Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
nu eu, oala minune
.
vai si orezu ce bun o iesit
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
monica-elizabet spune:
cred olim...
nu am facut niciodata orez la oala minune...cam in cat timmp fierbe?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit![]() ![]() "La 10.05 a venit pe lume bb Ciprian,un baiat de nota 10,dar zgarcitii astea i-au dat 9.Va pupa fericiti mami,tati si Alexa"![]() am primit acest mesaj de la Alina la ora 11,40.deci nascu repede. |
Alina, felicitari!!

Sa va traiasca
Ciprian, sa fie sanatos, mancacios, fara colici, iar tu sa ai laptic bun si mult, sa te refaci repede si sa vi la povesti cu noi.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
citat din mesajul lui mikiriki pe toateAm plans pt. ca eu merg la munca in WE si Misterul e iar bolnavior. Offff ce ma fac eu cu catzelul asta? |
saracul catelus,
sa se faca bine.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui CRISMIR Fetelro noi am fost de Halloween la cules de bomboane si s-a distrat puiul foarte bine...uiteti-l pe Batman-ul lui mami http://good-times.webshots.com/photo/2687311500066546584tQnVhS |
Mirela, tare frumos micul Batmen, sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Happy Monday!!
si www.lady4ever.ro/images/fresh/suc-fructe.jpg" target="_blank">suc pentru sexoase!!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza, sapatamana trecuta am facut pana la urma tot eu macarea, caci venea ora de pranz si era trezirea grea...
Eu ma tot binoclez sa puna pe site aia de la ziarul CAN CAN povestile selectate caci a scris si Dan, bine ...Dan a dictat, inca nu le-au pus sau nu stiu eu unde sa intru 

Voi ce faceti? eu pun inca ceapa prin curte, mai fug si mai bag un ochi...

Doina Bita
georgi75 spune:
Salutari
Alinutza felicitari!!!! si un brat de
.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos 
Mai fetelor eu ma invart prin casa ca am vb cu mama la telefon si nu prea se simte bine.Inima....O cam supara de cateva zile dar n-a venit la dr.I-am spus sa se imbrace de urgenta si sa vina la dr.Dupa amiaza merg cu ea la cabinet.Uffff.....
Altfel, noi suntem bine, pe langa casa.Stefi la gradi, tati la servici si io ma pregatesc sa plec la scoala.Pardon...la greva 
Pupici pe botici la tot grupul
mhldvrc spune:
citat din mesajul lui doinabita![]() Buna fetelor!Eu ma tot binoclez sa puna pe site aia de la ziarul CAN CAN povestile selectate caci a scris si Dan, bine ...Dan a dictat, inca nu le-au pus sau nu stiu eu unde sa intru ![]() ![]() ![]() Doina Bita |
Cred ca ai sa gasesti ceva www.cancan.ro/castigatori-logan/" target="_blank">aici, sper sa-ti foloseasca.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui georgi75 Mai fetelor eu ma invart prin casa ca am vb cu mama la telefon si nu prea se simte bine.Inima.... |
Georgi,
multa sanatate mamei tale
!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008

"La 10.05 a venit pe lume bb Ciprian,un baiat de nota 10,dar zgarcitii astea i-au dat 9.Va pupa fericiti mami,tati si Alexa"