FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bytzi, asa am luat-o, din prima zi pana cand am ovulat, cate 1000 mg! M-a uimit ce efecte benefice a avut asupra mucoasei uterine!

Ruxandra, daca ai de gand sa faci stimulare cu clomifen citrat, ai mare grija ca nu se face mai mult de 2 luni consecutive pt ca are efecte dezastruoase asupra endometrului! Succes!

Dodo, sa ne spui cat de repede ai obtinut programarea la Ispasoiu si cum este ca medic si ca om! Sunt curioasa pt ca de la anul voi deveni si eu pacienta dumnealui! Vaaai cate intrebari mi se invart in minte!!!

Poooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

felix,eu sant pacienta dr Ispasoiu,am facut in oct o inseminare cu el...ca om ,vorba ta nu o sa ai ce-i reprosa iti v-a raspunde la orice nelamurire ai,are f mult rabdare ,e un om deosebit,chiar si la tel sta sa-ti explice orice...ca dr si asa mi s-a parut ok ,pana la urma fiecare cu norocul ei ....iti urez mult noroc,prima inseminare cu cine ai facut-o ,cred ca ai spus dar nu am retinut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

ruxandra si eu am facut 4 IAD cu d-na dr Cocei si de fiecare data fara stimulare pt ca ovulam natural si nu a vrut, desi o intrebam de fiecare data
Si uite ca toate au fost nereusite
Sansele sunt mai mari in urma stimularii, dar daca tu ovulezi natural ea nu-ti va da stimulare
Asa ca de la anul plec si eu la Sibiu, poate cu schimbarea locului sa-mi schimb si eu norocul
Moni multa bafta si de data asta sa fie cu noroc
Cip, Inna, Iuca va doresc sarcina usoara si bebelusii vostri sa se faca mari
Dodo, bytzi multa bafta si voua si o sa fie cu noroc de data asta, o sa vedeti
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor va astept cu un buchet de trandafiri la un nou capitol norocos. Aici cap 13

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput