America (130)
Raspunsuri - Pagina 21
arminad spune:
Citat: |
Hilde BAly va multumesc mult! si eu am absolvit ISE Timisoara sectia industrie pe vremea aceea, nu mi am echivalat diploma inca... |
Corina,
Si eu tot ISE Timisoara,te pomenesti ca ne cunoastem..desi tu pari mai tinara ca mine.
Cu scolile e adevarat ca e mai bine sa le faci aici ,insa trebuie sa iti permita timpul ,in primul rind ,fiindca bani iti dau astia .Eu nu ma mai apuc de scoli ca ma tem ca atunci cind le-oi termina cu CPA cu tot ,nu ma mai angajeaza astia ca nu mai pot urca scarile iar cu elevatorul m-apuca ameteala.
Andrada spune:
Arminad, eu's deja acolo!
M-a sculat baiatu la 6 sa vada ce cadouri are, ii promisesesm ca avem breakfast in oras, am ajuns la dunkin donats, el si-a luat un flatbread eu un donat si mai sa le lesin la alea in urna cit de dulci sint!
I-am luat pina la urma un un mp3/video player, spore ( e tare fun!!) si fabrica de inghetata.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Deci, La Multi Ani, Marcu!!!
Sa-ti traisca feciorul, Andrada...sa fie fericit si sanatos si voi pe linga el!
Inca ma refac dupa weekend...am alergat ca o gloaba obosita. Vineri a fost party de Haloween la servici (bomboana pe coliva a fost ca am avut si 2 conferinte fulger iar aici chiraiau copiii la volum maxim...nu doar ai mei...).
Am plecat catre Foxwoods la 4 si am ajuns la 8:30 (intre timp facuram si checkinul la hotel). Intram in MGM Grand si toata lumea care de care mai costumata. Apogeul nebuniei a fost atins cind am ochit un nene tinar, musculos, bronzat costumat in racoon. Ceea ce ar fi fost OK, insa costumul costa intr-o soseta maro strategic amplasata si o coada stufoasa, enorma de racoon. ATIT.
Alex a facut niste ochi cam cit farfuriile si-mi sopteste la ureche: "This place is getting freakier and freakier"...mai devreme vazuram o femeie infasata in folie de plastic, cu doar citeva pensule de vopsea pe ici si colo. M-am sufocat instant cind am vazut-o (si fatza era in plastic).
Oricum Alice Cooper a iesit pe scena fix la 9:00...si a cintat o ora si 50 de minute...ma asteptam la opening band, intirziala, fitze de rock star...nope...profesionist. A facut un show de nota 10 (greu a fost de explicat "the killing of the evil baby"...in rest, floare la ureche).
Am ajuns la hotel dupa miezul noptii...a doua zi la 8 dimineata eram inapoi in masina...trebuia sa mergem la biserica: Simbata Mortilor si mama avea de gatit/impartit.
La 3 dupamiaza am plecat iar, doar eu, tot inapoi in CT pentru un dinner la un fost coleg de-al meu...s-a terminat si simbata seara tot pe la 12 noaptea si am "crashed" in Stamford ca nu ma mai tineau ochii de oboseala si eram si singura.
Cam asa pe la mine...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Andrada, LA MULTI ANI lui Marcu, sa fie fericit si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Si pune Strepsils la indemana, ca acum cu atata inghetata, sigur o sa va doara gatul.
Noi am avut petrecere la gradinita de Halloween cu trick or treat. Eric a fost Spiderman si a fost tare incantat de costumul lui, ca tot week-end-ul numai in ala a stat. Daca il pun sa se imbrace singur, trebuie sa ii aduc aminte de 10 ori. Cu Spiderman, doar ma trezeam cu el ca e gata imbracat. Si in cateva secunde.
Vineri seara am fost si noi la colindat dupa bomboane, iar acum trebuie sa ma sacrific eu sa mananc la bomboane.
Poze avem si noi, dar eu sunt codasa la pus poze. Abia le-am pus pe net pe cele din august, dar promit sa imi fac timp zilele astea.
Am vazut si pozele voastre si tare imi plac copilasii costumati, sunt tare dulci.
Ramona, super fain playgroundul ala. Si Anuta, e clar ca va fi campioana la inele. Cat ati dat pe playground? Ca ma intereseaza si pe mine, dar am vazut preturi astronomice, de genul la mai mult de $1000.
Cat despre frigider, sper sa se rezolve. Dar si al nostru a murit acum un an si am luat altul. Tot asa, intr-o dimineata l-am gasit ca nu mai ingheta si aia a fost.
Anamaria, ai facut poze la racoon?
4 anisori...uraaa!
Gabbriela spune:
la multi ani Marcu, multa sanatate si fericire
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
La multi ani Marcu! Faine gifts, cred ca-i multumit copilul.
Anamaria, ce de alergatura! Cred ca eu nu conduc atita intr-o luna.
A venit nenea la frigider sa-i puna diagnosticul. Ne-a lasat un compresor. Noroc ca are doua si congelatorul merge. Acum ma bucur ca am facut asigurarea asta, tocmai mi-a venit renewal, sa nu uit s-o platesc. Zise omul ca m-ar fi costat $1,000 sa il inlocuiesc pe cont propriu. Cica-i ghinion pur sa ti se intimple asa ceva, dar el nu ma cunoaste pe mine!
sinzi_ana spune:
La multi ani Marcu!!!!!
Andrada, cum e cu fabrica de inghetata??? Suna gustos!!!!
Anamaria, fain weekend ati avut!!!!! Ceva poze cu racoon-ul??? Si eu am prins niste coliva duminica, pe care am savurat-o la film (am fost la Chiuaua!!!)
Ramona, ati asigurat electronicele?? Buna idee...Si deci acum merge frigiderul au ba??
David azi a avut liber...si am pierdut vremea prin casa...am mancat praji, foooarte bune (KREM a la Krem cu reteta de pe Dulciurile Nataliei)!!! Aveam ceva creme Ole aduse din Romania...(mi-era ca expira!!)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Carmen, cu putin noroc gasesti playground bun si ieftin pe Craigslist. Ne tot gindeam la playground, dar nu m-am indurat sa dau mii de dolari pe el (unul din cedar cred ca-i vreo $3,000!). Noi asa l-am luat.
Sinzi, e o asigurare care acopera chestii majore in casa: aragaz, frigider, AC, water heater...
N-am frigider si nici n-o sa am citeva zile. Cica abia pe vineri daca ajunge sa-l repare. Eu cred ca au contract cu firma de asigurari si accepta preturi mai mici. Asa ca eu nu sint o prioritate pentru el. Cred ca trebuie sa obtina si aprobarea lor inainte sa comande piesa si sa faca reparatia. Asta e, take-out sa traiasca!
philip spune:
deci nu stie nimeni de croaziera, atunci m-oi arunca si eu...
ramona, deci il repara sau ce?
am votat early asa ca acu mi-am luat de-o grija.
philip&andreea
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip deci nu stie nimeni de croaziera, atunci m-oi arunca si eu... ramona, deci il repara sau ce? am votat early asa ca acu mi-am luat de-o grija. philip&andreea |
Sunt reduceri in perioada asta la Norvegian Cruise in Caraibe...unde vrei sa mergi si cand?...daca vrei iti trimit prin e-mail niste oferte...
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100