Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
cam linsite pe-aici...pe unde sunteti?
miho lasa dreaga ca maine e party la musteatza acasa si te poti duce linsitita ![]()

da ce-ai de esti in butoi?
eu sunt capie de somn de data asta alex behaie 
da...poti afla usor parola ca ti-o trimite pe mail...da asta in cazul in care sti parola de la mail ca sa poti intra
da eu nici pe=aia n-o mai stiu ca asta se conecteaza automat de ani de zile si daca dispare intr-o zi sa stiti ca va chem pe toate de pe alta adresa am sa-mi fac una de rezerva si sa-mi pun acolo toate contactele...
n-are cineva un program de spart parole la mail sa-mi aflat si mie parolica mea ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
Monica, uite www.google.ro/search?hl=ro&q=program de spart parole&btnG=C%C4%83utare Google&meta=" target="_blank">aici cateva, nu le-am folosit si deci nu stiu cit de bune sunt. Eu am doua adrese de mail, de la yahoo-messenger si g.mail, usser-ul e acelasi dar parolele diferite, parolele sunt facute in asa fel, ca nu le pot uita.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
| Citat: |
| eu sunt capie de somn de data asta alex behaie |
Monica,
si sanatate lui Alex,
!!
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Fetelor, mai stiti ceva despre Alina si
Ciprian????
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
monica-elizabet spune:
Mihaela
, multumesc am sa-i arat sotului
aaa..eu sunt varza la capitolul asta si cand am completat campurile acelea cu intrebari am pus aiurea pe-acolo litere in loc sa scriu si acum...nah...![]()
probabil ca trebuie sa vina deja acasa alinutza si cipri
va mai las vreo ora asa si scot bata...
poftiti la apel ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:

![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mhldvrc spune:
Danelutza, nu zici nimic?
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
monica-elizabet spune:
Daneluto ce e isabela la gradi si tu esti cu italianu' dupa canapea? asta sa intelegem? ca nu mai plangi? razi acum? ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
Mihaelo nu zic nik, ca-i ocupat calculatorul cu muzica pentru copii 
Monica sanatate multa lui Alex
. Nu stau cu italianu' dupa canapea, ca el e la serviciu, iar astazi e miercuri si gradinita e deschisa doar pina la 11.30, asa ca la prinz am facut nanita cu Isabella, ca ieri si alaltaieri, am calcat in loc sa dorm, nu aveam somn fara printesa linga mine ![]()
Cuscra dar ce-ai gasit interesant in butoi, ca vad ca nu ai mai iesit la interval
- Sau te-ai ascuns cu mustatea si-i pregatesti Georgicai vreo surpriza pentru ziua ei 
Georgi spune-i soacrei ca doar cei de virsta ei au inima ingropata in grasime
. La copii nu tine, ca ei papa ca trebuie sa creasca ![]()
Dispar, revin, sper ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:

i'm back in bussines ![]()
va pup pe toate si va multumesc pt urari 
suntem acasa de ieri, suntem bine, ne luptam cu lipsa de somn, dar e ok :)