Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
Alexa.1983 spune:

![]()

Danduso....tu fara Amalia nu mai stai a? Iti pui mana-n pasa si ne lasi cu burtile in soare aaaaa???

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 sapt

mar_ysa_28 spune:

Bebe Luca bine ai venit!

otiliav eu am facut doar o ecografie normala pt bebe, nu am facut nimic pt mine, oricum dr a zis ca ma mai lasa pana sapt viitoare si atunci o sa stabilim.
Ieri nu mi-a mai facut control pe masa...doar am vorbit si a zis ca fiecare saptamana in burtica bebelina mai i-a cate 200g si atunci de la 3kg va ajunge mult mai mare si pot exista probleme.Nu stiu ce sa mai zic, sunt debusolata. Imi este frica sa nu ii fac rau daca ma incapatanez sa nasc normal...
wndyctygirl ce sa zic...ma simt neputincioasa nu stiu ce sa fac mai bine pt pitica mea...si apropo as vrea sa pun si eu niste poze pe webshots dar nu ma descurc...am facut un cont dar nu functioneaza asa ca poate ma ajutati voi cu datele contului comun.
Fetelor voi cu ce ati spalat hainutele bebelusilor ca eu am luat un detergent pt bebelusi de la Dalin dar nu l-am mirosit si ieri cand am spalat am ramas socata...are un miros de sapun de pe timpuri, e ca o lesie...sau macar sa il combin cu suavizant, dar unde gasesc pt bebelusi si ce imi recomandati?
Va pupacesc dragutelor!
37+
Leyre Alexandra
Z_IULIA spune:
HAI DANDUSA ! DACA VREI LA FIX, LA FIX SA FIE !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Z_IULIA spune:
Fetelor vreau sa va multumesc pentru sfaturi privind carceele! M-am frectinat si de cate ori incercam sa ma intind imi "controlam" laba piciorului sa fie la 90 grade. Nu s-au mai repetat durerile alea insuportabile. Magneziu sau alte cele am zis sa iau dupa ce intrb si doc. Va
pe toate , fara exceptie!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Olivia26 spune:

Dandusaaaa

Olivia
38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
mar_ysa_28 spune:
malinas ai dreptate cu dimensiunea bazinului mic...sa vedem pana la urma ce va fi...
Fetelor v-am intrebat voi cum ati ales data pt cezariana...ati consultat ce astrologie? si daca da dati-mi si mie un link ceva...plsss 
37+
Leyre Alexandra
Flowers spune:
Wow ce veste...Felicitari Amalia 

, refacere usoara si laptic bun pentru bebe Luca
.
Merg sa citesc din urma .
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
Mirtha spune:
Beiiii...a nascut Amalia !
Amalia uibita sa fiti sanatosi , papaciosi si fericiti !
Sa va bucurati de bebe Luca si sa va intoarceti rapid acasa !
Refacere rapida !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Alexa.1983 spune:
Marysa tu vb seriosssssss????![]()
La mine a fost urmatoarea filozofie "programeaz-o pe 15...Asistenta nuuu ca e weekend si nu operam
....Bine atunci pe 17....e ok? e ok"

Sa le stea in gat programarea ca eu nu o prind.....
vb ceea"zi ca ei fa ca tine"..."fa-te frate cu dreacul pana treci puntea".......
mai am, mai stiu, mai pot......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
37+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 2 sapt

criss703 spune:
HAIDE DANDUSA 

HAIDE CRISMARG 

Le am pus preventiv
ca pe Amalia am scapat-o
Criss
36+
http://community.webshots.com/user/criss703