FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
felix din cate imi amintesc eu e in jur de 1000 RON. Nu imi mai amintesc exact cat, dar parca 1000 si un pic.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown 16+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
felix76 spune:
Iuca, mersic de raspuns! Dar s-au mai ivit si alte intrebari:
- 1000 lei cu tot cu monitorizare?
- spermograma se face tot la polisano
- pot sa fac si IA dubla
Iar sunt la varsta intrebarilor... pentru raspunsuri!
Am stat si am cantarit, pana la urma ma fac si eu sibianca incepand de la anul, las Bucurestii! Stiu io ca ardelenii sunt meticulosi si seriosi!
Moniland, pi tini te urmaresc din umbra! Doua liniute rozalii iti doresc sa iti puna Mosu Nicu in papucei!!!!
Coco, imi pare rau!
Felix
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
felix in pretul inseminarii e inclusa monitorizarea. (nu exista un nr fix de eco, iti fac cate e nevoie). Sperma e preparata de ei. De inseminare dubla la ei eu nu am auzit, tb intrebat, eu ma tem sa nu fie si dubla la pret.
Daca te hotarasti sa mergi la ei, ai sa vezi o mare diferenta intre Bucuresti si Sibiu. La ei in cabinet nu te zoreste nimeni, poti sa intrebi orice neclaritate ai, se respecta programarile (cu o marja de 30 min uneori) si acolo tu esti personajul principal si sotul tau bineinteles.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown 16+
cipcirip spune:
Cocolyso
imi pare tare rau.
Evanescence totzi dr zic ca nu exista tratam pt
. Incearca ceva pt mobilitate shi f anormale, vezi ca a trecut Miki-Miki
pe prima pag la Azoospermie ce tb luat shi facetzi tratam 3 luni dupa care repetatzi spermograma. Hai nu te demoraliza, atzi reushit sa-i creshtetzi la nr acum tb sa-i shi inzdravenitzi.
Moni f frumos ai rasp la tratam shi mai ai shi fratziori pt bb de acum
. Nu mi-ai spus dc tzi-a zis ca ai endometrul vascularizat. Multzumesc pt felicitari shi te ashtept sa megem impreuna la zmeurici
Felix la Polisano se lucreaza cu Pregnyl deci nu vad rostul sa faci inseminare dubla.
Magdutza nu mai sunt panicata acum
, mi-a trecut .
-ici pt toate fetele
Cirip viitoare mami de Ciripel
felix76 spune:
Iuca, multumesc de lamuriri! Ma bucur ca polisanilor le pasa de oameni si nu te trateaza ca pe un obect! Abia astept sa fiu personajul principal
Cip, foliculii mei sunt cam nazdravani, uneori nu se sparg nici cu 10000 ui de pregnyl . Ca imi veni o alta intrebare in minte: te pune sa cumperi pregnylu de la marmacie (stiu ca e mare criza) sau au ei stocuri??? A, si as vrea o IA dubla pt ca mi-ar place sa introduca gigei atat inaintea cat si dupa spargerea foliculilor!
Eva, sus moralu! Daca sotul tau este tot la butoiasu cu melancolie, spune-i ca aici pe forum sunt cazuri care au avut diagnostice si mai urate si tot au luptat pana s-au vazut cu bebeii in brate!
Felix
cipcirip spune:
Felixule pai potzi cere sa tzi se fac eco shi a 2-a zi dupa inseminare sa vezi dc s-au spart. Pregnyl au avut ei in clinica cand am facut eu inseminarea dar am auzit ulterior ca nu au mai avut. Acum dep de noroc cred. Ca sa nu ai surprize ar fi bine sa-tzi faci tu rost de undeva shi vezi ca tb sa-l transportzi la rece.
Cirip viitoare mami de Ciripel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
felix la polisano este o carticica editata de ei pe care am citit-o dupa inseminare ( in salonul in care am stat cu sotul 15 min sau cat vrei) in care scria ca nu s-a dovedit relevanta unei inseminari duble, ba mai mult eu am intrebat dr. cat traiesc
preparati si mi-a spus ca 3-4 zile adica ca si cei neprelucrati pt ca nu se foloseste o substanta care sa-i omoare mai repede,mi-a mai spus si dr. de la cj asta dar am zis ca e vrajeala pt ca toate fetele spun ca traiesc doar 1 zi
in pretul IA intra eco si preparatul spermei care costa mai mult decat inseminarea ,cam 580 lei
eva poate iti aduci aminte ca am vb si la oligo cand am facut prima inseminare la sibiu, adica era oligo inainte cu 2 saptamani iar la IA a fost 92 mil!!! dr. ne-a intrebat ce am luat...si anume naprasnic , deci nu-ti fa probleme ca data viitoare o sa fie alte valori, sper mai bune
moni sper sa ai vesti bune peste vreo 2 saptamani
anamyai fost la dr. ce tia- zis, hai pe mess
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
evaimi pare f rau si va inteleg perfect prin ce treceti ...din cate imi aduc aminte voi faceati si trat naturist?eu zic ca daca dr v-a zis ca nu aveti sansa cu IA nu are rost sa mai cheltuiti bani degeaba ,la un FIV v-ati gandit? ...stiu ca e f greu dar nu trebuie sa renuntati , uite noi avem 10 ani de cand ne dorim un BB si de cand am aflat crudul diagnostic pe atunci nici nu stiam ce inseamna de fapt azoospermia ca dr la care am fost au zis ca cu timpul se rezolva si uite asa am facut trat ,trat si degeaba si acum 4 ani am luat-o iar pe drumuri vazind ca nu s-a intamplat minunea, dar nu am renuntat parca la noi infertilitatea ne-a unit mai mult,trebuie sa fiti uniti sa puteti reusi,vorbeste cu sotul tau nu-l lasa sa se simta vinovat,spune-i ca el nu are nici o vina ca asa a vrut dumnezeu,ca impreuna veti reusi....si nu e cum ai zis tu ca poate mai tarziu nu iti vei mai dori la fel de mult,credema cu cat trece timpul cu atat dorinta e mai mare....te pup si sa faceti alegere cea mai buna,mult noroc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/evanescence/evanescence.jpg)
evanescence spune:
va multumesc la toate pt vorbele frumoase
am hotarat sa fac o pauza,adica sa facem,toata ziua am stat singura in casa si m-am gandit,ma doare si capul,nici nu am lucrat,imi iau concediu 2 sapt si ma ocup un pic de mine,de casa si de relatia noastra ,nici n-am mancat doar m-am gandit...acum 2 pagini eram asa increzatoare si acum sunt distrusa,mi-e foarte greu,va admir pe toate,si ma bucur de reusite mai mult decat ma bucur cand aflu de la o colega,cunostiinta...voi imi sunteti prietenele de suferinta si voua va doresc din tot sufletul sa aveti succes la proiectul
am primit asa multe raspunsuri la toate topicurile unde scriu,am postat peste tot...va multumesc
O sa fac o pauza si de la forum,poate pana imi revin ca mi-e foarte greu,vreau sa uit de tot,vreau sa am puterea de a nu-mi mai dori acel copil,vreau lucrul acesta ca eu sunt daramata psihic,nu am stiut pana acum ca sunt asa slaba de fire...
O sa vorbesc si cu mama,cred ca e timpul sa afle,trebuie sa vb cu cineva altfel nu stiu cum trec peste asta
Mai avem prin casa multi maca,l-carnitin,zinC,vit.E,acid folic...le-am cautat am zis daca tot le-am cumparat sa le foloseasca...renuntam si la gonal macar ne mai revenim si financiar...si cine stie,o sa mai intru pe forum sa va citesc cand ma va ajuta D-zeu sa trec peste asta ca acum chiar nu mai pot.
Va multumesc imi sunteti cele mai dragi
Sper sa va gasesc pe toate gravide cand o sa imi revin
Sa va ajute DUMNEZEU
inna30 spune:
evanescente te rog mult nu te demoraliza, intelegem toate prin ce treci dar capul sus, stiu cum este, in aceeasi situatie am fost si eu, sotul a facut multe tratamente de stimulate cu Menogon injectabil mult 3 luni si dupa toata stimularea 1 mil sp/ml, rau, am incercat o inseminare nereusinta bine-inteles, a doau la fel...am plans mult, eram terminati si pt ca nu avem bani , toate tratam au fost foarte costisitoare i-am dat de la mine putere potent power 6/zi si napraznic tot 6/zi, a urmat asa vre-o 6 luni, ca ne saturasem si surpriza dupa 6 luni a avut 14mil/sp, nu ne-a venit sa credem, o minune, dar mobilitatea proasta, dar erau mai multi si am mai incercat o ultima inseminare inainte sa ajungem la IAD, si bunul d-zeu a vrut sa fie bine, si a reusit.Hai te rog mult aduna-te si eu cerd ca o sa va reveniti curand si o sa aveti puterea sa o luati de la capat iar cu naturiste, noi am incercat multe naturiste si ac folic , vit e, etc dar niumic nu a dat rezultate decat napraznicul si potent power. te pupic si ai grija de tine, sa te ajute d-zeu sa treceti cu bine peste tot.20+