America (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am vazut toti copiii! Superbi cu totii, sa va traiasca si sa va bucure!!
Lai, ma bucur ca descoperi si locuri dragute in Houston. O sa vezi ca "it grows on you", cu timpul.

Cu diplomele, aici e mai bine sa faci scoala din nou, Iti mai poti transfera din creditele din Romania, dar cam trebuie facuta scoala din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Eu mi-am echivalat diploma doar in interesul de a fi acceptata in programul de master. Am incercat sa-mi gasesc de lucru in domeniul doar cu diploma din Ro, dar nu am reusit sa gasesc nimic sa-mi permita sa trimit 2 copii in daycare.

Asa ca am mers pe optiunea de a face un master si am avut bafta de un program ce acoperea toate clasele de baza in domeniu, plus ca mi s-au echivalat clasele fundamentale pe baza diplomei din tara.

Nu a fost usor, mai ales ca intre timp sotul si-a gasit de lucur in alt stat, ne-am mutat, a aparut bb 2 si dupa un an jumate de intreupere a masterului am luat copii dupa mine si m-am intors sa termin masteru. Am noroc de un sot intelegator si niste parinti socri de asemenea. pe durata studiilor am stat cu socri si m-au ajutat cu copii.

Acum ramine partea mai dificila ca incepind cu ianuarie dupa ce ne intoarcem din Ro sa-mi si gasesc de lucru. Sper sa nu ma lovesc de situatia de a avea prea multe 'hirtoage' la mina si sa mi se spuna ca din cauza lipsei de experienta nu ma calific pt diferite pozitii.

Oricum, din punct de vedere academic am facut cam ce -mi statea in puteri de acu cu DD inainte. BB 3 eventuaal dupa ce-mi gasesc de lucru chiar daca trec si cel de-al patrulea examen din prima...:D

Bafta tuturor!

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, da pentru master/doctorat se recunosc, pt. gasit job cu diploma din Ro mai rar merge (doar in computer science sau ceva inginerii dc ai experienta care le tb lor sau ai lucrat pt o companie americana in Ro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Frumosi si scumpi toti copilasii vostri. I-am admirat!
Ramona, ai primit vreo revista de la lowpricesubs.com? Eu mi-am facut la Saveur si-s 3 luni pline de atunci si n-am primit nici un semn, nici o revista. ma intrebam daca tu ai primit vreuna.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am primit nici o revista, eu tare cred c-a fost un scam. Am incercat sa raportez la Paypal si n-am avut succes. Facusem si eu trei abonamente.
Imi pare rau, daca stiam nu va mai spuneam si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, au ajuns semintele. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ruxij, multumesc de raspuns.Oricum as face toata facultatea dar sotul ma bate la cap sa incerc sa scot niste credite din diploma de colegiu.
Doar ca nu stiu ce credite pot sa scot de pe o diploma de agent vamal pt antropologie.Poate ca electives?

Alina,multumesc si tie pt raspuns, felicitari pt reusite si succes in continuare!Sunt sigura ca vei gasi job!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona, Mirela !

Am incercat sa scot ceva de la ea, nimic. Azi dupa ce am luat o de la scoala totul era perfect iar eu cu capul cat o banitza am facut doar tampenii astazi...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, creste, creste, dau raportul pe masura ce

Ramona, da, cevapcici Sunt la fel ca ai nostri doar ca ei nu-i mananca cu mustar, ci cu ceapa tocata; vastly superior cica - not

Pantera, nu poti sa stii exact dinainte ce credite ti-ar putea da, trebuie sa te intalnesti cu un consilier de la scoala pe care ai ochit-o, sa-i prezinti foaia matricola si sa discuti in cazul concret al scolii respective ce cerinte se poate considera ca le-ai acoperit deja. Majoritatea scolilor, pe langa cursurile pentru major si electives au si core/general education requirements - cerintele astea pot sa fie mai generale sau mai specifice, depinzand de scoala - adica poa' sa-ti ceara de exemplu sa faci 2 cursuri de stiinte sociale, 2 cursuri de lab sciences, un curs de quantitative analysis etc. sau poa' sa-ti ceara fix cursul stiu eu frunza verde 101 pe care il poti face doar la ei; dar ma gandesc ca-s sanse sa scoti ceva credite si pe partea asta de core requirements.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am reusit sa fac si eu o prajitura!!! Nu imi vine sa cred ca m-am descurcat...arata si bine (inca nu am degustat-o...sper sa se ridice la nivelul asteptarilor!!!)

David azi ne-a spus ca Obama va castiga alegerile...Am sarit in sus...ma gandeam ca i-au spalat creieru pe la gradi cu politica...dar el cica...NUU...asa a auzit el la radio (in masina, noi nu ascultam radio in casa), si ca McCain doesn;t understand!!!!! Am ras cu Radu sa lesinam

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput