America (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Almond Joy si Raffaelo sunt si preferatele mele...imi place la nebunie nuca de cocos!!!!
Si as mai manca Ritter cu rom...dar nu mai gasesc

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Le adoooor!!! Asa poftesc acum la ceva dulce, imi luai la serviciu compot de pere si nu ma ajuta . Vreau ceva mai dulce. Imi amintesc de cand eram mica ca mama imi facea bombonele din foi de napolitane Lica cu nuca de cocos si la mijloc punea cate o visina din visinata . Erau delicatessen pentru mine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Eh, Ramona, esti modesta am "auzit" zvonuri ca nu e asa cum te plangi...ca arati foarte bine!!! Cu cine sa semene Ana cu un corp perfect de gimnasta???

(sotu m-a pus sa sterg prafu, si trag chiulu...cat de des stergeti voi praful??? eu nu ma prea omor si nici nu observ cand se depune...imi trebuie un detector)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

LOL Sinzi! Sub zecile de kg extra e pe undeva o gimnasta.
Dar sa revenim la ciocolatile noastre, ca exact alea imi plac si mie. Mai era si ciocolata Bounty, tot cu nuca de cocos.
Dincolo de toate ciocolatile la preturi de lux pe care le-am incercat la NY si care really sint doar OK, mi-a adus mie mama unele de boutique din Elvetia, cum n-am mincat in viata mea. Au termen de expirare scurt, cred ca nu sint cheap ca n-a vrut sa-mi spuna cit a dat pe ele. O nebunie, ce mai! Am cautat online si pe aici, n-am gasit deloc-deloc.

Intre timp fatutza mea a vomat din nou. Incercasem sa-i dau niste supita, la trei lingurite ne-am impotmolit si a dat afara si apa pe care o bause mai devreme. Acum ii dau cite un sip mititel de apa din cind in cind si cam atit. N-a mincat absolut nimic pe ziua de azi, nici cu apa nu sta grozav. Are febra, nici nu stiu cit ca nu ma lasa sa iau temperatur. Medicamente nu pot sa-i dau. Am avut intr-o vreme supozitoare, mi-ar fi prins bine acum. Am sunat la medic si s-a inchis deja. Acum mi se pare ca-i stuffy, nasul nu curge deloc. M-am gindit la gripa, sper sa nu fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Frumosi copii Ramona!sa va bucurati de ei. Sa nu fie un stomach flu?! asa a patit Raluca acum 2 ani, voma absolut tot. Am primit de la medic doar supozitoare ptr febra si n rest ne a zis ca 24-48 de ore isi face de cap stomacelul apoi un pic de regim.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Multumesc Corina, o fi. N-a mincat nimic nici pina la ora asta. Ii dau lichide, cu atentie si pe astea. A adormit pe canapea mititica, ea nu face de-astea deloc. Sper sa fie mai bine cind se trezeste.
Parca si toarce putin in somn, e drept ca pozitia-i incomoda iar mie mi-e teama sa n-o trezesc si n-am mutat-o. Am invelit-o usurel si gata. Am luat-o in pat linga mine, a stat linistita dar n-a adormit. Of, of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- noi aveam deseara petrecere la o pustoaica ,dar s-a amanat din motive de voma,stare de rau, temperatura luata de la fratele ei,deci e o chestie de sezon. sanatate multa si las-o sa doarma ,daca nu manca asta e ,cel putin sa bea lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Freac o un pic cu otet la tample si manute, daca nu o deranjeaza mirosul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc tuturor ptr urari si felicitari!
uitati si-un dovlecel. din pacate camera mea nu a rezistat peripetiilor de pe drumul de intoarcere din Ro. asa ca, cu camera imprumutata ... am facut numai 2 poze ptr ca mi-a fost jena sa-l cer mai des.

sanatate multa bolnavioarei.

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi si urari. Corina, abia ma lasa ea sa-i dau vreun Tylenol, e dezastru cu fata asta!

Liris, ce mare e dovlecelul! Nu stiu de ce, ma gindeam ca-i bebe. Cind colo... Tu cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Asaa acum ca trebuie "sa ma lupt" cu proviziile de ciocolata de la Halloween sa citesc si din urma ca pozele deja le-am admirat..hihihi ce de copii frumosi...vrajitoare si pirati si dovlecei si ninja..

Ramona multa sanatate Anei. Poate e numai un stomac virus si trece pana maine. Ce scumpa e..asa dulce si totusi cu un hint de "nazdravana"

Miere ma bucur mult ca a iesit bine testul de diabet gestational, si sper sa rezolvati cat mai bine problemele cu asigurarea. Nu stiu daca te ajuta dar cand am nascut ne-au spus de la HR ca avem 30 de zile sa o trecem pe Sabina pe asigurare si ca vizitele facute de pediatru la spital sunt acoperite retroactiv. Cei de la spital mi-au cerut nr de la asigurarea pe care o va avea copilul si au dat un tel dupa cezariana si au raportat nasterea, ce greutate a avut bebe si alte date. Dupa cateva zile s-a dus huzbandu' la HR cu certificatul de nastere al Sabinei si au trecut-o la asigurare.

Corina am admirat-o pe frumoasa dansatoare..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Liris, scump dovlecelul tau. Ce a crescut!!! Te mai citeam pe la alte subiecte si iti admiram pozele.
Puseram si noi poze de la Halloween si de la petrecerea prietenilor nostri unde ne-am simtit minunat. Gazda si-a pus colti la dentist, vorbirea o avea mai greoaie din cauza lor. Acum urma sa se duca inapoi la dentist sa ii polizeze sa scape de ei. Treaba serioasa, v-am spus eu .
De aici sunt pozele: http://good-times.webshots.com/photo/2571675470082837760DoIjpL

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput