Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor .
Sa speram ca asa va fi Eli. Desi tot de la voi stiu ca poate dura si cateva zile pana se declanseaza nasterea.

crismargrg 39+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andy, uite aici, aici si aici idei de papa.

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetelor!

FELICITARI AMALIA.
Ma bucur din suflet pentru voi! Sa ne povestesti cum a fost cand te intorci!

Crismarg, sa nu te ingrijorezi. Nu este o regula la cat timp dupa ce incepe sa-ti cada dopul incep contractiile.

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

crismar pe mine ma tinut 3 zile, dar la mine nu isi dadea nimeni interesul asteptau sa moara bb in burtika pt ca stiau ca malformatile pe care le avea erau grave....au dorit sa ne scurteze chinul, dar iata ca Pavel a avut zile si atat cat a trait noi ne-am bucurat de el ...a si nici bani nu ne-au luat nimic...pur si simplu nu stiua nici ei ce sa fca...bah si ce ma supara e faptul ca acuma cand am fost la doca am aflat de la seful sectiei mai multe adevaruri despre ce faceau socrii mei pe acolo....sa va zic ca facusera intelegeri pt abandonarea copilului meu...eu am ramas perplex......adica tu decizi ce faci cu viata copilului meu...vai asa m-am suparat si am decis ca acuma...sa ii fereasca Dumnezeu sa faca ceva cum nu trebuie ca numai pupa nimik....acuma cand a fost soacra...e eliza tu arati bine, esti tare, dar ionut e terminat saracul....bah zici ca el nastea nu eu....ca el nu si-a mai revenit dupa primul....i-am zis dar tu ti-ai reveni daca ti-ar muri copilul la care araspuns sec, da' numai deja imi face scarba si imi inraieste sufletul sie u nu sunt asa...eu sper ca totul sa fie bine atat imi doresc...si gata ma mai racori si eu
nu am inteles reactia celor din spital cand le-am zis caluam copilul acasa...deabea acuma am facu legatura ca nesimtiti facusera ce facusera pe la spatele nostru....nush numai zic nimik ma abtin nu am pt cine...nu imi vine in minte decat chipul lui Pavel si ma intreb de multe ori de ce?, da de ce? a fost sa fie asa..si asa mi se invarte sufletul in mine...no comment gata
revin mai tarziu

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, Monicus, multumesc mult pt PM! Am ce face acum!

Fetelor, eu nu inteelg: eliminarea dopului poate fi insotita de sangerare? Ca eu pe unde am citit, scria doar despre o chestie gelatinoasa insotita sau nu de firisoare de sange...s-a mai intamplat cuiva ce povestesteCrismarg?

Am schimbat semnatura, ca uitasem dimineata! Bine ca am ajuns aici!

Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Of Eli, cat de nedrepti si neintelegatori sunt socrii tai, macar daca s-ar putea sa-i ignori dar e greu daca tot se baga mereu...oricum e minunat ca voi doi, tu si sotul, va iubiti si sunteti uniti, sa nu-i lasati niciodata sa se bage intre voi ca vad ca asta incearca...stii tu ce merita

Sa stii ca ingerasul Pavel vegheaza asupra voastra si nu vrea s-o vada pe mami plangand. Pe mine m-a impresionat mult faptul ca au fost aduse moastele sf.Pavel de sf Dimitrie, sa stii ca nu a fost intamplator.

fata puternica!

Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Eli imi pare rau ca ti-am trezit amintiri asa neplacute. E incalificabil cum s-au purtat socrii cu tine... Eu iti doresc din suflet ca venirea lui Dimitrie sa-ti mai aline din toata suferinta asta. Si te-au tinut 3 zile asa avand si contractii?
Da, Bertha si eu m-am speriat pentru ca la fel stiam despre pierderea dopului, ori la mine nu a fost nimic gelatinos, doar sange simplu care acum s-a oprit... Se pare ca mai exista si varianta asta... Acum stau sa pandesc contractiile , mi-am facut dus, mi-am facut i freza, am mai completat la bagaj, altceva nu mai stiu ce sa fac.

crismargrg 39+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Elilov nu pot sa zic decat "incredibil"....si sa raman cu un gust amar,privirea fixa si o stare de voma.....ce oameni, ce caractere infecte....ce amintiri dureroase....

Eu am fost la analize azi la 8....ma simt ...zici ca-s turbo...uit ca sunt gravida......(sa nu ma bata acum Dumnezeu si sa mi le dea la temelie..ptiu..ptiu...ptiu)

Madutza...am scris mai sus....e fffff bine...chiar ciudat...ma simt light, sprintena ........ din toata sarcina asta e perioada cand m-am simtit excelent...bine...dureri de oase si ligamente si burta...dar nu ma deranjeaza asa tare ca greturile din primele 4 luni sau starile de somnolenta...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Astazi sper sa ma simt ok,pentru ca doresc sa vad starea mea, la un drum de 300 km, adica spre Severin. Sper sa ma simt bine pana la capat. In sinea mea exista o oarecare teama de drum, savedem cum ma voi simti mai incolo. De cateva zile bune simt jos cum impinge bebelina, dar eu imi doresc samai stea.. si ii spunem amandoi in fiecare seara sa mai stea. Sper sa ne asculte bebelina, pentru ca este foarte important sa mai stea acolo.
In rest ma simt bine, doar seara simt acest lucru. Nu am nici un alt simptom, doar acesta.
Sper sa fac fata drumului si sa rezist. mergem la o nunta si va dati seama ca voi sta linistita. Dar eu din fire sunt activa.. si nu prea imi place sa stau nici mult pe scaun,, ma gandeam in sinea mea sa imi iau o perna pe drum.. bine voi merge cu intercity.
Sper sa fie bine pana la capat, daca nu voi renunta la drum.Totul depinde de starea mea.
Va

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 32+
AMR 8 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eli, of, of, nu ta mai amari acum! Dupa ce ai fost atat de incercata, te mai pomenesti si cu asemenea exemplare pe cap. Slava Domnului ca tu si sotul formati o familie adevarata! Nu te mai consuma, bb are nevoie de o mami calma

Crismarg, pai daca te-ai "coafat" si ai bagajul facut, nu-ti mai ramane mare lucru de facut! E clar ca poa' sa dureze zile sau ore, asa ca stai calma si nu te impacienta!

Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput