Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 16
mhldvrc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami![]() i'm back in bussines va pup pe toate si va multumesc pt urari ![]() suntem acasa de ieri, suntem bine, ne luptam cu lipsa de somn, dar e ok :) |
Bine Ati Venit!!!

si
lui
Ciprian.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:

Ciprian, somnic usor
, sa se odihnesca si
Alina.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
Danelutza spune:
Bun venit acasa Alina si Ciprian 
Asteptam sa va odihniti, apoi sa veniti cu poze 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Alinutza bine ati venit acasa 

multumm frumos Daneluta 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Bine ai venit acasa Alinuta!!!!
Miha, nu e nici o veste, mai uit in fiecare dimineata dupa ora 9.Azi am mai trimis una...
Eu sunt nitel racita, merg sa imi fac o baita si ma bag in pat la tv.Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!
Doina Bita
mariussimiuc spune:

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
?Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
citat din mesajul lui alexa si mami![]() i'm back in bussines va pup pe toate si va multumesc pt urari ![]() suntem acasa de ieri, suntem bine, ne luptam cu lipsa de somn, dar e ok :) |
bine ai revenit Alina

.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
? |
Doamne fereste!
Am iesit din butoi!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
si unde te-ai dus? dupa canapea cu cuscru'meu? ![]()
Bi 
bey faceti loc ca acush apare cuscra si ne da ceva de beut 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post