America (130)
Raspunsuri - Pagina 8
corinadana spune:
niste PORCI atunci!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
crisspoliss spune:
Nu se scot inca vizele ptr Romania, ba mai mult, creste taxa de aplicare ptr viza. Doar e vorba de Romania, nu?
Despre IQ-ul asta, mai nou( adica de cativa ani buni) se vehiculeaza ca nu e concludent, ca trebuie sa fie insotit de un alt test care deduce EQ-ul, adica Emotional Intelligence. Asa cum zicea si Anamaria, nu e suficient sa ai IQ mare, trebuie sa stii cum sa reactionezi in diferite ipostaze, situatii, cum sa te integrezi in comunitate. Ca doar avem cam 2 parti in noi..aia rationala si aia emotionala, care trebuie sa fie balansate si sa se exprime in unison intr-o persoana.
Crisss 27+
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Gabi scuze, am re editat ptr ca am vazut ca tocmai ai raspuns odata cu mine. Ramona Raluca a colorat rau pana in clasa a1a, so?! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Tu zici "so", mie mi-a atras atentia teacher sa-i dau foarfeci sa taie marunt fata, treburi de-astea, sa "se indrepte" ca-i stingace. Asa mi-a zis, zau!
ciuf spune:
Hai, mai, fetelor, ma ajutati si pe mine? Ca sunt in criza de timp si nu stiu ce naiba sa comand
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
Ciuf, eu nu ma pricep!!! Ma uit si io ca matza in lemne la pozele alea si nu inteleg nimic!!!! Dar daca cumperi tu de la Publix (sau un mag alimentar, sau care face torturi) decoratii si le pui pe tort nu e mai bine???
Andrada, sarumana pt seminte, au venit!!!!!!!!!!!!! Ura!!!!
Alintaroma, spui ca nu iti amintesti pt ca era mic...ca daca era ceva de laudat tineai tu minte hihi...
Da, stiam si io de IQ si EQ....hm....si daca te trezesti cu fata la cearceaf si raspunzi in 2 peri 2 meri si rateaza astia geniul din tine????
Ah...si inca ceva:
Ce IQ au cei care fac testele IQ??
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
corinadana spune:
Ramona asta e o asa exgerareeee din partea ei, este mica fetita ta. Cu timpul o sa deseneze/coloreze mai frumos.
Pe report card ul Ralucai nu am vazut note la desen asa ca de aia zic "so"!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
crisspoliss spune:
Ciuf, topper sunt alea de le pui pe tort, adica ca la nunta, mirele si mireasa.
Testele astea IQ sunt airea, nu stiu cine le-o fi inventat...ca azi poti fi deshtept si maine prost...
Crisss 27+
ocebine spune:
Vezi ca sint foarfeci si pentru stingaci...
Io am un stingaci si un dreptaci, cite unul din fiecare
Deci am revenit de la party si am atita zahar in mine (fro 3 mere trase in caramel si ciucalata) ca pot merge pe jos pina la Foxwoods...parol!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Io cred ca stau prost cu EQul ca mai vin, mai arunc cate o samanta de scandal si plec...asa ca asta cu IQul
crisspoliss spune:
Ciuf, acuma m-am uitat pe linkul tau...aia cu Cars e imagine, deci nu statueta..vezi numa sa fie marimea potrivita, si eu una as lua-o, ca e faina. Si eu sunt fan Cars
Crisss 27+