America (130)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada spune:
poate a avut 24h virus.
ma bucur ca e bine,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Asa se pare ca a fost. Scary cit a fost mai rau, apoi parca i-a luat cineva cu mina, au disparut toate simptomele.
Lai, pare-se ca nu-i asa plictiseala la Houston. Am tot vrut sa-ti spun ca am citit de o anume Cafe Pita. Bosniaca mi se pare, nu stiu daca ati dat de ea.
Delia21 spune:
Blackpantero,suna tare bine 10 euro pe 2 kg de ciocolata.Vreau si eu dinaia de lapte in invelitoare albastra deschis si cea cu cocos astea's favoritele mele.
Am vazut si noi pozici de H cu Luca si Eva ,dulci foc,Evei i vine tare bine in roz,si poze cu o vrajitoare mica in negru.Am pus si eu ceva pozici de la H si de la serbarea de la gradi de vineri incepand de aci http://good-times.webshots.com/photo/2636718440072337911FXLIKs
Hilde spune:
Salutare tuturor si sper ca toata lumea e bine. :)
Stiu ca erau cateva fete pe aici care dadeau examenele de CPA. Am trecut peste doua examene, BEC si FAR, asa ca pot oferi ceva detalii despre cum se desfasoara examenele astea precum si impresii despre cartile dupa care am studiat. Daca voi ati trecut altele poate facem schimb de experienta. : )
Hilde spune:
Multam, Ramona.
Am invatat, ce altceva exciting crezi ca fac? :)
Ti-am fazut copiii in poze. Sunt superbi, sa-ti traiasca!
Ramona J spune:
Multzam back.
Tocmai vroiam sa ma mai laud un pic:
http://family.webshots.com/video/3018559100091252628xFmYGo
liris spune:
sar'na Ciuf!
Ramona, Robert are 2 ani si o luna, 95 cm ... si ceva mai mult de 14kg ... ... si da, le trage inca din suzeta inca.
Ramona J spune:
E mare! Ana mea are trei ani jumate si cintareste cam tot atit. E mai inalta, 99 cm. Ea n-a vrut suzeta, dar acum ii cam fac cu ochiul.
Robert stie ca vine bebe?
sinzi_ana spune:
Ramona, fantastic!!!!!! Putini copii de 3 ani am vazut care sa poate face asta!!!! David nici acu nu poate..nu-l vad gimnasti la inele!!!! Aveti playground in curte? Io nu am loc ca a vrut sotu piscina...da' un leagan tot vreau sa instalez!!!
Lai, nu ma face sa ma oftic ca nu ne-am mutat in Houston!!!! Si aici e nebunie...dar cand ai copil si nimeni cu cine sa il lasi...stai acasa si mananci bomboanele pe care le-a strnas la trick or treat
Simona, inalt si solid Robert!!!! (seamana cu tine) David a avut 14kg pe la 3 ani si ceva...haha...si acum tot in categoria "pana" ne incadram!!!
Adriana, vreau si io cu rom, daca nu e mare deranju!!! Dar cu conditia sa trimit ceva la schimb pt Aidan sau voi...
Ma uitam si eu pe pozele de cand era David bebelus si mi s-a facut o pofta de bebelus...ma oftic ca trece asa repede timpul...si uite ca fac 30 de ani in curand si am copil de 6 ani maine = poimaine
Am fost azi sa vedem Chiuaua...e haios filmul!!!! Trebuie sa ne luam si noi caine!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,