America (130)
Raspunsuri - Pagina 20
CamiM spune:
Sanziana David e ..
ce prajitura ai facut? - da cu idei si incoace
Ramona mi-a placut ideea cu "despre nepoti"
Philip ce Superman simpatic... Am vazut ca scriai la sub. de la bucatarie ca ai manca numai supe/ciorbe asa eram eu cu Sofia - altceva nu voiam sa vad...poate samburelul e fetita..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Sint distrusa, s-a stricat frigiderul.
Nici nu stiu cite va trebui sa arunc, aveam parizer, pate si tot felul de alte chestii. L-am vazut de ieri ca nu-i asa rece, abia dimineata mi-am dat seama.
Noroc ca avem asigurare, ne-ar costa o avere sa-l inlocuim. Macar de nu l-as fi avut incarcat cu toate cele. Ma duc sa mai arunc...
ocebine spune:
Ramona, imi pare rau...e bine ca aveti asigurare...cel putin citeva zile veti servi takeout!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
CRISMIR spune:
Ufff,RAMONA,imi pare rau...nasol ca trebuie sa arunci atatea...dar e bine ca ai asigurare!
Azi m-am apucat de alergat...prima zi,nu stiu cate mile am alergat,dar stiu timpul,30 de minute...sa vedem cum ma simt maine,ca deja ma dor picioarele...sunt mandra de mine...sper sa ma tina...de acum daca nu am timp dimineata sa alerg voi alerga seara,m-am hotarat...ca vremea e super,s-a mai dus umiditatea,e
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
alintaroma spune:
Nasol Ramona, e singurul frigider din casa ? ca pe aici am vazut si cite 2-3 ...
Mirela ce fain de voi cu vremea ... eu am toata vara, dar acum e tare rece dimineata si seara si nu mai pot merge, in schimb i s-a facut mila lui DH si mi-a luat una de interior si continui sa fac zilnic cite o ora. Mi-ar place sa fac si mai mult dar ma cam pleostesc
Oricum sunt multumita ca vad rezultate la picioare, ca aveam muschii atrofiati si celulita bate in retragere ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
philip spune:
fetelor, care ati fost in croaziere unde, cu ce companie si ce parere aveti?
philip&andreea
Ramona J spune:
Andreea nu stiu sa-ti spun. Sotul meu e de-ala de i se facea rau si-n autobuz, nu vrea in croaziera.
Sint distrusa cu frigiderul ala, pina la urma am aruncat aproape tot ca sint fricoasa. Am sunat si nene pe care mi l-au "assigned" nu pare prea grabit sa vina. Poate dupa masa cica...
Am un frigider amarit in garaj, noroc cu ala.
Congelatorul e rece si acum, macar alea par a fi safe, cel putin deocamdata.
Nu stiu ce o avea, ca daca se oprea brusc imi dadeam seama. Eu l-am vazut ca nu-i asa rece, mi-a stat in gind ieri sa-l dau mai tare. Abia azi dimineata m-am prins ca nu mai raceste.
Daca trebuie schimbat e bataie mare de cap, ca-i imbracat in lemn, la fel ca si dulapurile din bucatarie. De cind ne-am mutat aici m-am tot uitat la frigider si ma gindeam ca nu-i de bine daca se strica asta vreodata. De ce ti-e frica nu scapi!
Andrada spune:
Nici n-am auzit de frigider stricat in US (parca vezi ca ma loveste si pe mine) astea tin cit lumea.
Sigur e ceva simplu, ca atunci cind am apasat eu pe nu-sh ce buton aiurea,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
N-am mai avut nici noi vreunul care sa se strice, oricit de vechi au fost. Nu stiu ce-i cu asta, l-am deocheat eu, ca asta a fost spaima mea numarul unu, sa nu se strice frigiderul.
Asta cred ca are niste ani, orice e posibil. Chestia e ca-i atit de complicat sa-l inlocuiesti, practic face parte din mobila de bucatarie. Shucks!