America (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Tot io Acum vin cu o dilema. Vreau sa comand pentru Luca frosting sheet pentru tortul lui. Eu o sa fac tortul si vreau ceva cu care sa il imbrac si sa fie personalizat. Am gasit pe Ebay o tipa care vinde asa ceva dar nu m-am lamurit. Este asta ce caut eu: http://cgi.ebay.com/Lightning-McQueen-Cars-edible-cake-image-cake-topper_W0QQitemZ230240932608QQihZ013QQcategoryZ46281QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 ? Ce inseamna topper? Este lumanarica sau este ce am eu nevoie?

Ciuf, din cate inteleg eu, asta e o poza care se aseaza peste tortul gata cremuit. Zice ca merge peste buttercream or common store bought ready-to-spread frostings. Daca o pui peste frisca sau peste alte creme care sunt non-diary isi schimba culoarea.
Asta e ce ai tu nevoie?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Io cred ca stau prost cu EQul ca mai vin, mai arunc cate o samanta de scandal si plec...asa ca asta cu IQul

pai vezi, ce spuneam ca nu inventara astia testele care sa ii poata evalua pe toti???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Ramona asta e o asa exgerareeee din partea ei, este mica fetita ta. Cu timpul o sa deseneze/coloreze mai frumos.
Pe report card ul Ralucai nu am vazut note la desen asa ca de aia zic "so"!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Eu ma gindesc ca daca fata seamana cu mine stie invatatoarea ce zice. Altfel, pe linga cele bune trebuia sa-mi zica si punctele slabe. Or fi altii mai "handy" pe acolo, nu stiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ciuf, topper sunt alea de le pui pe tort, adica ca la nunta, mirele si mireasa.
Testele astea IQ sunt airea, nu stiu cine le-o fi inventat...ca azi poti fi deshtept si maine prost...

Crisss 27+

Cum ti se intimpla asa peste noapte?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Vezi ca sint foarfeci si pentru stingaci...

Io am un stingaci si un dreptaci, cite unul din fiecare

Deci am revenit de la party si am atita zahar in mine (fro 3 mere trase in caramel si ciucalata) ca pot merge pe jos pina la Foxwoods...parol!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Asa sint si ai mei.

Lasa ca alergi si-ti trece.

Mergi la inceput

Fetele cu job la guvern, ce asigurare pe viata ati ales intre cea oferita ca benefit si cea de la Union?
Desi sotul meu nu s-a facut inca membru... I-am zis ca ati spus ca-i musai! Il mai pistonez.
M-am uitat pe foile de la ei si se lauda ca asigurarea aia-i mai buna.
Eu stau cam pe cuie acum cu asigurarea medicala. Pe aia privata n-am platit-o, cealalta nu stiu de cind o intra in vigoare, ca n-am primit inca nimic. Miine e intii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Azi avuram si noi prima teacher conference...mi-a zis doamna ca e foarte ok academic vorbind copilul...dar...avem problema impinsului si lovitului...si chiar imi explica sa nu-l las asa,adica sa lucrez la problema cu ea odata,pt ca in viitor ,crescand,va avea probleme mari de integrare...adica imi vor exmatricula astia copilul ...hahaha,glumesc,dar m-a amuzat...oricum cert este ca mi-a mai zis ca o sa-l fac cel mai mare atlet,sportiv,orice e de competitie sportiva...e mult peste varsta lui...deci,vorbind de IQ,la fi'miu cred ca e mic inca,hahahah,dar la sport bate tot dragul de el

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Mirela, daca am putea sa "trade" un pic de la Alexandru cu niste calitati de atlet de la Robert. Ca mie mi-a zis invers teacher.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ciuf, si eu am inteles la fel ca LucasMom din link. Pare ca ar fi ce cauti tu.

Ramona, sotu' meu e angajat al statului TX, da' cred ca sunt ceva diferente ca am citit ce povesteai tu mai demult de optiunile de asigurare medicale si noi n-am avut aceleasi optiuni (mai putin de ales la noi). Pune-l pe sot sa intrebe exact cum e cu asigurarea medicala,la noi a intrat abia dupa 3 luni - adica ar trebui sa intre acum la intai si io tot incerc sa dau de benefits person ca vreau sa folosesc asigurarea si nu'sh de un' s-o apuc - primele 3 luni a platit sotul pt. COBRA sa continue acoperirea asigurarii precedente urmand sa-i ramburseze banii astia de aici. Daca n-au zis nimic de asa ceva pana acum probabil ca e diferit la voi, dar mai bine sa verifice.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Alintaroma, spui ca nu iti amintesti pt ca era mic...ca daca era ceva de laudat tineai tu minte hihi...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Sinzi acu ca m-ai stirnit parca imi amintesc ca m-a laudat profa
Asta se intimpla in o mie noua sute toamna imediat dupa revolutie cind ne-a introdus in programa scolara psihologia, si la vremea aia ce stiam noi ce-i ala IQ ca abia scapasem de comunisti nu stiam ca e de bine :)

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput