Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
Olivia26 spune:
Bertha, felicitari pt semnatura.
Fluturasha, sa stii ca si eu mai am dureri ca la ciclu fara sa se intareasca burtica, tot nu am lamurit misterul dar tind sa cred ca sunt contractii...
Alexa, esti tare 

Monicus, stai linistita ca asa m-am temut si eu de nastere prematura si bebele meu tot asa imi danseaza de mult pe vezica, pe col pe tot ce gaseste...acu topai si ma plimb km intregi de frica sa n-ajung la inducerea nasterii.
Dandusa, ce faci??? Da-ne un semn...vine Raducu sau nu la 40 fix,fix,fix???
Olivia
38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
ginye55 spune:
AMALIA FELICITARI! 

Nici nu apuca omul sa-ti faca galerie ca gata: ai si nacsut!
Multa sanatate tie si bebicului tau! Refacere rapida!
Crismarg ne pregatim? 

Dandusa tu ce mai zici? Si pentru tine 

Alexa ma bucur ca esti bine!
Sa ramai pe sistem turbo pana la final!![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Alexa.1983 spune:
Olivia
...si eu dureri, chiar si acum....ca si cand imi vine cm si m-as si duce la
......mda....sigur sunt contractii...![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 sapt

Alexa.1983 spune:
Giney mie fa-mi galerie de pe acum....sa nu ma ratezi cand nasc.....ca la durerile pe care le am sigur nu mai sta mult gogu
.......
nasc eu, candva.....GALERIE SA FIE
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 sapt

malinas spune:
mar_ysa, cred ca medicul stie cel mai bine, iar eu zic sa ai incredere in el.
Ank, dandusa, nu sunt medic si nu ma pricep dar as zice ca nu conteaza cate kg ai avut inainte de a ramane insarcinata si nici cat de ingusta sau lata in solduri esti. E vorba de latimea bazinului mic, care e masurata de medic in interior si cred ca e vorba de mobilitatea oaselor bazinului mic. E posibil sa spun o mare prostie, dar va spun toate astea dupa ce am fost la medic si m-a consultat si dupa ce a apasat pe toate oasele din interior. Din cate stiu eu, la nevoie, se poate face o radiografie a bazinului pentru a vedea exact daca copilul are loc sau nu sa treaca. Daca s-ar fi luat dupa latimea soldurilor ma gandesc ca ar fi putut doar sa se uite la mine si sa-mi zica: "Ti s-a cam latit fundul de la stat pe scaun si citit pe DC, asa ca poti sa nasti natural fara probleme!" (glumesc, sa nu dati cu parul). Si as fi scapat de stres si controlul dureros la care m-a supus.
Ank, vezi ca vine azi la Teo tipa care a castigat procesul cu indemnizatia pt tripleti. Am vazut ca facea reclama la emisiune. Poate te ajuta cu ceva.
Otilia,
mosul mi-a dat voie sa-mi caut alt laptop, cu ce configuratie vrea muschiul meu, dar parca nu-mi vine sa dau acum banii astia pe un calculator nou. Ma mai rog de asta sa mai tina vreo 2 luni, ca sa vedem cum ne descurcam cu banii. Azi am facut un Repair sistemului de operare (cosmetizare, ca sa se simta si el mai bine) si sper sa nu cedeze. Dar cred ca de craciun o sa-l schimbam totusi. Ma bucur pt tine ca poti sa-ti mai iei niste saptamani de concediu. Nu stiu sincer cum reusesti sa faci fata de una singura tuturor provocarilor intr-o tara straina, cu un copil mic si altul pe drum. Este o luptatoare.
Amalia, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Luca Gabriel. Sa fie sanatos, mancacios si sa va bucrati de el.
crismargrg, e cel mai bine ca ai vorbit cu medicul dar parca ar fi mai bine daca te-ai duce la un consult.
elilov,
pt toata povestea urata prin care a trebuit sa treci.Esti de admirat pt ca ai avut taria sa mergi mai departe.
Ma duc la cumparaturi acum, ca am pofta de ceva dulce si as face un pandispan, ca se face rapid, dar vreau sa pun si nuca si nu am.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)
cherieactiv spune:
mamaaaa...AMALIA!ce fruuumos, ce repedeee!!!!!
felicitari iubita!bine ai venit luca!
Cherie
34+
Ale(xandru)
Hera25 spune:
A nascut Amalia si eu nu am avut cand sa scot pampoanele. nu mi-a mers netul, am vazut ca nici voua. Dar dc am vazut ca nu merge m-am dus la culcare. Si cand ma trezesc ce sa vad. A nascut.
Felicitari Amalia, sa ai un bebe mancacios si cuminte.
Ce repede a nascut. Ce-as vrea si eu sa nasc asa de repede.
Elli mi se rupe sufletul de suferinta voastra. OFFF.
Noi suntem tot 2 in 1. Tot astept. Am inceput sa am si eu dureri de mijloc, cateva contractii, dureri de burta ca la ciclu....Hai poate incet incet o sa vina si la noi bebelina noastra.![]()
Lorena tu ce faci?
39+1 zi
Lorena Elena
cherieactiv spune:
crissmarg, hai frumoaso..ia valiza..ca te ducem si pe tine la spital acusi!
Eli...n-am cuvinte...oricum...io zic sa le tai maul...si sa le inchizi poarta...gata frate...gata cu nora blanda...aveti voi grija si singuri de bb ...te organizezi si fara socri foooarte biine...io zic sa incepem campania anti socri...urati si rai!le-ai avut tu destul pe ale tale pana cum, e vremea sa te bucuri din pliin de bb fara dureri de inima,cap etc..
Cherie
34+
Ale(xandru)
monicus spune:
Olivia multumesc de sfaturi..dar eu ma stiu un pic sperioasa,, incerc sa imi pastrez calmul. Mai ales ca mititca este maricica si ca oricand..
In final imi voi pastra optimismul ca o sa fie bine pana la capat. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Bertha, felicitari pt semnatura. ![]() Fluturasha, sa stii ca si eu mai am dureri ca la ciclu fara sa se intareasca burtica, tot nu am lamurit misterul dar tind sa cred ca sunt contractii... Alexa, esti tare ![]() ![]() Monicus, stai linistita ca asa m-am temut si eu de nastere prematura si bebele meu tot asa imi danseaza de mult pe vezica, pe col pe tot ce gaseste...acu topai si ma plimb km intregi de frica sa n-ajung la inducerea nasterii. Dandusa, ce faci??? Da-ne un semn...vine Raducu sau nu la 40 fix,fix,fix??? Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
32+ 
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
nebunica-zapacica spune:

Bine ai venit bebe Luca, sa fii sanatos si papacios! 

Felicitari Amalia, recuperare rapida si mult laptic!
38+
Victor Nicolas 

AMR 10 ZILE!!!!