America (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ciuf superbi copii.. si ce de fun stuff la voi acolo!!!

Si va zic noapte buna cu: dovlecica si gargaritza

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, sa ne spui cum mai e Anuta.
Incearca electrolitice,
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, iti trimit de aici cioco Ritter? Locuim chiar langa fabrica, cam la 10 km distanta, 2 kg de ritter e 10 euro, foarte ieftin.Let me know!

Halloween-ul nostru a fost excelent, nici nu m-am asteptat! Plin de copii pe strazi in orasul in care locuieste prietena mea.Am fost cu ei ca mie mi-ar fi fost rusine sa merg singura :).Noi am luat o plasa de dulciuri de la baza si le dadeam celorlati copii de pe strada pt ca nu am fost acasa sa primim copii.
Aici e Thomas al meu :)
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-10-31/19:01:23 - pass aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce de copilasi frumosi si pozici reusite!
Fuseram si noi la o petrecere, vin si eu mai tarziu cu pozele.

CamiM, multumesc pt experienta ta, exact asa ne-au spus si noua cei de la serviciul lui Luc ca se vor desfasura lucrurile, dar in capul meu era un pic de confuzie pe care tu ai risipit-o. Super! Acum stiu exact ce trebuie facut.

Si o faza tare la petrecere: o tipa pe care nu o mai vazusem de vreun an, vine la mine si ma intreaba: "Vai, ce ai folosit pt burta??!! Si eu am vrut sa ma costumez in femeie insarcinata, dar nu se vedea f bine, ca am vrut sa folosesc o perna obisnuita. Tu ai folosit ceva special, nu?? Vai, dar arata atat de real si in timpul asta ma impungea cu un deget in burta sa vada cat de moale e "perna"! Vai, dar e tare, ce ai folosit?" A fost super funny, mai ales ca toti ceilalti stiau si se intorsesera spre noi si radeau
I-am zis ceva de genu': "You should ask my husband! el stie mai bine ce a pus acolo".

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CIUF superbe pozele cu piticii tai,sa va traiasca...dar si voi ati fost foarte reusiti costumati...fain ca faceti petreceri costumate!!!

ADRIANA,scump tare Thomas

CAMI foarte scumpe dovlacica si gargarita ta

LIRIS ce dovlecel mare ai si frumos

MIERE sa bagi poze ca sunt curioasa cum v-ati costumat,tin minte ca ai mai pus poze de la H de anul trecut si tare mi-au placut...tare faza cu burtica

Am si eu poze cu Batman-ul meuhttp://good-times.webshots.com/photo/2687311500066546584tQnVhS

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA cum se mai simte puiuta?...sanatate si sper sa fi fost doar virus stomacal,sa fi trecut deja...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am admirat copiii frumosi :

Cami, ce dovlecel frumos!!!!!! Si gargarita e atat de....gargarita!!! Tare dulci fete!!!!!

Simonici, ce mare s-a facut Robert!!! Nu am mai vazut de mult pozici cu el/voi!!!! Ati fost in Ro?

Adriana, si Thomas-ul e tare dragalas!!! Si David a fost mult timp pasionat de Thomas, si n general tot ce tine de trenuri...Chiar am vazut ca a aparut The Polar Express DVD 3 D...si ma gandeam sa il cumpar de Craciun...
Cat despre ritter...as vrea, dar cred ca costa prea mult transportul in USA (in dec vine prietena mea din Dresden si o rog pe ea sa imi aduca!!!)
Mi-au placut imaginile cu via toamna...superb!!! Ce dor imi este si mie de cateva culori de toamna!!!! Si de un camp care sa iti lipezeasca mintea!!!

Ciuf, haiosi Luca si Eva...ce inalta e Eva...mai are putin si il ajunge pe Luca!!! Super costumul cu Nemo...pe aici nu l-am vazut!!!

Ma duc sa strang dupa petrecerea de aseara...am atatea vase de spalat...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu de complimente la adresa lui Thomas, ii transmit :) si eu am vazut toate pozele de la Halloween, superbi copii!

Sinzi, transportul e ieftin ca adresa noastra la baza e americana si e ca si cum as trimite din US in US.Adresele APO/FPO sunt considerate adrese in US pt ca totul merge la NY unde pachetele sunt preluate/cedate de posta militara care e gratuita.Deci ar fi ca un pachet de la NY la voi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si-a revenit Anuta mea! Nu stiu ce o fi fost, nu-mi dau seama. In orice caz, a avut vreo 24 de ore in care n-a tinut nimic in stomac, nici macar apa. Oricum, dupa ce am vazut ca a vomat si stropul ala de supica, nu i-am mai dat nimic (in afara de apa). Andrada, i-as fi dat eu electroliti, dar nu ma lasa. Ana e o bolnava imposibila, noroc ca e destul de rezistenta si nu se imbolnaveste foarte des. Si aici sint diferiti copiii, Alexandru ia orice medicament, urmeaza instructiunile, n-ai treaba cu el.
Am vazut poze cu copilasi, e un talmes-balmes in mintea mea dupa ce am vazut atitea! Sint tare dragalasi! Cami, parca ieri ai nascut si uite cum sta Sabina in fundulet!
Asa e, Eva e tare inalta. Imi place Luca, e o combinatie cam ca Ana. Il vezi pe bici si zici mai ce daredevil! Costumat asa, iti vine sa-l iei la pupaceala pe mititel!
Asa si Robert, in pozele de la ziua lui ziceai ca-i baiat mare. Echipat de Halloween... alta poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ce de copii frumosi

Ramona, bine ca s-a facut bine Anuta!
Am intrebat sotu', zice ca la ei nu-i activitate sindicala.

Miere, misto faza cu burtikul

Am fost si noi de Halloween in oras, la un pub crawl anuntat pe net. Eu m-am costumat in chinezoaica asta pt. ca am o rochie chinezeasca f. misto pe care mi-am facut-o in Singapore si nu am niciodata ocazia s-o port, sta degeaba in dulap. Asa ca de la statut de rochie super-eleganta a ajuns costumatie de Halloween.. Ma asteptam sa fie omor, dar a fost foarte calm, lume exact cat incapeau in barurile respective, nici prea multa, nici prea putina. Am vazut vreo trei Sarah Palin, un fortune teller cu tot cu cutia dupa el, un hamburger cu bacon de la Jack in the Box si un paianjen alb fff misto. Cand sa trecem strada de la un bar la altul, niste politzoaice. Noi ups, sa vezi ca se uita sa nu jaywalk (deja ne prinsesem ca probabil nu se uita dupa arme, alcool si droguri, ca in SF in ultimii ani la parada din Castro ). De unde, ele se uitau daca avem nevoie sa trecem strada ca sa opreasca traficu'

Lai

Mergi la inceput