America (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, ce dor imi era sa iti vad copiii. Ana e o dulceata de fata. In majoritatea pozelor pare o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului, exceptand doua in care intr-una este cu capul in jos la leagan (LOL, asta e Anuta de o stiam), iar in cealalalta are genunchii albi .
Are un picior frumos si ii sta bine in fustite scurte. ii place gimnastica? Ar fi grozav sa se tina de ea, mai ales ca voi aveti sali bune pe acolo.
Alexandru cum mai merge cu tenisul?
Foarte frumoasa poza asta: http://family.webshots.com/photo/2417763830091252628xqzvKa

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Oh, Ramona, imi pare rau ca Ana nu se simte bine. Sanatate multa. Alexandru e bine? Au mancat multe dulciuri?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Noi am uitat sa cumparam bomboane . Ne-am trezit si noi asa din amorteala noastra cand am vazut ca incep copiii sa vina la vecini. Mi-am luat copiii pe sus si am iesit afara (am spalat putina ). Pe Luca l-am colorat un pic cu portocaliu pe fata ca sa fie in ton cu costumasul, iar Eva isi astepta randul cuminte sa fie si ea desenata pe mutrica. Am colindat un pic cu mamicile si copiii. Toti frumosi, nu ma mai saturam privindu-i. La o casa ne-a deschis usa o balerina. Superba. Cu un par ... numai bucle aurii, o tinuta inalta si dreapta la ea, ti-era mai mare draguls a o privesti. Eu o vazusem printesa, asa mai de departe, dar Luca mi-a dat raportul ca era balerina: "nu-i asa, mama, ca era frumoasa?"
Cat eu am colindat cu copiii prin cartier sotul s-a dus sa cumpere bomboane ce le-a pus apoi intr-o chestie ce-o atarnam noi la usa care are un buzunar.
Vremea a fost nemaipomenita.
La Mall a fost lume putina, ca niciodata. Banuiesc ca multa lume a putut sa colinde pe la case pentru ca a fost vremea calduroasa.
Ai mei copii au primit o gramada de bomboane si acum nu stiu pe unde sa le mai ascund ca sa le dau cu tzaraita. Aseara, le haleau in masina de ziceai ca erau la norma .
Pe la vreo 9, i-am lasat acasa cu mama si ne-am dus si noi in centru. Doamne, ce destrabalare! Imi vine sa imi tin copiii numai in casa . Simteam in aer mirosul de marijuana. Lumea se distra, costumata cat mai haios. M-au socat mult niste costume si anume: unul de putza cu "giuvaere" cu tot, iar altul dezbracat si cu ceva frunze in zona genitala si la spate (mergea pe strada bine merci).
Fetele, chit ca erau zdupese sau nu, la fuste scurte si cat mai decoltate. Am vazut multe fete frumoase si care aratau bine. Asta apropos ca americancele cica sunt urate si grase.
Politia roia in zona aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am fost la medic, nu stim ce e. A avut febra 100, dar gitul si urechile sint bine. Stomacelul e cam "rumbly" cica. Sa vedem daca se declanseaza ceva...
N-a mincat nimic, nimic. A baut apa si a vomat-o. La medic i-am mai dat apa si am asteptat o vreme, dar a zis ca-i bine si am plecat.
Acum sa vad cum rezolvam cu billingul. La asigurarea mea nu lucreaza nimeni, ma gindisem s-o platesc si gata. Luni intrebam la HR daca a "kicked in" cealalta. Au fost draguti la dr., asteapta cu billing pina ma lamuresc ce si cum.
V-am spus ca am schimbat medicul, sint tare fericita cu office-ul asta. Am avut mina buna, i-am ales la plezneala.

Ciuf, Ana are mereu genunchii descuamati sau cu bubite, ai vazut-o cam cit sta ea pe loc. De fapt si acum amarita cum e, tot asa face. Dr. s-a mirat cind a intrat in cabinet si a dat de ea asa "perky".
Sper sa evolueze spre bine, macar m-am linistit ca nu-i streptococ. Combinatia febra/voma m-a facut sa ma gindesc la varianta asta, bine ca nu-i.
Zici ca Ana-i domnisoara, "not even close" de Eva. E o combinatie ciudata de baietoi si delicatete. Nu ma vait, e exact ce mi-am dorit. Intrasem in panica in timpul sarcinii, mi se parea ca vad peste tot fetite mitiite si mi-am tot zis sa nu fie si ea asa. Acum cind ma mai vait la mama ea imi zice sa tac, ca asta am cerut!
Am uitat sa zic de Alexandru. Ii place la tenis, se descurca tot mai bine. Nu prea e el mobil, aici mai are de lucrat.
Ana merge si ea bine la gimnastica, face progrese vizibile. Are o forta iesita din comun, se vede asta la paralele si la inele (le pune si pe ele, daca se introduc astea la fete iese campioana!). Am observat si un neajuns, e doar putin mai flexibila decit scindura. Se rezolva si asta, dar trebuie muncit extra. Important e ca ei ii place si abia asteapta sa mearga. Gym-ul e bun si imi place cum lucreaza cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, de dulcica e Ana!!!! Si ce silueta are!!!! As fi vrut si o poza cu tine Tare dulce vrajitoarea!!!!
Poate e doar o indigestie si febra este de la deshidratare...in general asa se intampla...(noi avem experienta, David este un vomitacios si in general dupa 2-3 episoade in aceiasi zi face febra...la noi functioneaza multe lichide sub forma de o lingurita de apa/ceai la 5 minute)

Ciuf, poze?? hihi!!!
Si noi era sa ramanem fara bomoane...haha...prima data cand David imparte bomboane (unde stateam inainte erau numai bosorogi si nimeni nu mergea cu trick or treat prin zona)...acum am vazut de toate...si mici si mari, si in costume infricosatoare, si in costume deochiate
Ce bine de voi ca aveti unde sa "parcati" copiii si puteti sa iesiti in 2!! Abia astept si eu sa vina mama in decembrie sa facem la fel!!! Ah...avem atatea baruri pe lista unde vrem sa mergem!!!

Mirelus, deci a fost misto si la voi??? haha...Ti-a povestit Amalia ce aventura am avut noi 2 azi-noapte?? haha!!!! PE unde colindam???

Blackpanterro, am auzit ca si voi v-ati distrat de Halloween?? Ati primit ceva cioco ritter??? sau biscuitii cu ciocolata?? (nu mai stiu cum se numesc...dar sunt atat de buni!!!!) Noi suntem plictisiti de twix, snickers...etc

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

David s-a trezit la 5 dimineata si cica era foarte disappointed ca s-a trezit "in the middle of the night" si ca noi nu vrem sa il primim in pat si ca el nu mai poate sa doarma...Vroia doar sa stim, nu sa ne roage sa il primim in pat
Apoi sotu - sa scape de el - (venit si el la 12 noaptea din Houston) l-a lasat sa se joace la Wii...si uite asa, s-a dus si la noi juma de dovleac de acadele (el nu le are cu cioco)...de ne-am lipit sosetele toata dimineata prin casa...!!!!

Sa ma razbun, si sa incerc imprimanta noua, i-am trantit si io 2 teste la mate cu adunari si scaderi (luate de pe site-urile Ramonei!!! sau Gabbrielei nu mai stiu)...si le-a facut cu o greseala...o fi zaharu de vina????
Acu ma simt vinovata fata de copil

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi, nu pot sa stric frumusete de album cu "silueta" mea. Poate daca pun niste poze de acum douazeci de ani sa mai impresionez pe cineva.

Stiu ce zici, dar debutul a fost cu febra. Voma a venit dupa ce a baut niste apa si a fost o singura data. Nu stiu ce sa fie, vreun virus capricios. Nasul, gitul si urechile sint OK. Zice ca-i obosita, dar vad ca are cite un "burst" de energie.

La noi e tare dragut de Halloween, lumea nu face chestii prea scary pentru astia mici. Imi place cit de pregatiti sint unii, au primit copiii si chestii care erau evident pregatite de mina (pungute ornamentate si sigilate cu fel de fel de forme din felt, plus scris de mina Happy Halloween etc.) E asa un nice feeling sa vezi cita atentie dau sarbatorii asteia si cum vor sa-i bucure pe copii. Asa a fost si anul trecut, ma simt ca atunci cind eram mica si colindam de Craciun.

Mergi la inceput

Eh, Ramona, esti modesta am "auzit" zvonuri ca nu e asa cum te plangi...ca arati foarte bine!!! Cu cine sa semene Ana cu un corp perfect de gimnasta???

(sotu m-a pus sa sterg prafu, si trag chiulu...cat de des stergeti voi praful??? eu nu ma prea omor si nici nu observ cand se depune...imi trebuie un detector)

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi, nu-i spune ca-i de la mine sa imi puna copilul gind rau.
Ai mei nu prea maninca dulciuri, Alexandru e mai amator, Ana n-are treaba cu ele.
Alexandru a zis aseara ca sint "the best mommy in the world" pentru ca i-am dat liber la bombonele. A mincat un assortment de vreo patru mini-ciocolati si a zis ca nu mai poate. Am rasuflat si eu usurata, mi-am ales toate Almond Joy si am venit cu ele la computer dupa ce s-au linistit toti prin casa.

Mergi la inceput

Almond Joy si Raffaelo sunt si preferatele mele...imi place la nebunie nuca de cocos!!!!
Si as mai manca Ritter cu rom...dar nu mai gasesc

:
varsta, poze,

Mergi la inceput