Casnicute sexy! superspecial! [185]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.Lenevesc la greu...Stefi e la tara si eu de cand am ajuns acasa pe la 16 n-am facut nimic prin casa .E si maine timp, nu?
Alinutza hai ca nasti de ziua mea atunci.E bine? Ca bine zici de scroafa...de nu i-or iesi plimbarile pe nas
Bia nush cum e la voi acolo cu greva.In invatamant sunt mai multe sindicate si depinde in ce sindicat sunt profii din scoala copilului.Stiu ca cailalti fac greva pe 10 nov.Oricum i-ar fi anuntat vineri daca era vorba de asa ceva.Zambareatza iubareatza seamana cu mine, te-ai prins Ta-su om serios...dar stii tu ce fac oamenii seriosi, nu?
Danelutza nu mai plange mey ca va fi bine si la somnic la gradi.Intr-adevar la masa e nasol.Vad si eu pe pielea mea ca daca suntem amandoi la masa...parca nici papa nu are acelasi gust.
Miki plangi ca ai inceput serviciul? io sa treaca
Miha unde esti?Parca nu aparusi azi...Te dadusi la Zmeurel?I-ai pitit ochelarii?
Simo sanatate la pui.O fi avut vreo reactie alergica la ceva papa ce i-ai dat.Reia filmul si vezi ce a papat.
Doina spor la pachete.Chiar asa...mai poti manca dupa cat gatesti atat?Sau te saturi preparand?
Cuscra io zic la nunta sa ne luam niste tipi ashea...bine facutzi ....sa ne sutina pe amandoua ca si io vreau sa ma leshin .Mersic ca nu i-ai zis nik lui Alex .Mai mergem pe burta?Sau ma pot ridica?
Hai pupici bey ca m-am intins....cat placinta
Va pupezez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

pe toate

Am plans pt. ca eu merg la munca in WE si Misterul e iar bolnavior. Offff ce ma fac eu cu catzelul asta? Mi-e tare drag, pt. ca a avut o viata asa cum a avut-o. Dar de cand e la noi descoperim tot felul de boli netratate. Mai devreme i-am dat sa pape, saracutzul imi pupa palma de fiecare data dupa ce inghitea.

Multumesc pt. intrebari.
Dispar la TV cu misterul in bratze.

la toate

PS: Alina, eu nu te pot vedea. Nu am cont si nici parola

Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gagici, m-a trezit cipri cu un sut. s-a rupt apa, m-am imbracat, plecam la buc.
va pupic, sa ne auzim cu bine.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

"La 10.05 a venit pe lume bb Ciprian,un baiat de nota 10,dar zgarcitii astea i-au dat 9.Va pupa fericiti mami,tati si Alexa"
am primit acest mesaj de la Alina la ora 11,40.deci nascu repede.

Alina felicitari, sa-ti traiasca fecioru.refacere rapida si un bb sanatos , papacios si necolicos.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina!!!!!
bb Ciprian!!!!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ta na na na naaaaaaaaammmmmmmm

CIPRI, bine ai venit pe lume
Alinutzo, sa-ti triasca flacaul si surioara lui sa fiti sanatosi cu totii, recuperare rapida si sa veniti cat mai repede acasa

gata azi e rost de betiveala
cuscra draga poti sa te intorci pe spate cat depsre tipii bine la mine trebe' de-aia serios de bine sa reuseasca sa ma tina ca io-s de tonaj greu zambareata

miki si pe tine si msiterul sa nu mai fiti suparati...sper ca e ai bine deja

Daneluta pe unde esti

miho fata ma lasasi singura? unde esti ca aparu' un cal cu o masina si mi-o lua inaintea bronzatului de unde si cand capata atatea...habar n-am...da' am incredere in gashca ta ca-l vor ataca

Liano mai da de veste ce mai faceti
atelocin pe unde esi?

pe toate si va doresc Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB CIPRIAN!
ALINA FELICITARI SA AI PARTE DE UN BEBE SANATOS, MANCACIOS, NECOLICOS SI PENTRU TINE REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!
sA A BUCURATID E COPII IMPREUNA CU SOTUL TAU!

o duminica excelenta va doresc

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Alina, felicitari. recuperare rapida. Bine ai venit bebe Ciprian!

Va doresc o Duminica placuta. Eu merg la munca

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

servici usor miki

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alinutza,mi-ai smuls o lacrima.FELICITARI!
sa va traiasca si sa fiti fericiti

FETELE,VREAU NUMARUL DE TELEFON AL ALINUTZEI.CUM POT SA VORBESC CU EA ACUM.ARE MOBIL LA EA?POATE VORBI?STITI CEVA?astept raspuns.
tzuc.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput