America (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Hilde felicitari!!!!

Si eu eram cu CPA. Am trecut si eu in iulie-august BEC, FAR si REG, si am dat pe 4 octombrie si testul pt partea de Audit. Daca il trec si pe asta din prima am de tinut o promisiune....inca un bb :D

Oricum pina in prima jumatate a lui Dec mai am de asteptat pt rezultat, astia din WI is ffff inceti cu afisarea rezultatelor. Usoare nu sunt, dar daca se studiaza intens se trec.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Frumosi copii! i am admirat si eu pe toti! ce dulcici!

Cami parca ieri nasteai dovlecica si ia uite ce mare este!

Pe Ralu de o pun sa faca ce face Ana acolo ramane stuck !

BAly mai vrea tati inca o fetita?

Hilde BAly felicitari ptr testele luate. Am inceput si eu ceva cursuri, nu s decat la Fundamental Accounting PriNciples curs (Acct.1). Sunt depaaaarte rau?!
Imi puteti spune ce se mai ia pana la testele ce le dati voi? care s testele ce tr trecute? eu sunt doar la inceput , pot da teste fara sa iau cursurile doar sa studiez eu?! Multumesc mult.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, am cumparat recent playground ala. Ma bucur ca l-am luat, copiii il folosesc zilnic.
Ana face tot felul de alte chestii, la playground din parc se urca pe bara de deasupra de monkey bars (de care sint ele atirnate). Isi ridica picioarele, se trage in brate si apoi se catara deasupra. Alexandru o priveste cu admiratie si incearca si el saracul sa o imite. Dar merge mai greu.
Inregistrarea e de azi. Ieri bolea saracuta de nu se poate, ma bucur ca si-a revenit atit de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ce de copilasi frumosi si pozici reusite!
Fuseram si noi la o petrecere, vin si eu mai tarziu cu pozele.

CamiM, multumesc pt experienta ta, exact asa ne-au spus si noua cei de la serviciul lui Luc ca se vor desfasura lucrurile, dar in capul meu era un pic de confuzie pe care tu ai risipit-o. Super! Acum stiu exact ce trebuie facut.

Si o faza tare la petrecere: o tipa pe care nu o mai vazusem de vreun an, vine la mine si ma intreaba: "Vai, ce ai folosit pt burta??!! Si eu am vrut sa ma costumez in femeie insarcinata, dar nu se vedea f bine, ca am vrut sa folosesc o perna obisnuita. Tu ai folosit ceva special, nu?? Vai, dar arata atat de real si in timpul asta ma impungea cu un deget in burta sa vada cat de moale e "perna"! Vai, dar e tare, ce ai folosit?" A fost super funny, mai ales ca toti ceilalti stiau si se intorsesera spre noi si radeau
I-am zis ceva de genu': "You should ask my husband! el stie mai bine ce a pus acolo".

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

cu placere si LOL pentru faza de la party!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona !!! super curajoasa Anuta...- intre noi fie vorba cred ca intr-acolo merge si Sofia mea ca deja la parc ar sta numai pe la monkey bars
ma bucur ca se simte bine acum Ana.
Ai dreptate timpul zboara.. si prea repede uneori Sabina are deja 6 luni..uff ca acum pleaca amandoua la colegiu si raman singura o babeta artagoasa sa il exasperez pe sotz

Blackpanterro super simpatic Aidan - pe post de trenulet..

Mirela multumesc las ca nici cu Batman nu mi-e rusine..

Sanzi multumesc. Spor la curatat.. asta e necazul cu petrecerile.. ca cineva trebuie sa stranga dupa..

Delia adorabil Superman..

Hilde si Alina felicitari pentru examene.

Corina merci asa e.. deja Sabina nu mai sta decat in funduc si vrea sa se plimbe si sa fure jucarii de la sora-sa..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, mai bine sa fii o babuta blajina.
Lasa ca ne-om intilni pe DC sa ne plingem soarta. Poate apare si un Despre Nepoti pina atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Delia si Sinzi, scrieti-mi PM cu ce vreti si cat vreti ca sa stiu si adresele voastre.
Daca vreti punga de 2 kg vine cu toate sortimentele in diferite marimi(este una mare, apoi vreo 2 mai mici, cateva la marimea normala si 10, cred, micute, toate diferite).Acolo nu pot alege, e gata facuta.
Daca vreti specific atunci sunt la bucata nu in punga.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

salutare fetelor! am nevoie de niste sugestii daca aveti. Un cuplu prieten cauta cazare in Moutain View, California sau pe aproape (la sud de San Francisco Bay) pt 3 saptamani incepand cu 17 dec. Cat mai ieftin. Si un house swapping ar fi interesant, ei locuiesc la 30 de km de Bruxelles, Belgium. Mersi mult!

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Corina pt a fi posibil sa te inregistrezi pt exam de CPA in general iti trebuie 150 'college credit hours' si apoi ceva clase in contab, finante, audit, regulation. Eu dupa echivalarea diplomei din Ro am avut cam 122 de credite (am terminat ISE- Iasi specializare contab.) asa ca am mai facut si un master aici care sincer mi-a prins foarte bine in pregatirea pt examen. Depinde de fiecare stat care sunt cerintele, dar in mare sunt astea expuse de mine.

De invatat singur nu ar fi imposibil, dar cred ca ar fi foaaaaarte greu. E foarte multa materie de invatat cu foarte multe detalii. Eu pe linga scoala ce am facut-o mi-am luat si un 'review course' de la Becker. Astia sunt destul de scumpi, dar stiu ca se mai gasesc si altii pe piata si se poate trece si cu ei din ce spun altii. eu am folosit Becker pt ca asta era recomandat de scoala noastra si am abut si o bursa de 1400 de la scoala -asa ca am iesit nitel mai ieftin.

Daca mai ai intrebari te ajut cu cea mai mare placere. Noi plecam joi in Ro dar voi mai citi si de acolo DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Corina pt a fi posibil sa te inregistrezi pt exam de CPA in general iti trebuie 150 'college credit hours' si apoi ceva clase in contab, finante, audit, regulation. Eu dupa echivalarea diplomei din Ro am avut cam 122 de credite (am terminat ISE- Iasi specializare contab.) asa ca am mai facut si un master aici care sincer mi-a prins foarte bine in pregatirea pt examen. Depinde de fiecare stat care sunt cerintele, dar in mare sunt astea expuse de mine.

De invatat singur nu ar fi imposibil, dar cred ca ar fi foaaaaarte greu. E foarte multa materie de invatat cu foarte multe detalii. Eu pe linga scoala ce am facut-o mi-am luat si un 'review course' de la Becker. Astia sunt destul de scumpi, dar stiu ca se mai gasesc si altii pe piata si se poate trece si cu ei din ce spun altii. eu am folosit Becker pt ca asta era recomandat de scoala noastra si am abut si o bursa de 1400 de la scoala -asa ca am iesit nitel mai ieftin.

Daca mai ai intrebari te ajut cu cea mai mare placere. Noi plecam joi in Ro dar voi mai citi si de acolo DC.

Felicitari Alina! You are a hero. Ai luat trei examene in cateva luni? O la la. Eu sunt super lazy in comparatie cu tine. Sunt multumita daca iau 1 la 3 luni.
Si multumesc fetele dragi pentru felicitari.

Chiar ma intrebam ce carti pt review folosesti, Alina.
Eu am facut numai dupa cartile de la Wiley ( ~$40 fiecare sectiune)si am luat peste 85% in examene. Din punctul meu de vedere nu merita sa merg la cursuri. Eu n-am in primul rand timp pentru ca lucrez full-time si apoi am ritmul meu: mai beau o cafea, mai vad ceva stiri despre alegeri neaparat, ca nu pot Obama si McCain sa spuna ceva fara sa stiu si eu, mai citesc doua pagini, mai vorbesc a telefon, mai alerg putin...sunt zuza. Cel mai bine imi merge cand merg in library dar in ultima perioada au venit studentii la scoala si e full de ma `nerveaza. Invata prea mult studentii astia. : ) )

Corina, daca faci cursuri undeva, mergi si intreaba la scoala ce cursuri trebuie sa iei ca sa te califici pentru examenul de CPA. Si iti fac ei un program de studiu. In Missouri la mine trebuie si graduate studies ca sa te califici dar nu stiu cum este in alte state.

Mergi la inceput