Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
Salutari gagici. 
Mai dau si eu cate-o fuga la noutati.
Miha
te inteleg.Eu cred ca Robert e puuutin gelos si incearca sa atraga atentia cumva.Cred ca e normal ce se intampla, te cred si pe tine ca nu ai nervi sa gestionezi situatia cat de cat.De-asta mi-e frica de bb 2.Uneori nici pt Stefi nu am rabdare ca vin cu nervii intinsi de la scoala.Simt ca o neglijez uneori 
Ai incercat o discutie cu el?Sa-l iei asa dupa copac...si sa-i zici ca acum el e fratiorul cel mare, ca e trebuie sa fie exemplu pt Amira, sa pape singur, sa vada si Amira cum se papa sa invete si ea...si chestii de-astea?Implica-l in ce se intampla, mai ales cand are legatura cu Amira.Sper ca nu te superi ca imi dau si eu cu parerea dar eu asta cred.La buni se simte si el bb mic, asa cum e surioara lui acasa si profita cat poate.Pe de alta parte si ea e de inteles.Iti dai seama ca-i face poftele.Doar e nepotul ei si il iubeste.Se zice ca bunicii isi iubesc nepotii decat pe proprii lor copii.Oare asa o fi?Hai da
si nu fi suparata.Ai dreptate sa te simti asa.Eu cred ca programul prelungit la gradi e varianta ideala.
si 
Mai fetelor ce ziceti voi de indopat copii?Niciodata nu am indopat-o pe Stefi.Am mers pe principiul ca de foame nu moare si papa ea cand o loveste.Adevarul e ca nici nu prea au fost pb de-aste si ca acum chiar ma gandesc ca e cam grasutza.Chiar asa...voua vi se pare mult?Are 22 kg la aproape 5 ani si are 1 m si 10 cm. Din ce-am cautat eu grafice de crestere si alte cele...se incadreaza in limite ...dar cam spre limita superioara.Dr zice sa nu-mi fac griji dar altii...parca ma sperie.Plus socroshenia din dotare care zice ca i se ingroapa inima in grasime
. De-ale soacrelor
.Si e cam mancacioasa fi-mea ...
Hai ca am dat-o pe laturi ![]()
Danelutza fii draga cuminte daca mai vrei la gradi.Altfel...acasa cu tine ![]()
Mirela sa-ti fie de bine alergatul.Pai americanii astia baga fast-food la copiii aia asa mici?Se mai vaieta apoi ca-s o natzie de obezi
.Nu ma refer la copilul tau, nu vreau sa ma intelegi gresit, ci la comoditatea lor
Si la noi se pregateste mancarica in gradinita si e buna.Eu sunt multumita desi cam des au ciorba de vacutza.Dar eu neavand tot timpul carne de vita e numai bine si asa.Mananca macar acolo.
Cuscra fain la Brazilica.Ti-am mai zis.Dar tot n-o dau pe fi-mea tocmai pe-acolo.Va astept sa reveniti.![]()
Hai va
pe toate.Am ceva treaba la calculator ca maine am drumuri si cumparaturi, si scoala
Nu bag meniu special de ziua mea.Un oloi de ciorba de burta , 3 pui la rotisor si un tort pe comanda de la cofetarie.Nu e timp de altceva.
Pupici pe botici la mamici si la pitici.
P.S. Sper ca nu v-am obosit ocheanele cu polologhia mea.
Intru mai ra...da' bine ![]()

monica-elizabet spune:
cuscra, tot ce ai zis tu poate fi perfect adevarat...
nah ca fusei si eu la alergat...ca sa fiu si eu asa ma supla ca tine ![]()
eu zic ca e f bine noruca mea...ginerelu tau...are 28 de kg si 1,30m
asa ca lasa fata sa pape si sa creasca
pe amandoua l-as pupa si pe mustatza da' ma bate miha ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
CRISMIR spune:
MONI te-ai luat dupa mine
...hihihi..sa-ti fie de bine alergatul!!
...ah,sa nu uit,am salvat niste retete de la tine
...iar m-am ingrozit ce de bunatati ai,de cand nu m-am mai uitat...ma ingras numai uitandu-ma la ce faci fata draga
GEORGI,da,niste handicapati americanii la capitolul asta
,da ce sa facem...la gradinite nu se gateste nicaieri,mie dor de gradinitele din Ro cu meniul schimbat in fiecare zi
...noi romanii tinem cat putem de mancarea gatita si stilul nostru...copilasii in general sunt ok...al meu e fulg da eu ma bucur
..nu e genul sa se ingrase ca de mancat mananca bine...sanatos sa fie ca in rest nu conteaza..si eu cred ca puiuta ta e ok
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
georgi75 spune:
pe amandoua.Deci nu e grasa la inima cum zice socroshenia
![]()
Mai ce tot ziceti voi de alergat pe-aci?Ca io parca stiam ca altfel se numea alergatul ala 

sa nu dati.
M-a prins noaptea cu un plan de lectie

Hai pupici
monica-elizabet spune:
Mirelutza
eu alerg(ma rog in prima faza am mers rapd ca nu puteam alaerga din lipsa de antrenament) de prin iulie-august...in fiecare zi...cand mergeam rapid (executam o ora) acum cand alerg fac cam 30-35 de min maxim ca dupa aia mi se taie
cam 4-4.5 km bronzatul m-a luat dupa el ca eu aveam program de antrenament dimineata si acum alerg cu el s vreau nu vreau trebuie sa ma tin dupa el
dar ma simt bine
cuscra
lasa dreaga ca si alergatura aia de zici tu slabeste...se vede ca matale executi ca esti slaba raaaau 
gata fug in pat la tv
pe toate somn usor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Buna dragele mele, Eu azi am avut leptopul la reparat(inca mai este) si sunt in plop si plopul in aer...nu mai stiu parolele de la nimik ca sa pot intra de pe alt pc ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
Monica, iti poti face alta parola, nu-i nici o nenorocire. trebui sa sti doar nick-ul si sa raspunzi la o-ntrebare.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mhldvrc spune:
Neatza!! 
si
pentru toate. Eu plec la
si modificari in bucatarie
si n-am nici-un chef
, vin astia sa puna teava de gaze
.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
doinabita spune:
Buna dimineata fetelor!!!La noi e urat si ceata...Am de facut mancare si inca nu stiu ce...Va las o cafeluta fierbinte!!!

si merg sa ma apuc de treburi.Chef nu am nici eu...cred ca e de la vremea asta mohorata.Va pup pe toateeeeeeeeeeeee!!!!

Doina Bita
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu azi ma "tratez" cu un calciu efervescent. Banuiesc ca nu vrea nimeni...![]()
Mey mey mey...fu Musteata pe aici si l-am ratat.
El e singurul care ma poate scoate din butoi.
Adica pentru el ies de bunavoie. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Doina,nu ai nici o veste de la cei de la Cancan? 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...