Casnicute sexy! superspecial! [185]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ALINA felicitari...bine ai venit pe lume CIPRIAN!!!

Fetelro noi am fost de Halloween la cules de bomboane si s-a distrat puiul foarte bine...uiteti-l pe Batman-ul lui mami
http://good-times.webshots.com/photo/2687311500066546584tQnVhS

SIMO,cum se mai simte Matei?...sanatate multa!!

MONICUTZA felicitari pt Alex,baiat mare..si tu o plangacioasa mica...asa cred ca as fi si eu!!!

si duminica placuta la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
"La 10.05 a venit pe lume bb Ciprian,un baiat de nota 10,dar zgarcitii astea i-au dat 9.Va pupa fericiti mami,tati si Alexa"

Felicitari Alinuta! Refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit pe lume micutule Ciprian,sa ai parte de multe bucurii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun venit pe lume, Ciprian !
Sa cresti mare ingeras, sanatos si papacios !
Alina, refacere rapida sa vii repejor acasa !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Simo eu o patisem cu Isabella cind a avea un an, ii dadusem o prajiturica de ziua copilului si am stat sechestrate o saptamina in casa din cauza de bubite multe, am fost la doctor si de fapt facuse alergie/intoxicatie de la individa in cauza

Monica am fost plecata de acasa , la fabrica de mobile de bucatarie, am refacut comanda dupa alta mobila si dupa masurile din casa, asa ca, cica pe la jumatatea lui ianuarie voi avea noutati in casa, dar o sa arate beton ca si banii dati pe ea

Mirela am vazut pozele, arata foarte bine batmanul tau Mi-a placut poza cu bostanul, aveam si eu unul pregatit in gradina, dar din cauza ploilor de o saptamina, am renuntat sa-l mai decupez

Miki sanatate lui mister, iar tie serviciu usor

Georgico imi place cind scrii mesaje lungi
Mi-ai dat curaj pentru miine, deci sa pun pachetul cu servetele linga mine cind maninc . Pupici si spor la facut treburi casnice

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bine ai venit pe lume CIPRIAN!!!!Alinuta refacere rapida, un bebe sanatos si mancacios!!!!
Georgico , dupa ce fac in wekend atatea feluri de mancare nu imi mai trebuie de la miros mancare , dar trebuie sa alimentez fata si termitele !!!!
Monica , asa este in timpul saptamanii unele treburi iar in weekend as fugi de acasa, macar vreo doua wekenduri
Miky ce are Misterul?de ce e bolnav?
Eu azi am bucatarit pana la ora 13 si dupa aia m-am potolit, dar asta de aseara de pe la 17 tot bucatareala.Maine am mancare, sunt "sefa".
Mirela am vazut poza!!!!frumos flacau

Doina Bita

Mergi la inceput

Simo vezi ca-l facusi pe Cipri cam mare, ai gresit luna

Doina inseamna ca miine esti o doamna, ca nu mai stai in bucatarie. Dar nu ne-ai povestit cine a pregatit masa saptamina trecuta, nora sau feciorul, si cine te-a servit ?

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

In timp ce scriam ma gandeam ca mama e nascuta pe 03.11

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluta, iar mobila de bucatarie bre? sa vina rapid si sa fie asa cum vrei tu
Mirela batmanul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
am trecut sa va uram sa aveti parte de o saptamana excelenta
miki sanatate multa
danelutza sa ajunga repede mobila
mai fetelor eu de cand cu oala minune nu mai am treaba cu mancarea, adica azi in 15 minute a fost gata friptura pe pat de legume, si acuma sotul a facut orez in lapte, a durat cam 10 minute si a iesit am pus niste cocos si niste siropd e ciocolata iar eu zmerura.
fug la ca maine pleca cu alex la oras, ne mai auzim

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

olim ce de bunatati ai facut

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput