Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 8
CRISMIR spune:
ALINA felicitari
...bine ai venit pe lume CIPRIAN!!!

Fetelro noi am fost de Halloween la cules de bomboane si s-a distrat puiul foarte bine...uiteti-l pe Batman-ul lui mami![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2687311500066546584tQnVhS
SIMO,cum se mai simte Matei?
...sanatate multa!!
MONICUTZA felicitari pt Alex,baiat mare
..si tu o plangacioasa mica
...asa cred ca as fi si eu!!!
si duminica placuta la toata gasca!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit "La 10.05 a venit pe lume bb Ciprian,un baiat de nota 10,dar zgarcitii astea i-au dat 9.Va pupa fericiti mami,tati si Alexa"![]() |
Felicitari Alinuta!
Refacere rapida si mult laptic. 
Bine ai venit pe lume micutule Ciprian,sa ai parte de multe bucurii.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Bun venit pe lume, Ciprian ! 
Sa cresti mare ingeras, sanatos si papacios !
Alina, refacere rapida sa vii repejor acasa !

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Simo eu o patisem cu Isabella cind a avea un an, ii dadusem o prajiturica de ziua copilului si am stat sechestrate o saptamina in casa din cauza de bubite multe, am fost la doctor si de fapt facuse alergie/intoxicatie de la individa in cauza 
Monica am fost plecata de acasa
, la fabrica de mobile de bucatarie, am refacut comanda dupa alta mobila si dupa masurile din casa, asa ca, cica pe la jumatatea lui ianuarie voi avea noutati in casa, dar o sa arate beton ca si banii dati pe ea 
Mirela am vazut pozele, arata foarte bine batmanul tau
Mi-a placut poza cu bostanul, aveam si eu unul pregatit in gradina, dar din cauza ploilor de o saptamina, am renuntat sa-l mai decupez ![]()
Miki sanatate lui mister, iar tie serviciu usor
Georgico imi place cind scrii mesaje lungi ![]()
Mi-ai dat curaj pentru miine, deci sa pun pachetul cu servetele linga mine cind maninc
. Pupici si spor la facut treburi casnice 

Elvetia in miniatura
doinabita spune:
Bine ai venit pe lume CIPRIAN!!!!Alinuta refacere rapida, un bebe sanatos si mancacios!!!!

Georgico , dupa ce fac in wekend atatea feluri de mancare nu imi mai trebuie de la miros mancare , dar trebuie sa alimentez fata si termitele !!!!

Monica , asa este in timpul saptamanii unele treburi iar in weekend as fugi de acasa, macar vreo doua wekenduri

Miky ce are Misterul?de ce e bolnav?
Eu azi am bucatarit pana la ora 13 si dupa aia m-am potolit, dar asta de aseara de pe la 17 tot bucatareala.Maine am mancare, sunt "sefa".
Mirela am vazut poza!!!!frumos flacau 

Doina Bita
Danelutza spune:
Simo vezi ca-l facusi pe Cipri cam mare, ai gresit luna ![]()
Doina inseamna ca miine esti o doamna, ca nu mai stai in bucatarie. Dar nu ne-ai povestit cine a pregatit masa saptamina trecuta, nora sau feciorul, si cine te-a servit ? ![]()

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Daneluta, iar mobila de bucatarie bre?
sa vina rapid si sa fie asa cum vrei tu
Mirela
batmanul
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
olim spune:
salutare si de la noi
am trecut sa va uram sa aveti parte de o saptamana excelenta
miki sanatate multa
danelutza sa ajunga repede mobila
mai fetelor eu de cand cu oala minune nu mai am treaba cu mancarea, adica azi in 15 minute a fost gata friptura pe pat de legume, si acuma sotul a facut orez in lapte, a durat cam 10 minute si a iesit
am pus niste cocos si niste siropd e ciocolata
iar eu zmerura.
fug la
ca maine pleca cu alex la oras, ne mai auzim
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
monica-elizabet spune:
olim ce de bunatati ai facut 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

mami de Matei