La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Bun venit pe lume, Raducu cel voinic!!! Felicitari, Dana!!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mancacios, iar tie refacere rapida si mult laptic! Ce cadou frumos pentru Crinuta!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Dia, multumim pentru surpriza! Flore a facut treaba buna si de data asta, Emma e o frumoasa si o scumpa!

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Fetelor sunteti niste scumpete dragi. Va multumesc din suflet pentru urari. Cand mai apuc bag poze.

Wow Radutule sa traiesti haidcule, Felicitari draga Dana

La multi ani Crinuta

Antonita frumusica
sare ziua ca caprita
seara cade ca zeita
S-a traiesti, s-a infloresti
Pe mami tare s-o iubesti
Cu tati sa te mandresti.
Fii vesela, sanatoasa
Ca esti o luminita-n casa.
La multi ani dragele mele floricele
Pupam cum mult drag toata echipa forumista

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Mai primiti inca o minunata din umbra?

Vreau sa felicit si eu pe Flore si Dandusa, sa va traiasca micile minuni, mamici curajoase! Si pupam toti sarbatoritii deja trecuti... si pe cei viitori!

Sunt si eu cu nodul in gat de ceva vreme, dar saptamana asta si mai si... de luni merg la birou... Am gasit o tanti draguta care o sa stea cu el cam 10 zile/luna, in rest e tati acasa... se intelege bine cu bona, si bona il place... sper sa fie ok... dar stiti ca nimeni nu e ca mama, nu? Azi am fost cu el in parc, o zi superba aproape de vara, stateam pe malul lacului si ne uitam la pasari, asa bine ma inteleg cu el, intelege tot, vorbeste f mult, repeta tot dupa noi... mi-au dat lacrimile acolo... ultima noastra zi impreuna asa... pana cine stie cand... offfffffff...

Asa ca va inteleg bine pe toate care treceti prin asta, dar vroiam sa
spun ceva in mod special pt Roxanica: la noi functioneaza destul de eficient pregatirea anterioara, adica atunci cand ii explic dinainte ca mami nu o sa fie acasa si el o sa stea cu X, etc...etc... acum de exemplu stie ca mami de luni se duce "a vici" (la serviciu), ca el o sa stea cu tati sau cu Ana... ati inteles voi...

ca sa raspund si la cateva intrebari din urma... i-am luat cadou o casa de marcat... desi inainte as fi spus ca asta e jucarie de fetite, dar va rog sa ma credeti ca am luat la rand o gramada de magazine cu jucarii in ultima perioada, toate jucariile mi se pareau nepotrivite, ar mai fi masinile, dar are deja o tona... sa vedem... speram sa-i placa, mai ales ca e tare pasionat de cifre in ultima vreme...

Cei doi ani ii vom aniversa la un loc de joaca si speram ca tati de Crinuta sa fie liber si s-o aduca si pe ea, iar Briana de Madaluta sa continue sa suga pt ca mami sa fie acasa (stim noi de ce)...

Cam atat de la noi deocamdata... va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Wow,ce de sarbatoriti,ce de vesti mari
LA MULTI ANI MARIO
MATIA
MIHAI!!!!!!!
si cum e trecut de 12 noaptea....LA MULTI ANI crinuta,sa te faci mare,sa fii fericita si implinita alaturi de mami si tati si proaspatul fratior.....felicitari draga mamico!!!!!!
dia frumoasa surpriza,sunt frumoase amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui porumbita80

Antonita frumusica
sare ziua ca caprita
seara cade ca zeita
S-a traiesti, s-a infloresti
Pe mami tare s-o iubesti
Cu tati sa te mandresti.
Fii vesela, sanatoasa
Ca esti o luminita-n casa.
La multi ani dragele mele floricele
Pupam cum mult drag toata echipa forumista

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

super urarea multumim
muschetarii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI CRINUTA!! LA MULTI ANI ANTONIA!!! sa cresteti mari si norocoase!

ce bine imi pare ca apar si fetele care ne scriu mai rar..o tinem asa 2 luni , da?

iuhuhuuuu

nu stiu de ce , dar sunt mai emotionata anul asta decat anul trecut..abia au inceput sarbatoritii si la fiecare mi se smulge o lacrima...de bucurie evident!!

Mergi la inceput

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaa muuuulti aaaani!!!!
La multi ani fetele frumoasele Crinuta si Antonia!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata plina de bucurii si de noroc!
Dandusa, Bambo, felicitari, mamici minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani printeselor de azi:

Antonia

Crinuta

Sa cresteti mari, frumoaselor, si sa aduceti numai zambete pe chipurile parintilor!
Bambo
dandusa

Dia, multumim de poze, ce surpriza frumoasa! seamana Ema cu Flore foarte bine! Alessia a vazut-o pe micuta?

Si eu ma bucur sa vad mamici care scriu mai rar, sau... chiar mai rar de atat
ramsan si panaa, bine ati revenit!

luciaro, stiu ca nu ma crezi, dar o sa fie bine si dupa ce incepi serviciul... sa vezi ce prindeam puteri cand veneam acasa... ca puricele din poveste, parca zburam pana la cer cand o vedeam si auzeam iar pe Roxana.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI CRINUTA
LA MULTI ANI ANTONIA
sa cresteti mari ,sa va bucurati parintii,multa sanatate!!!

Mergi la inceput