La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 10
aka spune:
Antonia
Crinuta
sa fiti fericite si iubite fetite frumoase.
Roxanica pupam cu drag mamica sensibila .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
roxanica2006 spune:
Of, dragelor, mi-e si jena de voi cu atatea lamentari, dar faptul ca ma incurajati si ca stiu ca si voi, la randul vostru, treceti prin aceleasi dileme, ma face sa ma plang mai cu patos
Dianocico, foarte bine ca ai ales varianta asta, banuiam ca asa vei proceda, multa bafta cu site-ul!! Stiam de varianta cu anul de concediu neplatit, dar nu stiu...am angrenat mai multa lume in trebushoara asta, mami s-a pensionat mai devreme tocmai pt. a sta cu David, cumva am scos-o si pe ea din ritmul ei, din viata ei...plus m-am inscris si pt. un post nou, la care sincer, visam de multisor...sunt mai multe, nu sunt numai eu in ecuatie, pt. ca la urma urmei despre mine este vorba in primul rand, ca david nu are probleme uriase de acomodare, adica are, da' mai mititele.
No gata, ca stric sarbatoarea fetelor!
Mai stii ceva de dandusa??? pe D zici ca-l duci in fiecare zi intr-un loc nou, micutul meu e consecvent unui parculetz dragutz, in apropierea unei scoli, are activitate acolo nu gluma, deocamdata e tare multumit.
saryta, multam tare fain de cuvintele de imbarbatare. 4 ani zici??Oo, parca si perspectiva asta ma sperie, v-am zis ca nici eu nu stiu pe ce lume sunt!!
Aka, Luciaro
de fapt am intrat sa vad poze cu Bambo si Antonia frumoase si elegante, da' cred ca mai pe seara vin ...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
Azi e ziua frumoaselor domnisoare
Crinuta
Antonia
Felicitari fericitelor si mandrelor mamici, Bambo si Dandusa. Asteptam poze de la aniversarea capritei generoase care aduce bomboane si lui mami si tati!
Danutz, off.. multa sanatate Mariei Sale. Stai linistita, le mai las.
Lavinia, Si eu sper sa faceti interventia mai degraba afara.. O sa incerc sa ma interesez.. dar asa, din auzite, stiu ca se trimit inspre Ardeal copilasii bolnaviori. Poti sa-mi trimiti pe pm/mssg mai multe info.. adica eu am inteles ca vrei sa sti daca cumva se practica la Buc procedeul cu stent (balonul) la copilasi asa mici?
Anateo.. 20 de scaune intr-o zi?! Vai de mine. Te asteptam azi sa te lauzi cu vesti bune.
Ptiu, Flore si Emma.. ce frumoase sunteti! Multumim Dia.
Roxanica.. no ca in toata depresia asta.. m-oi facut sa zambesc..pe David il sufoc deja de pupaturi si imbratisari, cand ma vede desfacandu-mi bratele pt. imbratisare fuge mancand pamantul, no...ajunge!!!
.. pe Acasa ruleaza acu "Pe aripile vantului"..
de M (6) si G (1)
ruxandra_sb spune:
Vb cu mami Dandusa.. cu Raducu in brate.. face puiul mamii nani-nani . Semn bun: ii este foame Danei.. si de abia maine are voie iaurt.
Va asteptam acasa dragilor.
de M (6) si G (1)
chinico spune:
m-am emotionat. pe bune si foarte serios vorbind, mi-au facut tzasti lacrimoacele pe obraji.
Flore si Dandusa sa va traiasca micii bebici, Emma e o frumoasa (multam Dia!!) si Raducu e maaaree!! FELICITARI!!
LA MULTI ANI CRINUTA SI ANTONIA!! doi anisori impliniti, nu-mi vine sa cred....
leyla spune:
CRINUTA
caprita ANTONIA
Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata!
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANI CRINUTA!
LA MULTI ANI ANTONIA!
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
asiza spune:
hhmmmm...Crinuta, Antonia am intrat special sa va urez cu drag
LA MULTI ANI FERICITI, PLINI DE FERICIRE, DRAGOSTE SI TOT CE MAI VRETI VOI!!!
Donia, ...asa stiam si eu, dar vroiam sa am confirmarea voastra (asta in leg cu laptele)
Roxanico, cred ca dependenta noastra de ei e muuuult mai mare decat a lor de noi...M-am simtit groaznic cand am inceput sa-l duc pe Denis la gradi, insa acum, cand il vad cu cata bucurie merge acolo, la copii, nu-mi pare rau DELOC, da' deloc...si incet, incet vad si progrese la micutul meu. Nu mai fi trista, daca simti ca e momentul sa te duci la munca, du-te; daca insa crezi din toata inima ca lui David ii va fi mai bine doar cu tine, renunta momentan...but give it a try anyway...vezi cum merg lucrurile, analizeaza situatia si in functie de asta, decizi daca continui cu serviciul sau mai amani...stiu ca nu e usor sa faci alegerea asta, eu te pup tare tare sa-ti dau putere!
Lavinia, te rog sa ne tii la curent cu ce se intampla in leg. cu operatia lui Mihaita!
Dianocica, bafta cu site-ul! Sa ne dai si noua link cand e gata!
Si-acum dau de baut ca mi-am luat masinaaaaaa (bine, ca inca mi-e teama sa ma urc la volan si nu conduc asta e alta poveste, da' principalu' e ca am ce lustrui deocamdata; voi lua si cateva ore de condus intre timp)...
Va pup pe toate. Noapte buna.
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!