-zeu sa fie cu ochisori cat mai curand, este un medic bun si am avut incredere mare in ea si trebuie sa fie bine si la tine, are mana buna.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

fetele scuze, am scris cu greseli, parca sunt beata, nu a fost cu intentie. va pup

Mergi la inceput

inna30 Multumesc mult pentru incurajare , dar parca nu am curajul sa iau stimulare asa auto-prescrisa. Si am gonal in casa de la sot... is mai panicata...
Si asa stiam si eu ca nu da stimulare... nu cred ca o mai sun pana la urma... nu mai stiu... ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ruxandrab cred ca ar fi bine sa iei macar niste ovamit sau clostylbegit ,ca nu e nevoie de mai multe monitorizari cel mai bine e sa se ia din z3 pana in z7 ,tu decizi bafta multa

felix am si eu o intrebare L-arginina ai luat-o din z 1 a CM inainte de inseminare?multumesc
dodo ce facui te-ai programat ,ai un PM
toate fetele si un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Fetelor, dar ce liniste e pe aici!!!!!!!!!!
ruxandra,si eu am facut 10 IAD cu dna dr Cocei, dar nu are rost sa insisti, caci sigur nu te lasa sa faci stimulare. Doar daca faci pe mana ta, cum a facut iuca.Bafta multa.
bytzi, m-am hotarat, luni sun la Sibiu si ma duc la Ispasoiu. Cu Dumnezeu inainte.
cipcirip, pe unde mai umbli? Ce face ciripelul?
Pup toate fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri, chiar nu ma asteptam sa fie asa de multe!!! Chiar sunteti super!

Nu mai sun... asta e... intr-un fel m-am impacat cu ideea, o sa merg luna asta pe mana dansei si dupa... nu stiu... o sa ma mai gandesc...

Mergi la inceput