La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 9
desiree spune:
Crina
Antonia
doua flori frumoase!
sa va fie viata plina de bucurie si iubire!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
deeaA spune:
LA MULTI ANI antonia,sa fii tare fericita si implinita si sa-i faci pe mami si tati fericiti!!!!
saryta spune:
LA MULTI ANI CRINUTA!!!
LA MULTI ANI ANTONIA!!!
multa sanatate si fericire si cate 3 pupici dulci pe obrajor de la cele 3 iedute ... iar mamicilor o calda imbratisare de la mamica sefa !
Petrecere frumoasa!
Dia - multumim pt poze.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
roxanica2006 spune:
ce mare sarbatoare
La multi ani, CRINUTA SI ANTONIA !!!! Sa cresteti mari, sanatoase, implinite, sa va fie viata senina si fericita!!!
bine ai venit pe lume, Raduculeeeee!!
danduso, io tot ma minunez de potrivirea asta perfecta, un cadou desavarsit de ziua Crinutei. Am convingerea ferma ca nu e intamplatoare aniversarea asta dubla a copiilor tai, cred ca e un semn clar ca in viata ta toate-s "potrivite", e o atentie de undeva de Sus...un dar.
flore, Emma iti seamana perfect!
Atentie, fetelor, mi-e teama ca sufletul si inima voastra vor exploda de-atata fericire!! Eu ma simt atat de privilegiata ca Dumnezeu mi-a daruit un copil perfect, dar cat de mare poate fi implinirea cand stii ca ai DOI copii sanatosi, frumosi??E peste limita "suportablitatii" mele.
oricum bocesc aici de dimineata, ba ca a nascut dandusa, harnicutza ca intotdeauna sa-i pregateasca de cu seara cadoul Crinutei, ba ca implinesc printesele-capritele 2 ani, ba ca ma duc la serviciu si plang nene, mai mult si mai tare ca David...
deci io nu concep sa ma intorc la servciu, nu ma pot obisnui cu ideea, sunt maniaco-depresiva, ma paraseste barbatu' atat de deprimanta si deprimata am devenit, pe David il sufoc deja de pupaturi si imbratisari, cand ma vede desfacandu-mi bratele pt. imbratisare fuge mancand pamantul, no...ajunge!!! Dati-mi ceva de beut sa uit de amaraciune!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Uite si la saryta ca ma face sa plang cu "mamica sefa" ce bine ai spus-o.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
madaluta spune:
Dandusa: felicitari mamico...ce surpriza ti-a facut flacaul...bravo lui.. si bravo tie k ai facut un ditamai grasunelul
La multi ani crinutei si tot ce-si doreste sa i se indeplineasca!
Eu am incercat sa te sun sa-i urez crinutei toate cele bune si sa-ti urez nastere usoara maine..si tu deja ai nascut..bravo! raducu are personalitate de pe acum de si-a ales ziua de nastere diferita de cea a surorii lui si de cea stabilita de medic..
asteptam sa va vedem acasa!
antonia
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
saryta spune:
Roxanico - nu mai plange atata draga fii barbata ... vine o vreme cand puisorii nostri trebuie sa invete singuri sa zboare asa e viata ... incarcate cu optimism si vezi partea buna a lucrurilor. Eu una m-am hotarat sa mai stau acasa cu Tony inca vreo cateva luni ... nu are cine sa stea cu ea si nici la gradi nu mi-o primeste asa ca sta mami acasa pina iese la pensie(am acus 4 ani de cand stau acasa). Pe o parte as vrea sa mai ies sa mai am libertate, dar pe cealalta ma gandesc la iedute - cu cine le-ar fi mai bine decat cu mine.
Nu te-ai gandit la varianta cu al doilea bb ... te duci si muncesti 6-7 luni si apoi intri in prenatal si stai iar 2 ani acasa cu Davidutu.
Ai sa gasesti tu varianta cea mai buna pt voi toti ...
Davidut mic si frumos.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
anateo2004 spune:
CRINUTA
ANTONIA
vad ca si Raducu s-a grabit sa ia parte la petrecera surioareiFelititari,mamico!
am vazut si pozele cu Emmaparca,parca as mai vrea unul mic
dianocica spune:
crinutza si antonia
stiti ca exista varianta de 1 an concediu fara plata pt a va pastra postul?
d nu e pregatit pt gradi. eu nu sunt pregatita sa ma despart de el. am hotarat (de ceva mai mult timp) ca voi ramane acasa. nu-s mult aia 8 milioane da' o sa fie greutz si fara ei. incerc sa imi incep afacerea cu siteul, de aia si intru f rar, sper sa reusesc sa ii dau drumul. si cat va merge..merge..daca nu vedem noi cum om supravietui. eu zic ca d are nevoie de mine acum mai mult decat avem noi nevoie de ai 8 mil. planuiam sa incepem sa ne facem casa, cred ca mai amanam cu veniturile astea, dar nu-i bai...timp mai e, casa ne asteapta :).
va doresc tutror sa reusiti sa va aranjati lucrurile cat mai bine si pt voi si pt ei
acestea fiind zise, va pup cu drag, voi intra din ce in ce mai rar, raman sa va citesc cat de mult pot, sper sa vin macar sa felicit sarbatoritii.
incerc sa ies cu d cat mai mult, sa facem numai altceva, sa tin pasul cu el. am stabilit sa tot plecam pe la mama cate o saptamana, acolo orasul e mai mic, vede mai multe chestii deodata mai usor, sunt si rude mai multe, pot sa-i satisfac mai usor cererea de 'altceva'. nu mai iesim prin parculete decat maxim o daa pe saptamana, si atunci mereu altul, vrea zilnic ceva nou, se simte bine in locuri pe care le poate explora, asa ca eu..n am decat sa ma conformez . de sapt viitoare incep si scoala de soferi, am amanat o mult prea mult si acum nu ne mai permitem sa fim dependenti de alex, financiar nu ne mai permintem taxi la 2 zile, din cauza de iarna pe drum nu ne mai permitem r.a.t.b asa ca...tre' sa pun burta pe carte :)) tineti-mi pumnii
Parent like there's no tomorrow!