FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
anamy spune:
monilandbine ai venit acasa!!!a cata zi esti dupa ET?cum a fost?tin pumnii stransi pt tine si de data asta sa fii sigura ca vei reusi!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
anamy, multumesc . Am produs 27 ovocite. Sperma sotului a fost peste asteptari in sensul ca a a vut 1 mil/ml cu A 0 si B 4%, dar cum am avut eu atatea ovocite l-a pus sa dea si proba 2. Aceast a a fost mai buna dar nu ni s-a zis cum. S-a facut p-icsi. La 2 zile aveam 16 embrioni care dupa inca 3 zile si selectie naturala au ajuns 7. S-au transferat 2 blastocisti si 5 i-am lasat la pastrat in congelator pentru urmatorii copilasi.
Nu m-am stresat deloc si am avut incredere in ei.
inna30 spune:
moniland iti doresc mult mult succes, sa cred ca va fi bine, si Mos Nicolae va veni cu un test fff pozitiv, si cu un bebe mic.te pupic.
Va pup pe toate si va doresc mult mult succes, intru destul de des si va citesc si sunt alaturi de voi. 20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
monilandfelicitari si imi doresc din tot sufletul sa ne spui ca de data asta ai reusit,mult noroc....ti-am urmarit toata pov si am ramas surprinsa ce productie ai avut ,raspunzi f bine la stimulare ,cu ce ai facut cu gonal?si cit pe zi...
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Moniland spune:
inna, sper sa fie bine si la mine ca e cazul.
bytzi, asta e organismul meu. Intotdeauna raspund bine la stimulare. Daca nu ar fi avut sotul probleme as fi avut la copii ...
Am facut stimularea cu puregon si un pic menopur. Primele 3 zile 150 ui puregon apoi cate 100 ui si la sfarsit 75 ui.
Si eu vreau sa reusesc acum ca m-am cam saturat de atatea esecuri.
sunshine4ever spune:
Buna fetelor !
Desi am zis ca iau o pauza de forum, mult nu m-am putu abtine.
Imi pare rau de nereusite, dar inttodeauan cind s einchide o usa se deschide o fereastra, si cind a vrea DD ne va da si copilasul mult osrit. Capul sus si mergem iniante.
Cip ma bucur enorm pt tine, si din cite am citi in urma erai faorte stresata, ei a fos tin zadar, ca minunea e acolo in burtica. Sa va dea DD sanatate si o sarcian usoara cu un bebik snatos si frumos.
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
Cocolyso spune:
Hcg 0.365.
Mai mult nu pot sa spun pt ca imi vine sa mor.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/evanescence/evanescence.jpg)
evanescence spune:
Am venit...a fost groaznic...nu spitalul sau DR.Mutuliga ci spermograma facuta acolo.dezastru...
12 mil
0 % rapid progresiv
38 % lent progresiv
33 % neprogresiv
29 % imotili
morfologie;
normal 14%
defecte de cap 73%
piesa interm. 4%
def.de coada 9%
Oligozoospermie
Astenozoospermie
Teratozoospermie
Suntem socati,distrusi,suparati..s-a prabusit cerul pe noi...
Nu inteleg de ce e asa nula mob pana acum am avut 25% rapid progr,33% chiar si 52%...nr in loc sa creasca a ramas asa.
Dr.Mutuliga a zis sa intrerupem trat cu GONAL-F care il face sotul pt FSH scazut,ca ne-a zis clar CA NU EXISTA TRATAMENT PT BARBATI.
Am avut incredere in acest trat,a fost un efort financiar imens pt noi sa il facem,si acum ne zice ca e degeaba...nu stiu ce sa facem in continuare????
Inseminare a zis ca nu are rost sa facem cu 0 mob nu am sanse...dar la sfarsit a zis ca daca vrem putem sa incercam una,facem baba oarba ca a zis ca conteaza sperma in ziua inseminarii,ea se modifica mereu,si mai fac si stimulare si 3 drumuri la Sibiu pt monitorizari si atunci daca sperma nu e buna ce o sa facem???
Am facut si eu eco intravaginal sau cum se va chema,si la mine e totul perfect sunt sanatoasa tun,am un ditamai Foliculul in Z9 de 16MM si a zis ca azi sau maine voi ovula...degeaba pt cine sa ovulez...asta ma doare cel mai tare as vrea sa fiu eu bolnava si sa stiu ca nu pot ramane insarcinata si ar fi mai usor de suportat,ma doare inima in fiecare luna cand stiu ca ovulul meu va muri...efectiv nu stim ce o sa facem,nici nu ne-am vorbit tot drumul am fost suparati,sa adoptam? sa fac cu donator? sa asteptam pana se intampla minunea? cand o sa se intample minunea? suntem tineri avem 27 ani dar asteptam de 1 an si 6 luni,perioada asta de asteptare ne distruge pe amandoi psihic si peste 3 ani cand se va intampla poate nici nu ne mai bucuram,noi vrem ACUM,nu ca ne incapatanam dar stiu ca timpul nu lucreaza in favoare noastra...ne va afecta relatia poate...ne iubim dar....
Imi cer scuze ca m-am intins atat,dar trebuie sa vb cu cineva altfel mor,cu sotul nu pot el e foarte afectat si nu vreau sa-l bat la cap,dar si eu sunt afectata si macar voi ma ascultati...va multumesc pt asta .
Va doresc la toate sa se implineasca visul vostru cat mai curand.
Vreau si eu sa fiu
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
eva imi pare sincer rau de rezultatul spermogramei.
Cam asa ne-am simitit si noi cand am aflat de azoo si dupa toate incercarile noastre de a remedia situatia, nu s-a schimbat nimic in spermo, tot zero pe linie si dupa un an a crescut si FSH-ul (oricum era mare).
Ne-am gandit foarte mult la adoptie si la varianta donatorului. Ne-am hotarat pana la urma sa incercam mai intai cu donator si daca nu o sa reusim atunci depunem dosar ptr adoptie.
Eu nu vreau sa te intristez, vreau doar sa spun ca te inteleg foarte bine si ca imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva.
Poate totusi la voi se va imbunatati spermograma poate vor avea efect naturistele, ma gandesc la Multi Maca acum.
Eu sper sa luati cea mai buna decizie
Coco m-ai lasat fara cuvinte, imi pare tare rau
Moniland ma bucur mult ca totul a decurs bine, Doamne Ajuta sa ne anunti si vestea cea mare
Fetelor dragutelor, inca nu stiu ce sunt bebeii. La ultima eco, cea de la 14 sapt dr mi-a spus ca un bebe pare a avea cuc, iar despre celalalt nu si-a dat seama. Pana acum dr m-a chemat din 2 in 2 sapt si ultima data mi-a spus ca daca ma simt bine ne vedem dupa o luna. Asa ca urmatoarea eco va fi la 18 sapt, daca totul va fi bine. Asa ca mai dureaza putin.
Va pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown 16+
felix76 spune:
Eva, asta este greu pt noi, vrem acum si nu se intampla. Problema noastra este asemanatoare cu a voastra numai ca noi suntem un pic mai batrani. Iti cunosc starea de neputinta dar trebuie sa intelegem ca infertilitatea este o problema de cuplu! Si trebuie sa mai intelegem inca un lucru: n-am epuizat toate variantele de a avea bebe! Eu am incredere ca ne vom tine puii in brate si atunci vom radia de fericire!!!
Pt spermograma, sotul tau a incercat tratament naturist? Tribullus terestris,zinc, acid folic, l-carnitina... Sotul meu a urmat acest tratament si s-au vazut ceva imbunatatiri:
Inainte de tratament / Dupa tratament
Volum 2,3ml / 6 ml
Numar 17 mil / 21 mil
Forme atipice 73% / 67%
Mobilitate 0,25,30,45 / 0,35,20,45
Dupa cea de-a doua spermograma i-am dat multimaca de la FLP iar la inseminare a avut 27 de mil, restul parametrilor nu i-a mai facut ca sa nu ia din proba...
Fetele, o intrebare: cat ar costa IA simpla, fara donator, la Polisano?
Mersic,
Felix