Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexa
Si acum:

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!
Am citit vestea nasterii bebe de Amalia : Felicitari,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el,sa ai laptic mult,iar bebe sa nu aiba colici!Refacere rapida,Amalia!
Crismarg,cred ca tb sa ne pregatim sa te sustinem!
Dandusa, tu cum mai esti?
Alexa ma bucur ca esti bine!Se simte ca ai multa energie...Tine-o tot asa,haioaso!
Eli,nici macar nu merita acesti oameni sa suferi pentru ei!E incredibil ce multa putere ai,dupa ce ai trecut prin atatea incercari...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR maxim 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

amalia- felicitari! bebe luca gabriel de amalia, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos!

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bravo, Amalia, bine ai venit bb Luca Gabriel, sa aveti parte numai de bucurii!!!

manu 33+ +

AMR 3-4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Monicus, ai grija de voi! Si eu tot la asta ma gandesc. Sa mai stea macar 4-5 saptamani, pt ca in fiecare seara simt cum ma apasa bebele si mi se intareste burta. Mai iau cate un No Spa. E mai bine ca mergi cu trenul. Te mai poti ridica si plimba.

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Amaliaaaaa
felicitariiiii,sa va traiasca puiullllll

bai nene...,a nascut in doua ore???dumnezeuleee,bravoooo Amaliaaaa

eu m-am trezit pe la 5 cu copil urlator si o contractie urataaaa,am adormit copil la loc...contractiile nu mi-au dat pace...m-am tot foit in pat am urmarit pe ceas,regulate si neregulate...
pe la 9 am mai pierdut o bucata din dop de data asta cu sange...,mi-am facut dus,cremuit,pregatit...si astept...
de cand stau la calc nu mai am nici o contractie

mi-e cam foame...,dar n-am mancat nika...am zis ca de ma baga la bisturie tre' sa fiu nemancata...,o sa mor de inanitie nu alta...eu fac rau la foame...

Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

DANDUSA

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI AMALIA REFACERE RAPIDA SI LAPTIC PT. CEL MIC
BUN VENIT PE LUME BEBE LUCA GABRIEL SA FI SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII SI FRATIORUL

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa- dop....firisoare sange......maine......1 noiembrie....mmmmmmmmm.....frumos! tinem pumnii pentru tine.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, felicitari mamica curajoasa, refacere usoara si laptic din plin! BB Luca Gabriel sa fii sanatos, norocos, cuminte si necolicos!

Eu am adormit cu gandul la Amalia, i-am dat la 1.30 un mesaj si la 4 m-am trezit ca tocmai visasem ca a nascut si ea dar si eu. Si vad ca intr-adevar a fost tare rapida, ce bine.

Hai Crismarg!
Hai Dandusa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput