Mamici norocoase de sept-oct 2008 (172)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Si mai am o dorinta ca nu ma potolesc... As si eu un vis, sa deschid odiseea de sept-oct 2009, eu cel putin asa visez... dar... cum o vrea Dumnezeu POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri |
Asa sa iti dea Dumnezeu
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Xor spune:
si noi pe aici...desi am scris f putin am citit mereu...mi-ati fost cele mai bune sfatuitoare, am invatat de la voi ff multe lucruri care m-au ajutat enorm atunci cand mi-a fost greu...
pentru Monica...ei i-am scris mesaj cu vestea nasterii puiului meu...am simtit-o mereu ca pe o fata deosebita...si...Dumnezeu o iubeste si ii va da cat de curand o veste buna...dupa ploaie rasare soarele mult mai stralucitor...
Eu am intrat pentru prima data pe forum inscriindu-ma la odiseea de aprile 2008...dar...nu a fost sa fie...Dumnezeu a aranjat in asa fel lucrurile incat sa ajung sa va cunosc...sunteti deosebite....un grup de SUFLETE MARI...
va pup si sunt in continuare prin zona
Nerantula spune:
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici! Cu pasi mici si emotii mari, cu fiecare saptamana, fiecare suta de grame de bebelus, fiecare consult sau ecografie ... ne-am apropiat si de finalul odiseei noastre, pe parcursul careia am consolidat o minunata familie!
Intotdeauna prezenta printre voi, chiar daca uneori mai putin activa, vreau sa va multumesc si eu pentru ca existati, mi-ati devenit atat de dragi, alaturarea voastra fiind o dependenta atat de placuta!
Pupici speciali pentru Monica si Delphinas, sa va ajute Dumnezeu sa vedeti cat mai curand testele cu doua liniute si sa zboare timpul fericit pana noua voastra odisee va preda stafeta!
As mai trimite un pentru vechea noastra colega Alinushca, sper ca e si ea foarte fericita acum si poate va mai veni si ea, uneori, sa schimbe un scutecel impreuna cu noi in clubul in care vom intra foarte curand.
Nu in ultimul rand, ultimele , dar tot atat de inimoase, pentru alina si ilia:
NASTERE USOARA, ALINA!!!!
NASTERE USOARA, ILIA!!!!
toate mamicile de bobocei de septembrie - octombrie 2008!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
andy.p spune:
Fetelor eu sunt tare emotionata,citesc mesajele voastre cu lacrimi in ochi de tristete si de fericire.E un nou inceput ptr noi..si cred si eu ca felicic e cea mai potrivita sa predea stafeta fetelor.
tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
tzitziri spune:
Si mie mi se pare un moment ciudat sa ne luam la revedere, mai ales ca ne luam la revedere de la o perioada, nu una de la alta.
Imi aduc aminte cand in saptamana 13, desi citeam odiseea de la primul test pozitiv, am zis ca ma alatur voua dar nu vreau in listuta...piticei...si pana la urma in listuta m-am trecut mult timp mai incolo, cand piticeii mai disparusera pentru a reaparea ceva mai tarziu.
Pentru mine perioada cu burtica nu pot sa spun ca a fost cea mai frumoasa din viata mea.Poate pentru ca nu am stiut eu cum sa o fac asa, poate ca paranoia a transformat-o intr-o perioada mai mult stresanta decat frumoasa, poate ca problemele pe care le-am avut m-au facut ca de-abia sa astept sa il tin pe Daviduta in brate....asta e mai putin important.
Important e ca am gasit pe acest forum tot sprijinul si intelegerea de care aveam nevoie.Am cunoscut niste persoane sufletiste cum nu ma asteptam sa gasesc intr-o comunitate virtuala, care stiu sa dea un sfat si sa spuna o vorba buna la nevoie.
Culmea e ca am descoperit aici o persoana cu care m-am si vazut, cu care am purtat discutii interminabile pe messenger in cele 6 saptamani de stat in pat si care e ca mine...cum nu credeam ca o sa gaesc pe cineva aflat in aceeasi situatie, cu acelasi DPN si cu muulte din conceptiile mele despre viata sau despre copii....deci unele prietenii de aici continua si in 'viata reala'.
Va multumesc ca ati fost alaturi (si) de noi si sa ne vedem cu bine la scutece..si poate la alte odisei
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
nikolici spune:
Seara buna si de la noi fetitzele,
Asa repede printre plansete si miscari bruste ale maimutzelei mele,vreau sa scriu si eu cateva ganduri frumoase in numele acetei odisei, care din pacate EU am descoperit-o prea tarziu, cu mare parere de rau ca nu am fost de la inceputurile sale, insa am citit si eu primele capitole si am trait vremurile de atunci...cum erati toate entuziasmate plecand la un drum lung dar frumos rau rau.
Sunt o fire extrem de sensibiloasa insa aici cu voi am trait atatea clipe frumoase si in acelasi timp unice incat am devenit si mai plangacioasa, prin fiecare poveste a nsterii puiutzilor vostrii am trait momente intense, m-am transpus in povestea voastra, mi s a zburlit pielea si nu de putzine ori ochii mi au lacrimat.
Un mare respect pentru Monica...inca odata, fara cuvinte, sper ca Dzeu sa ti ofere un bebeu perfect asa cum esti si tu, meriti din tot sufletul si poate ...pentru ca mi doresc inca un bebeu destul de rapid, vom fi colege la odiseea septembrie-octombrie.
Va apreciez pe toate si DA ...sa-i dea sanatate celui care a inventat acest forum si de ce nu orice forum in general.
Va pup pe toate si va doresc o noapte extraordinara fara prea multa agitatie.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
zambetmic spune:
desi sunt convinsa ca sunt data la disparute , revin si eu pe ultima suta de m, sa va multumesc pt sfaturile primite si citite printre randuri pe perioada sarcinii
de multe ori paranoia invingea legile bunului simt, dar intrand aici reuseam sa o mai linistesc
intre timp sunt si eu mamica full time de Vladut, care s-a nascut cu 3150 si acum la 4 saptamani are deja 4040 g ... spre fericirea mea
pentru ca suntem doar eu cu el marea majoritate a timpului nu prea mai am timp de nimic alceva ... dar sper ca in timp sa-si faca un program mai lejer si sa ma alatur voua la scutecele, pt ca sunt convinsa ca vom avea si acolo multe de dezbatut
asa cum spune si tzitziri, de la odiseea asta am avut multe de castigat, atat virtual cat si real
sanatate multa atat mamicilor cat si picilor
astazi se incheie o poveste, dar incepe alta
Mami de Vladut
bitza2008 spune:
Am fost la dr dar m-a amanat pe luni offf iar stau cu emotii.
Urasc despartirile, am emotii si nu-mi gasesc cuvintele; vreau sa va spun doar ca va iubesc pe toate. Va multumesc ca m-ati primit printre voi si m-ati ajutat mereu!Eu una, prin 2010 sper sa mai incep o odisee..... se mai baga careva?
Monica Delphinas
Ilia
Alina
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
nikolici spune:
Si am uitat sa va zic....sufar ca un caine plouat cand vad o gravidutza pe strada...IMI ESTE TERIBIL DE DOR DE BURTICA.Simt ca si cum mi s a luat acel lucru special, care pt.mine era doar al meu pe aceasta planeta.
Stiu sunt egoista....dar vreau burtica mea miscatoare inapoi, sa ma trezesc dimineatza si sa nu ma dau jos din pat pana nu misca galuska pe acolo...sa intru cu grija pe usha ca sa nu ma lovesc, sa-i port adidasii si hainele sotzului ca deja mai aveam putzin si explodam...sa am milioane de idei si ganduri despre cum va fi acel moment al nasterii....
IMI ESTE TERIBIL DE DOR FETELOR!!!
PS.Si cand te gandesti ca intrasem in depresie... ca de ce nu mai nasc odata...
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
Monyca.C spune:
Monica sa te ajute bunul Dumnezeu !!! sunt sigura ca asa va fi..esti o persoana deosebita si sunt sigura ca te iubeste..asta si din cauza faptului ca nu ti-ai pierdut speranta..ai incredere in El !!! pupici !!!!