Casnicute sexy! superspecial! [185]
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
Buna ziua sexoaselor 
Mihaela multumesc de cafea 
Monica azi am fost mai curajoasa, de fapt n-am ajuns inca la prinz, sa vad daca ma apuca iar...
La noi nu schimba nimic la meniu, nici macar de ziua copilului nu poti duce o bomboana, tort, ceva, cica unii sint mai sensibili si dupa aia daca face copilul vreo alergie, sa nu dea vina pe mamica sarbatoritului.
Exclus ce faceti voi acolo, dulciuri si petreceri, alea le facem si noi, dar gen picnic, in afara gradinitei 
Cuscra din pacate nu ai ce face, doar soacra te ajuta, deci trebuie sa mai inghiti si sa taci
. Sa stii ca Isabella a devenit mai alintata de cind merge la gradinita. Inainte se imbraca singurica, ieri de exemplu, a spus sa o imbrac eu dimineata, cica ea nu poate
, dar cind m-am dus sa o iau, ea era cu gecuta pe ea si o ajuta pe educatoare sa-i imbrace pe ceilalti copii
. Iar dimineata a luat-o de la capat, cica sa o imbrac, apoi: hai mami, fii buna si ma imbraca, daca esti buna te duc la gradinita, deci s-au schimbat rolurile
, ma duce ea pe mine la gradi. Iar ieri, cica : mami, daca nu esti cuminte, te duc in pat sa faci nana
. Bineinteles, totul spus in italiana.
Mirela si aici e scris meniul pentru o saptamina, dar nu se poate schimba ca la Monica
. Important e ca papita e calda si gatita la gradinita, ieri de exemplu mi-a spus ca a mincat salata cu papa, asta nu a stiut ce e
, pilaf de orez si inghetata. cica a mincat tot 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Of Miho...eu nu zic nimik...ca eu sunt un fel de soacra-ta |

ce bunica haioasa ai sa mai fii si tu Cica studiile spun, sa nu dam fortat mincare copiilor,ca atunci cind le este foame maninca singuri fara sa-i indopam, recunosc ca si eu o mai indop
La leganat nu ma bag, ca am leganat atitia nepoti ca am picioarele betege
, iar pe domnisoara mea nu am obisnuit-o nici macar leganata in brate.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mhldvrc spune:
Eu cu leganatul pe picioare, ma saturasem de la Tatiana(avea 5 ani si tot pe picioare dormea), asa ca pe Mihai l-am lasat sa doarma singur. Cu mancatul, ce sa zic, i-am mai indopat si eu, dar mai rar. Tot lu Tina i-am facut-o, am tinut-o nemancata, nebauta pana a doua zi
, cand ma tragea de fusta sa-i dau PAPA si sa vezi ce viteza avea atunci la bagat in gura, mestecat si inghitit 
.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Cuscra din pacate nu ai ce face, doar soacra te ajuta, deci trebuie sa mai inghiti si sa taci . |
Ai si tu dreptate...
Cred ca io-s cea defecta pan' la urma si am pretentii prea mari de la un copil de 4 ani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
CRISMIR spune:
Hello fetelor!
Eu tocmai am venit de la alergat
...de azi m-am hotarat voi alerga in fiecare zi..daca nu am tmp dimineata voi alerga seara
...sa vad cat ma tine...ma simt tare bine,ca s-a mai racorit la noi,nu mai e asa umiditatea si e
..sa vad cum ma voi simtii maine,ca deja ma dor picioarele![]()
la toata gasca,sa auzim numai de bine!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ai si tu dreptate... Cred ca io-s cea defecta pan' la urma si am pretentii prea mari de la un copil de 4 ani. ![]() |
io zic ca pretinzi prea mult de la soacra
Mirela bafta la alergat, eu ma multumesc doar cu aerobicul de-o zi pe saptamina, ca la ce ploi sint in zona noastra, alerg cu aspiratorul prin casa

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:

unde sinteti ulutelor ? 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Danelutza![]() ![]() unde sinteti ulutelor ? ![]() |
Eu is pe aici...mai tai din responsabilitatile de pe lista soacrei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna dragele mele,
Eu azi am avut leptopul la reparat(inca mai este) si sunt in plop si plopul in aer...nu mai stiu parolele de la nimik ca sa pot intra de pe alt pc
spre ex cred ca pierd adresa de yahoo ca nu mai stiu parola...si daca n-o mai stiu pe-aia nu le puteam afla nici pe-astea de la forum
iaca mi-am adus aminte si acum am intrat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
iupiii...gata mi l-a adus ![]()
Daneluta, eu nu o indop ei nici nu-i poti da nimik daca nu vrea ea...cat vrea mananca apoi daca cumva incerc sa-i mai dai in plus vomita...de cand e bb mic tot asa a fost asa ca eu nu ii dau peste ce vrea ea ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post